folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Işınlanma İle İlgili Soru ?

Işınlanma İle İlgili Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Işınlanma mümkün değil. Bir atomu bir yerden bir yere çok hızlı nakledebilirsin ama milyarlarca atomdan meydana gelmiş bi yapıyı ışınlayacak imkan ne şimdi var, ne de 100 yıl sonra olabilir.

Şahsi görüşüm, bu ışınlanma olaylarına kafayı takmayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

lazer ışınını nakledebiliyorlardı, o kadar yalnızca

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Saçmalıktan ibaret şuanki teknolojiyle imkansızdır ne canlı nede cansız ışınlanabilmiştir.Saçma sapan magazin haberlerini okumayın bırakın 1 atoumu bile ışınlayabilmek için ne kadar enerji gerektiği hakkında fikriniz varmı ? sonra bu enerjiyi aynı yere odaklama hakkında bi fikriniz varmı ? bırakın fantezi böyle birşey kesin olarak söylüyorum yok.

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Suyu 1 metre öteye ışınladıklarını okumuştum. Fakat katı cisim ışınlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Cismi tekrar eski haline getirebilecekleri teknoloji olsa eldeki atomlarla yeni cisimler, canlılar yaratılabilir. Arada fark yok. Birinde sadece dizilimini biliyorsun. Bu da o canlıyı oluşturacak teknoloji olsa karşı tarafa canlının dizilim verilerinin gitmesi manasına geliyor. Bu durumda diğer taraftaki insanı yok etmeye de gerek yok. Onu istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz veya eldeki malzemeyle kendi canlınızı nesnenizi oluşturabilirsiniz. Anlayacağınız ütopik masalsı şeyler. Çok çok basit nesneler üzerinde belki zamanla uygulanabilir.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Suyu 1 metre öteye ışınladıklarını okumuştum. Fakat katı cisim ışınlayabileceklerini hiç sanmıyorum. Cismi tekrar eski haline getirebilecekleri teknoloji olsa eldeki atomlarla yeni cisimler, canlılar yaratılabilir. Arada fark yok. Birinde sadece dizilimini biliyorsun. Bu da o canlıyı oluşturacak teknoloji olsa karşı tarafa canlının dizilim verilerinin gitmesi manasına geliyor. Bu durumda diğer taraftaki insanı yok etmeye de gerek yok. Onu istediğiniz kadar kopyalayabilirsiniz veya eldeki malzemeyle kendi canlınızı nesnenizi oluşturabilirsiniz. Anlayacağınız ütopik masalsı şeyler. Çok çok basit nesneler üzerinde belki zamanla uygulanabilir.

Önce "Ctrl + C" sini yaparlar sonra "Ctrl + X" gerisi kolay

sonuç olarak "Ctrl + V" değişmiyor zaten :D

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/

sonra fazla parça çıkartmasın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/

sonra fazla parça çıkartmasın ?

yedektir o

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

atom bazında, labaratuvar ortamında ışık hızının %99.99 una ulaşılmış.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hadi ışınlama yapıldı dıyelım gıdecegımız tarafta bızı tekrar ne ile toplaycaklar cıhazla bılıktmı gonderecekler

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

bence taa a.k :D ışınlanma diye bişey imkansız . nokta

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 8434 Toplam Mesaj: 56