Işınlanma İle İlgili Soru ?
-
bir noktadan bi noktaya geçişi başardılar fakat moleküllerine ayrılmış halde geçiyor yani sen geçersen parçaların mikroskopla görünür
-
lisedeyken bir arkadaşım din kültürü hocamıza sormuştu o da ilerde küçük cisimlerde ışınlama olacağına dair rivayetler var demişiti ama canzız ve küçük olacakmış :S:?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam, ışınlanma temel olarak seni enerjiye dönüştürüp ,o enerjiyi taşıyıp(ışınlayıp) ,ışınlandığın yerde tekrar vücüda dönüştürmek.
haberlerde falan vardı atom ışınlama falan diye ama bize gelmesi çok uzun sürer
-----------------------------aynen sadece tek atom ışınlandı fakat laboratuvarda 30 cm
-
Bende okumuştum parçalamayı başarmışlar ama birleştiremiyolarmış tek noktada :D
-
antivirus bunu yazdı:
hadi ışınlama yapıldı dıyelım gıdecegımız tarafta bızı tekrar ne ile toplaycaklar cıhazla bılıktmı gonderecekler
-----------------------------dğer tarafta tarafta recaiver var hocam :D
fax da yazının ışınlanması değilmi bir nevi ?
-
Fareyi ışınlayıp kedi olarak çıktığını okumuştum :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Bende şunu nası yapıcaz onu çözemedim.Milyarlarca hücreyi hadi 1oom öteye ışınladı cihaz.Nası bu hücreleri geri toplacak mına ya :/
sonra fazla parça çıkartmasın ?
-----------------------------ameliyat sonrası elinde fazladan organ kalan doktor gibi :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
Bende okumuştum parçalamayı başarmışlar ama birleştiremiyolarmış tek noktada :D
-----------------------------öyle ışınlamanın aq :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
antivirus bunu yazdı:
hadi ışınlama yapıldı dıyelım gıdecegımız tarafta bızı tekrar ne ile toplaycaklar cıhazla bılıktmı gonderecekler
-----------------------------dğer tarafta tarafta recaiver var hocam :D
fax da yazının ışınlanması değilmi bir nevi ?
-----------------------------fax bi kaç kb en fazla mb tutar.senin atomlarının tamamı kaç pete yada exabyte gelir biliyon mu :D
-
hocam kimseye söyleme ama ışınlanma gerçekleştirildi, fakat gizli tutuluyor.ben mesela bu akşam işten eve ışınlanarak geldim.