İr2,Renagedealien.Antikky.Decameron,Holyone
-
Antikky hoja bunu yazdı:
yok hoca öle bi numara işleri war yazamıyor
---------------------------------------
hoja aslına bakarsan ben şehin şuan neyle uğraştığını, ne iş yaptığınıda merak ediyorumm, uzun zamandır... Nerde yaşar, ne yer, ne içer, kimle yatar-kalkar...filanda cabası... sanatını nerelerde icra ediyo... adminleri ve şeyhi tanıtan bi biyografi yazsan iyi gider aslında... Tarihini bilmeyen, geleceğinide yazamazz dimi ama... :) tarihimizi ( tahribatın ), atalarımızı ( üstatları ) bilmek hakkımız diye düşünüyorumm... bilmem biraz saçmaladım mı :s SaYGıLaR .... ....... -
bu kadar abartmayın m.q
oda sizin gibi insan , Windows Xp kullanır ie tarayıcı kullanır msn 7,5 de takılır site kodlar öle yemeklerinde Herkez gibi fast food takılır.. arabasına biner gezer işine gücüne bakar : ) tabi bazı anormel dawranışları olabilir onları bilememde çoğu şeyi insan gibi :) -
Cok geyik yaptim, mesajlarimi editliyorum...
-
hayır içmio : ) cebit05 de çok tuttum ama yakmadı hiç :)
jezreel hiç tutmuodum adam yüzsüz sorgu suhal yok cepten alıodu direk 10 dakkada nerden geliosa samimiyet :)) şaka tabi. -
Bende görene kadar robot sanıyordum ama insanmış!!!:)
Şaka bi yana sorci doğru söledi robot değil botta değil insan.
Yior evet yemek yior içiyor evet evet içiyorda üstüne nefes alıyor konuşuyor :P
Sigara içmiyor cebit 2005 e gelenler gördü zaten daha fazlasını kimse bilmior ama evde yaşıyor herkes gibi:)
lan bildiğin insan adam:) -
2 eli 2 ayagi 2gozu 1 agzi 2 kulagimi var seyhin ? :)
Birde beygirede biniyor :)
-Beygir degil olm ona at derler :)) -
şeyhin at üstündeki resminde gözüken bacakları biraz karizmayı sarssada kendisi normal insandır ogs den geçerken gazı kökler yol ayrımlarında hep ortada durur falan garip özellikleri vardır
-
-
sen ankaraya gel ben seni sustururum
-
Toplam Hit: 9432 Toplam Mesaj: 62