IPTV Öneri İstiyorum.
-
karizmayı öneririm bende 2 yıldır kullanıyorum memmunum internet hızın 35 mb üstü ise ne maçlarda ne de diğerlerinde donma yaşamazsın. 1 günlük deneme verir iletişime geç istersen istersen özelden atarım numarasını tahribata da indirim yapıyordu en son.
-
inat tv + ad guard dns iş görüyor.
-
slayshot bunu yazdı
3-4 kişi nasıl izliyorsunuz? 2 giriş te açık olan kapanmıyor mu?
:) ayrı ayrı her kezın kendı hesabı var
-
baristbt bunu yazdı
alfaiptv güzel 3-5 tane aldık eşe dosta :D
kimseyle muhattap olmadan otomatik botla işini hallediyorsun. telegram bot'u filan var.
geçen bir problemden bir maçı 30 dk veremedi. herkese 30 gün hediye etti adam filan :D
silo'nun bölümleri eksikti. mail attım anında eklediler filan. kaçak maçak ama kalitelisi
maçlarda felan kasma oluyor mu barışım, birde bi sürü websitesi var hangisi senin aldığı alfaiptv
-
maç içinse www.todtv.com.tr başkası donuyor kasıyor sinir ediyor. iptv bıktırdı. donuyor diğer kanala geç donuyor diğer kanala geç. bütün maç tıklama ile geçiyor durdura durdura maç izlenmiyor. tod alıyorum 2 senedir rahatladım
-
bende alsam mı diye bakıyorum. aradıklarım:
maç izlemeyeceğim.
netflix amazon vb. platformlar olsun
yeni gelen bir dizi film için 3 ay beklemeyeyim, 1-2 güne eklesin.
kullanımı kolay olsun, mi box'a uyumlu olsun.
tv izleme ve geri sarma olursa fena olmaz. -
KemikadaM bunu yazdı
karizmayı öneririm bende 2 yıldır kullanıyorum memmunum internet hızın 35 mb üstü ise ne maçlarda ne de diğerlerinde donma yaşamazsın. 1 günlük deneme verir iletişime geç istersen istersen özelden atarım numarasını tahribata da indirim yapıyordu en son.
Numarasini özelden alabilir miyim ulaşamıyorum karizmaya
-
Karizma hocadan 1 sene kullandim, problemli donemiydi o zamanlar çok sıkıntı yaşadım, yaklaşık 1 senedir vesselam hocadan kullanıyorum içerik olarak sıkıntı netflix cart curt yok ama maçlarda gayet iyi.
-
Ziraatci bunu yazdıerdem358 bunu yazdıZiraatci bunu yazdıerdem358 bunu yazdıcybermole bunu yazdı
@karizma59
+1
Buna herkes kufur ediyordu en son
Ben yıllardır kullanıyorum hatta 2 tanede cihaz aldim hiç sorun yaşamadım
Düzeltiyorum kentaki imis o sahis
bende kentakiden aldım 1 ay olacak nerdeyse şu ana kadar bi sıkıntı olmadı akıcılık yayın donma vs yok içerik olarakda yeterli
-
Metanet bunu yazdı
Karizma hocadan 1 sene kullandim, problemli donemiydi o zamanlar çok sıkıntı yaşadım, yaklaşık 1 senedir vesselam hocadan kullanıyorum içerik olarak sıkıntı netflix cart curt yok ama maçlarda gayet iyi.
Vesselam hoca ile görüşme halindeyim dun deneme verdi kullandım donma yayinin gecikmesi gibi durumlar şansıma arkadaşımla denk geldi o da istemedi hala arayış içindeyiz