folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İphone’A, İthal Laptop’A, Lcd Tv’Ye Vergi Geliyor

İphone’A, İthal Laptop’A, Lcd Tv’Ye Vergi Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Niye ayfona diye yazdın ki, diğerleri cep telefonu değil mi ?

Kaçak telefon kullanmaya devam.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

Güzelce özetlemişssin hocam. Benim ödediğim vergilerle adamlar saraylarda yaşıyor biz 3-5 kuruş kenara nasıl atarız diye düşünüyoruz rahat bir yaşantımız olmadığı halde. Üste üstün işssiz kalınca gss primi ödüyoruz. Zaten işssizm para gelmiyor sana nasıl para vereyim. Ailemle oturuyorum diye ailemin kazancı vardiye ödeyecekmişim. Başka zaman aileyi katmazlar para akıtmaya gelince bakarlar. Kim ne derse desin ben vatanımı seviyorum ama bu ülke artık eskisi gibi değil. Hayat standartını bıraktım tokluk standartı bile olmayan bir ülkede yaşıyoruz. Kısacası bizden hertülü alacaklar bu parayı. Dava açsak ne olcak avcumuzu yalarız kesin. 

+1,Bugün bende gittim gss borcu ödemeye 729 görünüyordu 175e düştü sevindim amk,alışmısım demek ki orospu çocuklarının koyduğu yasaya bide iyi lan bişey değilmiş dedim.Sonra kendi kendime küfür ettim işte neyse.

Hiç almadım ama daha da vestel alanı siksinler,görecek orospu çocukları vergiyi mis gibi kaçaklar dolanmaya başlar ortalıkta yarı yarıya fiyata hemde.

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Herkes Vestel'e yüklenmiş ama vestelin telefonunun işlemcisi, ekranı, işletim sistemi abd malı ürün toplamak, yerli üretim yapmak mı? biri açıklasın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

1. 200 USD YE KADAR URUNLERE 8 USD 

2. 400 USD YE KADAR URUNLERE 11 USD 

3. 500 USD YE KADAR URUNLERE 14 USD 

4. 700 USD YE KADAR URUNLERE 19 USD 

5. 701-1100 USD YE KADAR URUNLERE 25 USD

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bak bak şerefsizliğe bak, yerli üretimmi devlet desteklesin vergi indirimi ya da teşvik yapılsın demiyor da millet daha çok vergi ödesin diyor şerefsizler. Vestelin bi çöpü daha giremez bundan sonra eve, gerçi eski bi tvden başka bişey yok evde ama çevremde alacak olan varsa caydırccam bundan sonra

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

işte ülkenin yarısı destek çıkınca söyleyecek laf kalmıyor..

hep aynısını derim , böyle halka böyle hükümet

açtım gtümü sikin aq.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Farklı acılardan her iki tarafda haklı taksit  sınırlaması ise yaramadı

Vestel tvler kötü degil ama şuan için telefonları berbat

Beyaz eşyada arçelik de iyi yani yerinde karar değil bence ama türk mallarını teşvik etmek lazım

İstanbulda su tasarufu için suya zam gelmesiyle aynı mantık farklı yıllar denemeli abd de bizim ihraç ettiğiniz arabalara ek vergi koyarsa ne olur

Desteklemekte yim ama yöntem yanlış

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

vestelin ceosunu oturtacaksın bir sandalyeye.

başlayacaksın satmaya çalıştıkları o dandik telefonların içini sökmeye.

her üzerinde madein china yazan parçayı tere yağına batırıp götüne sokacaksın onun.

özellikle o üzerinde madein cihina yazan şarj cihazını çapraz sokacaksın götlerine.

Venüs basın toplantısını izleseydin bu yorumu yapmazdın adam tamamen yerli üretim demiyor ki %52 olması lazım yerli kısmı 

Şu bizim millet koca koca şirketleri köşedeki bakkal muamelesi yapması yok mu. Adam riske giriyor milyon dolarlar yatırıyor %100 de yatırım daha çok artıyor senin gibi düşünenler çıkınca adam in yatırımı boşa gider her ise bilişim değil ticari yönden bakın

Arabadada aynı olay esnaflikta su vardır ilk önce yakın esnafından yapsın alış verişi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Devlette biliyor Vestel'den bir bok olmayacağını. Onlar için vergi önemli. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

Yüzde Yüz Türk Malı 500. Teknolojik Aletini Üreten Çin'de Gurur Günü

Türkiye'nin yerli malı üretim serüveninde önemli bir aktör olan Çin, 2014 sonu itibariyle %100 Türk malı olan beş yüzüncü  teknolojik aleti üretmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu sabah Şanghay Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Sanayi Bakanı Wung Sohai, Türkiye'ye gönderilmek üzere üretilen plazma tv parçalarıyla ne kadar övünseler az olduğunu belirtirken "Kimse montaj diyip geçmesin. Çipini de biz yapıyoruz, ana kartını da biz üretiyoruz ama olsun. Orada bir şeyi yanlış yere vidalasalar mesela güm... Patlar o alet. Ama Türkler buna müsade etmiyor" sözleriyle de Türkiye’nin teknolojik üretimde geldiği uç noktaya vurgu yaptı.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=269371 

Toplam Hit: 8790 Toplam Mesaj: 78