folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam sendeki allah sevgisi biraz garipmiş.Gördüğüm kadarı ile sana sunulan ibadet şeklini kabul etmeyip kendi keyfine göre bir model çıkarmışsın.Kabul etmeyip doğru bir cümle.Nitekim ibadet için 'ben böyleyim,işimden dolayı ibadet edemiyorum,hayat böyle vs.. gibi mazaretler islamiyetde söz konusu dahi olamaz.Şayet senin kadar dindar olsaydım.Muhtemelen ahiret hayatı ve bu dünyadaki vazifelerimiz konularını düşünüp.işi,gücü,mazaretleri bir kenara bırakıp o'nun istediği gibi davranırdım.Çok mu kolay diyeceksin.Şayet anandan,babandan daha çok sevdiğini söylüyorsan ölüm dahi mazaret olamaz senin için.neyse gece gece din diyanet ve siyaset konuşmaktanda hiç haz almam

Aslında Bende garipsiyorum, Amma Bilmemki Yani ters işler yapıp Utanmadan huzuruna Çıkmam Doğrumu..?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:
    Hocam sendeki allah sevgisi biraz garipmiş.Gördüğüm kadarı ile sana sunulan ibadet şeklini kabul etmeyip kendi keyfine göre bir model çıkarmışsın.Kabul etmeyip doğru bir cümle.Nitekim ibadet için 'ben böyleyim,işimden dolayı ibadet edemiyorum,hayat böyle vs.. gibi mazaretler islamiyetde söz konusu dahi olamaz.Şayet senin kadar dindar olsaydım.Muhtemelen ahiret hayatı ve bu dünyadaki vazifelerimiz konularını düşünüp.işi,gücü,mazaretleri bir kenara bırakıp o'nun istediği gibi davranırdım.Çok mu kolay diyeceksin.Şayet anandan,babandan daha çok sevdiğini söylüyorsan ölüm dahi mazaret olamaz senin için.neyse gece gece din diyanet ve siyaset konuşmaktanda hiç haz almam

Aslında Bende garipsiyorum, Amma Bilmemki Yani ters işler yapıp Utanmadan huzuruna Çıkmam Doğrumu..?

Müslüman insan Rabbini sever, O'ndan korkmak yerine O'nun Rızası olmayan işleri yapmaktan korkar.  

Bi de hoca yanlış anlama, günah çıkartma yeri değil bura ki Dinimizde öyle bişi yok. İçini rahatlatmak ve daha doğru yolu bulmak istiyorsan Tövbe et ve bir daha hatalarını tekrarlamamaya çalış.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    edit
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Triumph bunu yazdı:

Müslüman insan Rabbini sever, O'ndan korkmak yerine O'nun Rızası olmayan işleri yapmaktan korkar.  

Bi de hoca yanlış anlama, günah çıkartma yeri değil bura ki Dinimizde öyle bişi yok. İçini rahatlatmak ve daha doğru yolu bulmak istiyorsan Tövbe et ve bir daha hatalarını tekrarlamamaya çalış.

İnşallah Bulurum Dostum... Günah Çıkartma yeri kısmı gülünç geldi ama Mesaj alınmıştır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hocam seni yoldan döndürmek gibi olmasın ama al eline şarabını paşalar gibi iç .dinmiş diyanetmiş boşver.hem ne demiş şair

bir elde kadeh bir elde kuran
    bir helaldir işimiz, bir haram
    şu yarım yamalak dunyada
    ne tam kafiriz ne tam musluman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bunca yıldır şu sitedeyim,ilk ama ilk defa bir tartışmanın normal bittiini gördüm.
    vay anasını sayın izleyiciler.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    Bunca yıldır şu sitedeyim,ilk ama ilk defa bir tartışmanın normal bittiini gördüm.

:)

Ayrıca çok şekersin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Var bi güzellikler son zamanlarda sitede :/ Daim olsun diyelim ve kulak mememizi tutup elimizi tahtaya üç defa vuralım.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Hoca şu konuyu ibret.asp ye bağlasanıza :)

Çingene kavgasıyla tartışma arasındaki farkı anlatmak babında :) 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Konuda kavga çıkmadıysa tamamen shockman'in tarzından kaynaklanıyor.Şayet ilk mesajlarındaki gibi öfkeli tarzını sürdürseydi.birbirimizi gırtlaklamamız içten bile değildi:) Kitabı henüz piyasaya çıkmamış bir yazarı öfkesi ile gazaba uğratmasına rağmen benimle olan tartışmadan dolayı zerre kadar saygısızlık göstermemesi cidden ibret.asp'lik. Kendisi için en hayırlısını diliyorum.
Toplam Hit: 10560 Toplam Mesaj: 64