Işınlanma İle İlgili Soru ?
-
atomlarına ayırıp ışınlama sonra tekrar toplama falan bence ters, yani mazallah gözlerin meme uçlarında kalbin kıçında oluşursa ne olacak ? sittin sene toplayamazlar :D
bence oluşturulan bir boşlukta vakum yöntemiyle ışınlanma mümkün ama bu boşluk havadan oluşur ama bir beton borudan bilemem, uzay boşluğunu kullanmayı öğrendiğimizde buda kendiliğinden oluşur...
yoksa fareyi ışınlamadan bende yamulturum canım hayvana eziyet etmeye gerek yok. Önce bi yöntemi doğru belirlemek lazım.
-
Çok çok ufak bi maddenin bile kısa bi mesafeye ışınlanması yıllar sürdüğü açıklanmıştı
-
Teorik olarak ışınlanabilmenin tek yöntemi ışınlanacak nesnenin kuantum mekaniği ile atom altı parçacıklarına ayrılıp tekrar başka bir ortamda aynı şekilde bir araya getirilebilmesiyle olur. Ama biraz fantezi isteyenler uzayda bir karadeliğe girip solucan deliklerinden geçip evrenin başka bir köşesine ışık hızından bile hızlı şekilde yol alabilir :) Tabi güneş sistemine en yakın karadelik en az bin küsür ışık yılı uzakta :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kimseye söyleme ama ışınlanma gerçekleştirildi, fakat gizli tutuluyor.ben mesela bu akşam işten eve ışınlanarak geldim.
-----------------------------çok güldüm amk :D
-
çıkarsa gerçekten iyi olur. tekel büfesi olanlar alır bizde büfeye gitmek zorunda kalmayız sürekli :)