İr2,Renagedealien.Antikky.Decameron,Holyone
-
aslında bu isimlerin ve böle degişik ilginc nicklerin anlamlarını merak ettim mesela benim ismim ladre, gercek ismim erdal ın tersi..
-
HolyOne, kutsal olan demek, tariqat fln o ayaktan, antikky zaten anti tiki, rene nin nickinin de, renegade adli oyundan biraz araklanmis oldugunu saniyorum... decameron acaip bi adam zaten en ufak bi fikrim yok, ir2 kendisi de bilmiyor...
-
ir2 iradium elementinin simgesi. Oxygen=O2 gibi. ama boktan bi element, ben bi i$e yaradigini gormedim :) aslinda bunlarin hepsinin aciklandigi bi topic vardi forumda
-
Holyone--Kutsal İnsan
Antikky---zaten bellii
Decameron---italyan bir yazarin 10*10 seklinde yazdigi huzun aci sex falan iceren hikayeler...deca universitede yakalacayam seni haberin olsun(computerwolf)
-ir2--irc dan turemis bir nick
reneninkini---kendi biliyor sadece aslinda sozlukten bakinca kelime kelime anlamlar cikiyor ama renenin kendi ingilizce litaraturune gore yarattigi bir nick :)...
-
mynet e index cakmislardi sanki oyle birsey gorur gibi oldum sayfa goruntelenmiyor uyarisi cikti sonra ? hadi hayirilisi
aradan 10dk gecti suan siteye acilmio ..bi onemli mail geldi ya amk ise bak :) -
The Decameron, italyan Giovanni Boccaccio trfndn ilk olrk 1350 yılında yazılmş daha sonra çeşitli dillere çevrilmiş bir italyan romanıdr..!!! daha fazla bilgi için elknox@topgun.idbsu.edu :D
decameron kitabının introduction kısmı yalnız ingilizce
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/481979/The_Decameron.htm.html -
renegade dinden atışlmş,kovulmuş gibi bir anlamı war, alien da uzaylı yani afaroz edilmiş uzaylı :))
-
bence decameron ve voltaire birbirlerini tanıyor olabilir
lise yıllarındayken edebi metinler dersinde 121. sayfa daki hikaye konusu hakkındaki bilgileri ders öğretmeni okurken
küçük x yanındaki y yi dürttü
-lan artık benim nickim decameron olsun diye
sonra küçük y de altta kalırmı ben de voltaire olcam dedi
ve o gün bu gündür x le y decmeron ve voltaire olark anıldı :d
decameron ve voltaire hocalar kusura bakmayın.... -
renagedealien dunya disindan gelen bir kus muydu oyle bir sey die die soylemisti bir topicte am tam hatirlamiyorum
-
renegade hain gibi birşey demekti
alien da uzaylı böyle ıvıcık cıvıcık şeyler işte:p -
ir2 irreverent ın kısaltılmısı olması gerek:P
renegadealiene gelınce hainyabancı anlamında olsa gerek :D
Toplam Hit: 9423 Toplam Mesaj: 62