Iphone Ne Kadar Kalitesiz Bir Ürün
-
u235 bunu yazdı
Bizim sınıfda tek iphone bende.Adamlar diğer telefonlarla birbirleriyle sürekli bluetoothdan kopya,ders notu ıvır zıvır paylaşımında bulunacaklar.Ben jailbreaksız bunu yapamayacam.Ben senelerdir Nokia E72 de her cihazdan bluetoothla dosya aldım hiçde virüs falan girmedi.
Madem virüs girme ihtimali var kullanıcıya nasıl bişeyler satarız üzerine kafa patlatacağına bunun güvenliği için uğraşsaydı mühendisleri.Yada bluetoothdan daha iyi bedava bir alternatif çıktıda bluetooth gereksiz mi oldu ne oldu? Yani bluetooth çıkınca kızılötesi kayboldu gitti ama bluetoothun daha iyi alternatifide çıkmadı daha.Bluetoothu kim kullanıyor demek sadece adamlar içine koymamışlar diye gereksiz görmek demektir bence.
@Blackace
Itunesi kullanmak için senin gibi Einstein olmaya gerek yok zaten kullanabiliyorum itunesi merak etme.Sadece telefonu tararken yada tek tek dosyaları atarken problem oluyor ve komşunun makinadan falan itunessiz dosya alamıyorsun.Ayrıca nerenden salladın bilmiyorum ama mesajlar kısmnda bitti diye bişey yok Einstein ve yüksek kapasiteli vatandaş seni.
-Daha demin telefona bir not kaydedeyim mesajlar kısmından dedim.Onun bile nasıl olacağını bulamadım.Bilen varsa yazsın.
* Notlara gir yukarıdaki + işaretine tıkla eklemek istediklerini yaz ve bitti de bu kadar basit. Notumu mesaj olarak göndermek istiyorum dersende aşağıdaki ok işaretine tıklayıp mesaj gönder demen yeterli bunu bile yapamayacak kadar kapasiten yoksa bari cihaza suç atma :)
hala daha mesajlar kısmında geziyor adam :D kapasite bu kadar işte daha nasıl anlatayım :D
ok işaretine tıkla ve ardından mesaj gönder kısmı karşında :D hala daha kavrayamadıysan videoda çekebilirim :D

-
atakan geçen volkanın tel kitlendi kaldı olum :-) bu lumia öyle uçuk bi cihaz değil :-))
-
MbK bunu yazdı
atakan geçen volkanın tel kitlendi kaldı olum :-) bu lumia öyle uçuk bi cihaz değil :-))
+
-
Lemuria bunu yazdıMbK bunu yazdı
+
mağdur vatandaşın halinden ben anlarım evladım :-)) bi gün parayı bulursam söz seni de kurtarıcam bu sefaletten amk :-)
-
MbK bunu yazdıLemuria bunu yazdıMbK bunu yazdı
+
mağdur vatandaşın halinden ben anlarım evladım :-)) bi gün parayı bulursam söz seni de kurtarıcam bu sefaletten amk :-)
gereksiz bir ton şey yüklüyor. cihazı her elime aldığımda çöplükle karşılaşıyorum resmen :)
ayrıca dikkat edersen lumia 520 ile iphone 5 i kıyasladım. bende lumia 920 var gel bak o da donuyor mu hiç :)
-
bide soyle birsey var telefon alirken kimse bunu hesaplamiyo. eski patronum ilk ciktigi zamanlarda galaxy s3 aldi 2 bin liraya yakin bir para verdi, ikinci ayinda ekrani catladi dorduncu ayinda telefon kullanilmaz hale geldi.
2000/4 ten aylik 500 lira odemis oldu benim nazarimda bi telefona.su an kullandigim telefonu 1 yil kadar once 200 liraya aldim. 200/12 den 15 lira falan oluyo aylik ki en az bir yil daha goturecek gibi.ortalama bir iphone un bir yildan daha uzun yasayacagini dusunmuyorum. u235 inde dedigi gibi telefon asiri narin, haliya dustugunde ekraninin catladigina bende sahit oldum, ki adam akilli bir masadan mermer zemine vs dustugunde neler olacagini hayal edemiyorum.
ayrica su incecik telefonlari silikon kiliflarla kullanip pipim kadar kalinliga ulastirmak sizede sacma gelmiyomu ? bi telefonu herkes silikon kilifla kullaniyosa bi bokluk, dandiklik vardir o telefonda
-
valla arkadaşlar ben samsunğ derim de samsunğ derim başkada bişe demem 600 liralık ace2 de wirelles modem var memlekette açtım 3g den wifi modem oldu laptopdan şıkır şıkır nete girdi vay efendim sürücü yükle usb kablosu bul bluetout bağla çevirmeli bağlantı kur derdi yok helal olsun lan samsunlulara dedim :D
-
yıllarca blackberry kullandım ve hoşuma gidiyordu fazlasıyla. (4-5 yıl oldu heralde).
