Işınlanma İle İlgili Soru ?
-
Işınlanma mümkün değil. Bir atomu bir yerden bir yere çok hızlı nakledebilirsin ama milyarlarca atomdan meydana gelmiş bi yapıyı ışınlayacak imkan ne şimdi var, ne de 100 yıl sonra olabilir.
Şahsi görüşüm, bu ışınlanma olaylarına kafayı takmayın.
-
lazer ışınını nakledebiliyorlardı, o kadar yalnızca
-
Saçmalıktan ibaret şuanki teknolojiyle imkansızdır ne canlı nede cansız ışınlanabilmiştir.Saçma sapan magazin haberlerini okumayın bırakın 1 atoumu bile ışınlayabilmek için ne kadar enerji gerektiği hakkında fikriniz varmı ? sonra bu enerjiyi aynı yere odaklama hakkında bi fikriniz varmı ? bırakın fantezi böyle birşey kesin olarak söylüyorum yok.
-
Suyu 1 metre öteye ışınladıklarını okumuştum. Fakat katı cisim ışınlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Cismi tekrar eski haline getirebilecekleri teknoloji olsa eldeki atomlarla yeni cisimler, canlılar yaratılabilir. Arada fark yok. Birinde sadece dizilimini biliyorsun. Bu da o canlıyı oluşturacak teknoloji olsa karşı tarafa canlının dizilim verilerinin gitmesi manasına geliyor. Bu durumda diğer taraftaki insanı yok etmeye de gerek yok. Onu istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz veya eldeki malzemeyle kendi canlınızı nesnenizi oluşturabilirsiniz. Anlayacağınız ütopik masalsı şeyler. Çok çok basit nesneler üzerinde belki zamanla uygulanabilir.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Suyu 1 metre öteye ışınladıklarını okumuştum. Fakat katı cisim ışınlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Cismi tekrar eski haline getirebilecekleri teknoloji olsa eldeki atomlarla yeni cisimler, canlılar yaratılabilir. Arada fark yok. Birinde sadece dizilimini biliyorsun. Bu da o canlıyı oluşturacak teknoloji olsa karşı tarafa canlının dizilim verilerinin gitmesi manasına geliyor. Bu durumda diğer taraftaki insanı yok etmeye de gerek yok. Onu istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz veya eldeki malzemeyle kendi canlınızı nesnenizi oluşturabilirsiniz. Anlayacağınız ütopik masalsı şeyler. Çok çok basit nesneler üzerinde belki zamanla uygulanabilir.
-----------------------------Önce "Ctrl + C" sini yaparlar sonra "Ctrl + X" gerisi kolay
sonuç olarak "Ctrl + V" değişmiyor zaten :D
-
Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/
sonra fazla parça çıkartmasın ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/
sonra fazla parça çıkartmasın ?
-----------------------------yedektir o
-
atom bazında, labaratuvar ortamında ışık hızının %99.99 una ulaşılmış.
-
hadi ışınlama yapıldı dıyelım gıdecegımız tarafta bızı tekrar ne ile toplaycaklar cıhazla bılıktmı gonderecekler
-
bence taa a.k :D ışınlanma diye bişey imkansız . nokta