İskenderun Limanına Girildi
-
Saadet partiside yani dün 20.01.2013 hatayda mitingi olacaktı. Akp izin vermedi
-
GoldenBoy bunu yazdı
Saadet partiside yani dün 20.01.2013 hatayda mitingi olacaktı. Akp izin vermedi
la bi git :D akp de saadette aynı bok sonralar tayip sizi satınca guya ona düşman oldudunz akp gelin birleşelim deseniz dakka durmazsınız
-
Güzel alet ^_^ Umarım biz de bunun gibi aletler yapacağız yavaş yavaş.
-
Citizen bunu yazdı
Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük düşmanıdır. Her görüldüğü yerde ezilmelidir. (M. Kemal Atatürk) hocam bunun yalan olduğu çıktı ortaya. yemezler yani.
-
Citizen bunu yazdı
Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük düşmanıdır. Her görüldüğü yerde ezilmelidir. (M. Kemal Atatürk) 1- Bu söz gerçek değildir. Atatürkü eyleme ortak etme çabasıyla Türeyen; Ergen tayfanın araştırma yoksunluğuyla büyüyen uydurma bir sözdür.
------------
2- Bu ülkede 6. filoyu alkışlayanlar ile taşlayanların görüşlerinin bu gün hala aynı yöne bakması hem komik hemde çok üzücüdür.
------------
3- Bir eleştiri yapıldığında yapan kişinin ideolojisi ve altında yatan asıl sebep ve alternatifleri göz önüne alınmalı ve ona göre cevap verilmelidir, yoksa kahve muhabbeti yapılır, senteze ulaşılamaz.
-
Citizen bunu yazdı
Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük düşmanıdır. Her görüldüğü yerde ezilmelidir. (M. Kemal Atatürk) hadi yolun uzun kardeşim.
Atatürk, Ankara'da Türk milletini nasıl harekete geçireceğini düşünürken ordunun maddi yardımını Lenin'den istemiştir bildiğin gibi. Sence böyle birşey söylemesi mümkün mü? Ki Lenin de Atatürk'ün istediğinden fazlasını göndermiştir. Hadi bakalım.
Bir taraflardan uydurulmuş sözlerle gelmeyi bırakalım artık.
Diğer meseleye gelince.
Bu adamlar zamanında 6. filo için ses çıkardılar, asıldılar lan. Asıldılar anlatabiliyor muyum.
Bu adamlar polis yüzünden ses çıkardılar, emekli öğretmendiler öldüler amk
Bu adamlar HES için ses çıkardılar, gittiniz HES'i haklı çıkardınız, bu adamları komünist diye yaftalayıp neden başka şeylerde ses çıkarmadığından falan dem vurdunuz.
Ve "sizin" (her birinizin değil) sizin seçtiğiniz başkan oğluna gemicik aldı, kızına bir telefonla 20-25 (bin? milyon?) gönderdi, akrabalarını ülkenin en büyük hava şirketinin pozisyonlarına yerleştirdi, oğlu türk müziği sanatçısını öldürdü ama ceza almadı, kendiyle aynı görüşteki adamlara soruları cevapları verdi, ülkenin yarısını (bu yarısından fazlası ama neyse) sattı, köylüye ananı da al git dedi, üslubu sokak üslubundan farksız olduğu zamanlar oldu, bilmemkimle görüşenler şerefsizdir dedi gitti görüştü, bilmemkim cemaat liderinin ayaklarında fotoğrafları ortaya çıktı, zamanında hem laik hem müslüman olunmaz dedi, helikopterle gösteriş yaparak cumaya gitti, kendi mitinginde protestoda polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan kadına "kadın mıdır kız mıdır belli değil" dedi, gündem değiştirmek için milletin içine kadar girdi, kürtajı yasakladı. ama siz hala....
yürüyün be, kim tutar sizi.Merak etmeyin ben bu adamları da savunmuyorum. Yani bir komünist de değilim. Bir Atatürkçü de değilim. Bir cemaatçi de değilim. Ben sadece olaylara dışarıdan bakan bir misafirim.
Biraz objektif olmayı başarırsan belki sen de görürsün benzer şeyleri. -
SpArK bunu yazdı
hocam bunun türkçesi varmı -
pcdoktor636 bunu yazdı
Tamam.
pcdoktor bunu comez yapsa anlarim da senin gibi tecrubeli uyeye yakisiyormu ?
-
SpArK bunu yazdı
yapma hocam Allah askina boyle bir sey yapmak icin son 10 yilda devlet tarafindan atilmis bir adim goster bana
-
Üzücü bir yeşil komünizm hakim tbt de böyle türkiye de had safhada komünizm dünyayı yöneten piramidin içinde yer alır ama komünizm siyonizm emperyalizm hepsi aynı tezgahın ürünüdür.olayı analiz edebilmek ve eylemini gerçekleştirmektir.bu ülkede eğer dengesizlik ve eşitsizlikler tavan yapmışsa masum garibanların hakkı bizzat bahsettiğim yeşil komünizm ülkemizdeki siyonist müslümanlarca kulun hakkı yeniyorsa dünyanın en yüksek faizi türkiyede ise burda bir komradorluk kolonileşme mevcuttur.yazık memleket 50-60 yıldır işgal altında herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında.üstelik dünyanın en eski medeniyetlerinden birine sahip olup ders alacağımız geçmişimizden hiç ders almadan bunlar gerçekleşiyor.ama bir gerçek değişmiyor tarih her zaman doğru söylüyor.