folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yaşatmamakla,öldürmekle bombalamakla domuz bağı ile kafasına sıkmakla islam'ın iyiliği gün ışığına çıkmaz hoca,oturacaksın sende neden öyle olmadığını yazacaksın.Sen 1 adam öldürürsün,hem islama olan avrupa-amerika cepheli kin coğalır,hem gerçeke olmayan şeyler dahada gerçekmiş gibi inanılır.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ya bu 6 yasında nisanlanma 9 da da cinsel ilişkiye girme ile ilgili daha önce de karsılastım.

Çok ciddi söylüyorum, bu durumla ilgili sağlam kaynak varsa lütfen paylaşın 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaşatmamakla,öldürmekle bombalamakla domuz bağı ile kafasına sıkmakla islam'ın iyiliği gün ışığına çıkmaz hoca,oturacaksın sende neden öyle olmadığını yazacaksın.Sen 1 adam öldürürsün,hem islama olan avrupa-amerika cepheli kin coğalır,hem gerçeke olmayan şeyler dahada gerçekmiş gibi inanılır.
    hemfikiriz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    sağlam kaynağa gerek yok söylediiğin rakamlar doğrudur gkhn.İslam karşıtları bunu sürekli koz olarak kullanıyorlar.Ama arabistan gibi bi yerde kızları diri diri gömdükleri bir devirde bu çok ekstrem bişey mi hayır.Fekat modern toplumlarda tukaka olarak yorumlanıyor.kendi yorumumu söylesem kavga çıkar o yüzden takılın yok bişry:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

darkwood bunu yazdı:

sadece kışkırtmak ve islamı kötülemek için yaplan bi koplo bence sonra aşırı dinciler gaza gelecek ve ortalık karışacak

ya sizi anlayamıyorum aşırı islamcı-ılımlı islamcı -radikal islamcı _?  nedir bu mal takma ekler islamcı sadece öz ve tek islamcıdır.yani müslümandır ve her kutsalını gözetir ve kollar bu kitap ayıbını önlemeye çalışmak aşırılıkmı olucak? ne alakası var ? bu herif haddini aşıyor ve bunun olmasına izin vermemek 1 müslümanın en önde gelecek görevidir.bu sana veya bana göre değişmez ,aklın yolu birdir uyanın artık be uyanın !!!

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Hoca İslamı böylemi savunucan Allah aşkına ? Ne fark kalır El-kaideden, yobazdan bilmem ne den? 

Orda olsa da şuna bi güzel anlatabilsem İslam ı sonrada bi Tövbe kitabı yazdırsan daha büyük yararı olmazmı ? 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek
    Armigerovs bunu yazdı:

darkwood bunu yazdı:

sadece kışkırtmak ve islamı kötülemek için yaplan bi koplo bence sonra aşırı dinciler gaza gelecek ve ortalık karışacak

ya sizi anlayamıyorum aşırı islamcı-ılımlı islamcı -radikal islamcı _?  nedir bu mal takma ekler islamcı sadece öz ve tek islamcıdır.yani müslümandır ve her kutsalını gözetir ve kollar bu kitap ayıbını önlemeye çalışmak aşırılıkmı olucak? ne alakası var ? bu herif haddini aşıyor ve bunun olmasına izin vermemek 1 müslümanın en önde gelecek görevidir.bu sana veya bana göre değişmez ,aklın yolu birdir uyanın artık be uyanın !!!
    ----------------------------

anlamadysan anlatıym kara çarşaflı bi karış sakalı atatürkün yasalarını benimsemiyen ben atatürk ü deyil humeyniyim seviyorum diyen gerizekalı yobazlar aşırı islamdır islama uymayan davranşlar sergilemekte dirler bilmem anlata bildimmi

SEMPER PARATUS
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Kafa keseriz,adamı kurşunlarız şöyle böyle.Bunu yaptıktan sonra islam barış dini de dersiniz heralde?Onlar da buna inanır?Aynen devam edin.
    not: islam şöyle böyle din demedim,umarım mesajımı yanlış anlamazsınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şayet birilerine kinaye yapmadıysan.kendinden beklenmeyecek derecede saçma bir yorum yaptın.

shockman bunu yazdı:

Toplam Hit: 9868 Toplam Mesaj: 64