Ne bileyim telefona çok zor alıştığımdan mıdır nedir baya bi bağladı beni (o dönemler bbm fln havalı şeylerdi ünide). Sonra telefonu kırınca bir de iphone kullanayım diye istemeye istemeye aldım bi iphone.
Bana hep iphone karı telefonu gibi geldi. Erkeğin eline yakışmıyo bana göre.
Başlarda aynı senin gibi aşırı ilkel ve dangalak işi bi telefon olarak algıladım hep hocam. Ancak bir süre sonra, ağır bir önyargıyla yaklaşmama rağmen, telefona karşı sempati kazandım. iPhone'un bu kadar tutmasının sebebi, kullanıcıyı sistemiyle kendine bağlaması. Özellikleri fln hikaye. Yani anlatamıyorum çünkü demek istediğim şeyin terimsel karşılığını bilemedim. İşleyişi hoş diyeyim en yakın olarak.
Yüz karası tek özelliği şarj meselesi. Bak düşün, telefona bir süre sonra öyle alışıyorsun ki yarım gün bile gitmemeye başlayan telefonu inatla kullanıyosun :) Bugün iphone kırılsa, yarın yine iphone alırım.
Dayanıklılık konusunda ise, ne bileyim, ben zibilyon kere vurdum attım düşürdüm vs. banamısın demedi cihaz. Kimisininde düştüğünde şak ekran ikiye ayrılabiliyor. Bazı alanları hassas sanırım, düşme açısıyla alakalı olabilir :)
----
Konu dışı,
Örneğin, para biriktirip mac alacağım kafaya koydum. O fiyata mac'in özelliklerinin 50 katı daha iyi pc var diye düşünülebilir. Elma logosuna veriyosun o parayı sadece denilebilir. Ama inan öyle değil. Mac bir bilgisayar değil çünkü. Özellikleriyle kıyaslayamazsın. Kıyaslanması gerekirse en iyi ihtmalle, kullanım kolaylığı - kullanırken kimi zaman sinir katsayını yükseltme yüzdesi gibi şekillerde kıyaslayabilirsin en iyi.
---
Demem o ki, adamlar parayı hakediyor bana göre.
-
ipTelefon bunu yazdı
bide soyle birsey var telefon alirken kimse bunu hesaplamiyo. eski patronum ilk ciktigi zamanlarda galaxy s3 aldi 2 bin liraya yakin bir para verdi, ikinci ayinda ekrani catladi dorduncu ayinda telefon kullanilmaz hale geldi.
2000/4 ten aylik 500 lira odemis oldu benim nazarimda bi telefona.su an kullandigim telefonu 1 yil kadar once 200 liraya aldim. 200/12 den 15 lira falan oluyo aylik ki en az bir yil daha goturecek gibi.ortalama bir iphone un bir yildan daha uzun yasayacagini dusunmuyorum. u235 inde dedigi gibi telefon asiri narin, haliya dustugunde ekraninin catladigina bende sahit oldum, ki adam akilli bir masadan mermer zemine vs dustugunde neler olacagini hayal edemiyorum.
ayrica su incecik telefonlari silikon kiliflarla kullanip pipim kadar kalinliga ulastirmak sizede sacma gelmiyomu ? bi telefonu herkes silikon kilifla kullaniyosa bi bokluk, dandiklik vardir o telefonda
http://www.youtube.com/watch?v=_YCAPhEykE8
Bide bana notlara yaz diyen arkadaş ben zaten sms yani mesajlar kısmı diye belirtmişim sen notlar diye başka bi yerden dalmışın.Ben ona dikkat bile etmedim.
-
bende aldım 4s 2 ay kullandım beğenmedim sattım abi. çok dandik kullanışsız, bir işletim sistemi var. yok güvenlikmiş yok bilmem neymiş. yemişim abi güvenliğini yaa.