IPTV Öneri İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Varmı iptv önerisi olan ben izliyorım kaliteli diyen

Dur be kadınnnn....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoom8
    zoom8's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Murat5g  iptv alanlar, bugun ki derbi de yayin nasildi. Donmalar takilmalar yasayan varmiydi? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bu sistemlerde türktelekom direkt anlayıp o ip giden hattı mı yavaşlatıyor? geçenlerde sorun yaşadım. elemana yazdım videolu dönüş yaptı akıyor onda. fakat ben hem maç ekranım donuyor hem dizi film belgesel. maç bittikten 3 dk sonra herşey normale dönüyor. eleman abi bize böyle şikayet hiç gelmiyor istiyorsan iptal edelim paranıda verelim diyor. güveniyor kendine. başka ip tv lerde netspeed alt yapısı ve telekom alt yapısındayken yine sorun yaşamıştım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

bu sistemlerde türktelekom direkt anlayıp o ip giden hattı mı yavaşlatıyor? geçenlerde sorun yaşadım. elemana yazdım videolu dönüş yaptı akıyor onda. fakat ben hem maç ekranım donuyor hem dizi film belgesel. maç bittikten 3 dk sonra herşey normale dönüyor. eleman abi bize böyle şikayet hiç gelmiyor istiyorsan iptal edelim paranıda verelim diyor. güveniyor kendine. başka ip tv lerde netspeed alt yapısı ve telekom alt yapısındayken yine sorun yaşamıştım.

Netspeed kullanıyorum hocam aynısı bende de oluyor. Özellikle Exxen maçlarında IPTV'den maç izleyemiyorum ve tüm internet yavaşlıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Netspeed kullanıyorum hocam aynısı bende de oluyor. Özellikle Exxen maçlarında IPTV'den maç izleyemiyorum ve tüm internet yavaşlıyor.

hocam bunu aşmanın bir yolu varmı acaba. telekom bunu nasıl anlayıp yavaşlatıyor. hız testi yapıyorum 450mbitleri görüyorum. hiçbir sitedede sosyal medyada kısacası hiçbir yerde gram takılma olmuyor. Bunu sadece bu kullandığım platformda desem başka iptvlerde kullandım onlarda da yaşadım sorunu. Hatta iki ev değiştirdim. İlkinde netspeed vardı donuyordu. İkinci evde de netspeed kullandım yine dondu. İlk evim fiberdi ikinci evim vdsl di. İkinci oturduğum eve fiber geldi. netspeed ile fibere devam ettim yine aynı. telekoma geçeyim dedim yine aynı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Karizmanınki anlamadım son zamanlar da donma yapıyor.

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ya peki maç harici yayınlar için beleş ip tv var mı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Şuan iptv donuyor. İlginç birşey var. Maçtan önce ve sonra donma yok. Telefondan açtım wifi ile donuyor türktelekom alt yapılı. Wifi kapatıp mobilden turkcell üzerinden çat diye izliyor.. nasıl alabilirim bu durumu 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Maci siktir edinde, Parasi ile güzel film dizi izleyeceğimiz ip tv ne vardır ? Netflix'e, Amazon, Disney'e para ödüyorum ama izlemek istediğim flm hdfilmcehennemi.com da oluyor amk. 

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 9664 Toplam Mesaj: 90
iptv tavsiye