İr2,Renagedealien.Antikky.Decameron,Holyone
-
yaw hele bi yaz gele cümle alem burda olur :)
-
peki hepsi mesgul ise su anda bir sorumlu yokmu forum içinde yetkili birileri vardır mutlaka dimi
-
izlioz abü bak hemen yazdım:) burdaız yani
-
yalan, kesin wow da yatmistir da cani sikilinca buraya bakmistir... saka maka, vakitleri olmasa bile adminler arada bakiyo, hem modlar fln var, olmadi biz muridler siteye sahip cikiyoruz, pm atiyoruz mesajini editle fln die, bak mesela ben su anda abd deyim, hatta burdaki evimden de uzaktayim, taaa dagin basindaim, burda net buldum tbt ye girdim...
-
Abiler sitede mod falan yok mod falan diye kendinizi kandırmayın,eskiden günde 5 adam banlardım şimdi üye alımı durdu banlayacam adam kalmadı,Admin olarak holye sesleniyorum;banlayacak adam bulamıyorum key uygulamasına son verilsin!
-
Removed...
-
11 eylul den 2 gun sonra 13 eylul 2001 de arkadas yaninda 3 yasindaki azman gibi boxer i vardi bunun sonradan buna bi Porche carpmis kemer beldibin de benim eski P2 li makinanin basindayim superonline da bi geyige taqilicam.chat olayi bi nick ayarliyayim filan bakim de suna gireyim aklimada bisi gelmedi o sirada olur ya kasarsiniz aklinizdan geceni begenmezsiniz,falan basimi saga sola ceviriken gozume Boxer in tasmasindaki yazi carpiyo her kafami cevirisimde.WHİSKEY..bunu yazdim girdim filan.sonraki girislerimde yazamiyorum.bunu sifrelemeyi unutmusum.napacaz yauu derken hemen cevirdim bunu >>WESKEYY<<..o gun bugundur.13 eylullerde aklima o it gelir.
-
cidden ilginc hikaye bende erdal için hotmail adresi alacaktim nerde tabiki dolu ne yapim nr yapim ters cevirdim bende o günden beri pc debütün nickller ladre
-
ir2 nin anlamini hala bulamadiniz mi ?
neyse yazmiyayim anlamini :) -
underzero ne demek aslında i,r2 de sölersen ii oluraslında
Toplam Hit: 9436 Toplam Mesaj: 62