folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşi Şimdilik Olmayan, Propaganda Yapmak İsteyenler !! (Anayasa Hakkında)

İşi Şimdilik Olmayan, Propaganda Yapmak İsteyenler !! (Anayasa Hakkında)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

Propagandanın neresi  demokratik bir haktır ?

bir düşünceyi empoze ederek  nasıl demokratik  olduğunu  savuna bilirsin ki ?

Geçmiş hükümetlerden hangisi işsizliğe  çare buldu ? hangisi kıbrıs  sorununu  çözdü  ve ermeni sorununu çözdü ? Hepsi iktidara geldi  ve hiç biride yapamadı.

buda benim düşüncem .

saçmalıyorsun.. akp'de evet için provakanda çalışmalarına başladı bile.. ne yani hayır demiyelim mi... ohhh yeaaa evet mi diyelim :S Tecavüzden kaçış yoksa zevk almaya mı bakalım diyorsun ne diyorsun ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

Propagandanın neresi  demokratik bir haktır ?

bir düşünceyi empoze ederek  nasıl demokratik  olduğunu  savuna bilirsin ki ?  

Geçmiş hükümetlerden hangisi işsizliğe  çare buldu ? hangisi kıbrıs  sorununu  çözdü  ve ermeni sorununu çözdü ? Hepsi iktidara geldi  ve hiç biride yapamadı.

buda benim düşüncem . 

hocam, seçim propagandaları yapılır mu ? Afişler asılıp resimler bayraklar gösteriliyor mu ? Evet

Seçim öncesindeki hazırlık nasıl demokratik bir hak herkes yapabiliyorsa bende yapabiliyorum.

Sorun geçmiş hükümetler mi ?? Kılıçdaroğlu yada başkası geldiğinde akpde geçmş hükümet olacak.Sonra onun içinde aynısı denecek.

Neyse tartışma konusu değil hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

adamlar para dağıtıyo yetişemezsin sıcak para daha çekici ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bak sen kriz ortamında türkiye büyüyemiş küçülmüş bunuda listenin en sonuna yıldızla koymuşsun vaay be :) beynine soru sor krizde hangi devlet büyüdü?

amacın propangandaysa milleti doğru rakamlarla kendne çek sayısalloto oynar gibi sayı oyunu yapma hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Daha benim ne demek istediğimi anlamadınız ki  hala demokrasiden bahs ediyorsunuz ...   Demokrasi  sizin yaptığınız değildir  siz burada bariz bir şekilde karalama kampanyası yaparak bir tarafı kötülüyorsunuz, eğer  zaten  kötüyse  ve bu  bilinen bir gerçekse  referandum da  herkes  "hayır" der buna emin olabilirsiniz.  Demokrasi hakkı vermektir, demokrasi adil olanı seçmektir.  Propaganda  adı üstünde  hala demokrat iğim diye biliyorsunuz ya ne diyim size. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

bak sen kriz ortamında türkiye büyüyemiş küçülmüş bunuda listenin en sonuna yıldızla koymuşsun vaay be :) beynine soru sor krizde hangi devlet büyüdü?

amacın propangandaysa milleti doğru rakamlarla kendne çek sayısalloto oynar gibi sayı oyunu yapma hocam.

"tartışma konusu değil" neresine kafan basmadı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yaw tartışmaya ne gerek var başkalarının evet yada hayır zorlamasıyla embesillik yapmanın ne anlamı var

yeni anayasayı alırsın hacı bir güzel okursun kafana yatarsa evet yatmazsa hayır dersin biter

ama bizim millet kolayına kaçar illa çoban lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

"tartışma konusu değil" neresine kafan basmadı ?

tartışan kim amca? sana dedim ki propagandanı milleti kandırarak şerefini 5 paralık ederek yapma! adam gibi gerçek rakamlarla milleti kandırmadan yap millet kendi kararını versin? ben burada tartışmıyorumki sen öyle algılıyorsunç

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

Daha benim ne demek istediğimi anlamadınız ki  hala demokrasiden bahs ediyorsunuz ...   Demokrasi  sizin yaptığınız değildir  siz burada bariz bir şekilde karalama kampanyası yaparak bir tarafı kötülüyorsunuz, eğer  zaten  kötüyse  ve bu  bilinen bir gerçekse  referandum da  herkes  "hayır" der buna emin olabilirsiniz.  Demokrasi hakkı vermektir, demokrasi adil olanı seçmektir.  Propaganda  adı üstünde  hala demokrat iğim diye biliyorsunuz ya ne diyim size. 

karalama kampanyası değil hoca, yanlış olduğunu ve neden yanlış olduğunu açıklıyoruz.

Nasıl ki doğru olduğunu ve neden doğru olduğunu açıklayanlar varsa..

İşte onlar evet diyor biz hayır.Onlar neden evet diyor biz neden hayır diyoruz.Demokrasi budur, fikirlerin özgürlükle söylenmesidir.

Onlar evet ve neden evet derken bizim hayır ve neden hayır demememiz esas demorkasi kısıtlaması olacaktır

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

karalama kampanyası değil hoca, yanlış olduğunu ve neden yanlış olduğunu açıklıyoruz.

Nasıl ki doğru olduğunu ve neden doğru olduğunu açıklayanlar varsa..

İşte onlar evet diyor biz hayır.Onlar neden evet diyor biz neden hayır diyoruz.Demokrasi budur, fikirlerin özgürlükle söylenmesidir.

Onlar evet ve neden evet derken bizim hayır ve neden hayır demememiz esas demorkasi kısıtlaması olacaktır

Buda senin düşüncen  saygı duyarım bende   kendi  düşüncemi paylaşmak istedim sadece. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 7942 Toplam Mesaj: 70