IPTV Öneri İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    MuTReFT bunu yazdı

Selamlar,

https://smarterspro.com/ kullanmayı düşünüyorum lakin bu IPTV lerde servis sağlayıcı olayları nasıl oluyor?

Servis sağlayıcıdan kastın ne? Hepsi kaçak bir şekilde yayın verdirir. Kimisi kendi sunucusunu kimisi ise sağdan soldan edindiğini. 

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

kentakinin iptvden bi tek bende sıkıntı oldu zannettim ama galiba çok kişide varmış. 1 ay kadar yayınlarda problem oldu izleyemedik, ara ara yine oluyor ama şimdi normal gibi görece. yine yayını durdurunca sesin gitmesi vb gibi bazı sıkıntılar var. hayır yazılımsal sıkıntılar değil çok denedim. lazım olunca pek ulaşılamıyor, ulaşınca da genelde sıkıntıyı gideremiyor maalesef. neyse şu an yayınlar normal gibi, ciddi bi sıkıntı görünmüyor. ama yıllık abonelik bitince başka yere bakarım.

en az 6 kişiye dahil Kentaki üzerinden satış sağladım, hepsinden donuyor geri dönüşü aldım. yazdım bakıyorum falan dedi ama geri dönüş yok. sağ olsun fiyatta da, bana da güzelliği oldu ama referans olduğum kişilerden olumsuz geri dönüş gelince insan kötü hissediyor. yani aynı fikirdeyim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    break bunu yazdı

5G IPTV kullaniyorum memnunum.

hocam bunu nereden alıyorsunuz? ben araştırdım da telegram falan yazıyordu ama bulamadım orijinal grubu 

@mmurat5g

Telegram grubunda 6200 uye var. Sikinti oldugu zaman herkes yaziyor komik oluyor en azindan seffaflar.

Bu arada nasil yapiyor bilmiyorum ekstra paket mackolikten hizli. Golu izliyorum ardindan mackolik bildirimi geliyor.

break tarafından 08/Ara/23 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Kentaki paneli epey bir iyileştirdi. Kendisine ulaşabilirsem uzatacağım günü gelince. Telegram grubu için de söyle bir grup var orada 10 a yakın satıcı var : 

https://t.me/iptvforumu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AndrevMask bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı

Selamlar,

https://smarterspro.com/ kullanmayı düşünüyorum lakin bu IPTV lerde servis sağlayıcı olayları nasıl oluyor?

Servis sağlayıcıdan kastın ne? Hepsi kaçak bir şekilde yayın verdirir. Kimisi kendi sunucusunu kimisi ise sağdan soldan edindiğini. 

Uygulamasını açmak istediğinde;

server bilgileri istiyor.

MuTReFT tarafından 08/Ara/23 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

"Yıllardır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım."

Bu cümleyi kuracak birisi referans olmadıktan sonra hiç bir iptv satın almam.

Bizim iptv kaliteli diyen, fiyatı 800-900 liradan başlatıyor. Tamam verelim, ama sonra paramızla sinir olmayalım.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

karizma

daha yeni. sürem bitmiş yeniledim

benim beklentim belgesel. fim dizi. fazlası ile karsılıyor

birde ulasılabilir olması iyi.  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    break bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    break bunu yazdı

5G IPTV kullaniyorum memnunum.

hocam bunu nereden alıyorsunuz? ben araştırdım da telegram falan yazıyordu ama bulamadım orijinal grubu 

@mmurat5g

Telegram grubunda 6200 uye var. Sikinti oldugu zaman herkes yaziyor komik oluyor en azindan seffaflar.

Bu arada nasil yapiyor bilmiyorum ekstra paket mackolikten hizli. Golu izliyorum ardindan mackolik bildirimi geliyor.

Bu kisiyi bende kaydetmisim bi kac kisi daha referans olmustu tbtden,  karizma bi tik pahali buda ayni fiyat cekerse ayrilmam. 

_Dert_ tarafından 08/Ara/23 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

iptv nasil bir sistem sadece streaming erisimi mi var? Voleybol maclari icin dusunuyorum cunku telif haklari oyle bir dagitilmis ki dunya voleybolunu takip etmeye kalkinca aylik yaklasik 50 dolar bir butce ayirmak gerekiyor.

Fakat bu platformlarda maci sonradan da izleyebiliyorsunuz, download edebiliyorsunuz vs. ki benim amacimda bu ozelliklere sahip olmak asil. IPTV bu amaca yonelik midir yoksa sadece streaming mi var yani tv izlemek gibi mi? yoksa 

Troubles'll come & they'll pass
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    MuTReFT bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    MuTReFT bunu yazdı

Selamlar,

Uygulamasını açmak istediğinde;

server bilgileri istiyor.

Örnek bir tipik iptv bağlantısı. http://mynetworks.info:80/get.php?username=102030&password=405060&type=m3u verilen bilgiler ortada. El ile eklemek istersen linki ayrıştırıp ekliyorsun.

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
Toplam Hit: 9655 Toplam Mesaj: 90
iptv tavsiye