Işınlanma İle İlgili Soru ?
-
çok ufak parçaları ışınlamaayı deniyorlardı kısmende başarılı olunmuştu fakat bilimadamları bu teknolojiyi kalemi ışınlayabilecek kadar geliştirmek için bile çok çok uzun bir zaman var önümüzde demişti.
-
ilk başta "ışınlanma ile ilgili sorun?" olarak okudum. aha dedim kafa bi milyon müridin:D
hocam amerikalılar denemiş deniz kuvvetlerinin bünyesinde. ışınladıkları yeri netleyemeyip; mesela bi askeri metal bloğun içine ışınlamışlar.
tabi mış miş ten öte bi bilgiye de sahip değiliz maalesef
-
ulan sakata gelmeyelim olursada ne oldugunu bilmediğimiz biyere gitmeyek sonra :D
-
hocam "sinek" filmini izlemeni tavsiye ederim :)
-
bu isinlanma dediginiz jetgiller cizgi filmindeki gibimi :)
-
arkadaşın çok fringe izliyor sanırım hocu :)
-
john beni ışınla
motor soguk motor :)
-
hadi ışınlancak olan adamı tektek moleküllerine ayırdı alet tek tek molekül bilgilerini internet üzerinden başka bi yerdeki makineye gönderdi ordada tek tek moleküller oluşmaya başladı hadi diyelim düzgünce oluşturuldu yeni cisim ee geride kalan nolcak nasıl silincek :|
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
ilk başta "ışınlanma ile ilgili sorun?" olarak okudum. aha dedim kafa bi milyon müridin:D
hocam amerikalılar denemiş deniz kuvvetlerinin bünyesinde. ışınladıkları yeri netleyemeyip; mesela bi askeri metal bloğun içine ışınlamışlar.
tabi mış miş ten öte bi bilgiye de sahip değiliz maalesef
-----------------------------Sanırım Philederphia deneyinden bahsediyorsun..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Deneyi
-
o parçalara ayrılan moleküller ışınlandığı yerde tam olarak oturmazsa ne halt edecek adam :) rarlı dosya indirirsinizde crc hata verir ya öyle bişey olur heralde