folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Biz Müslüman'ların en büyük hatası burada başlıyor işte. "CocaCola'yı içmem! Yahudi malıdır" demek yerine CocaCola'ya alternatif bir içecek üretmeyi hayal etmek dahi benim için daha mantıklı ve yapıcıdır. Aynı şekilde bu çakmayazarstar olma çabasında ki heyecanlı gayrı-müslim arkadaşımızın örneğinde de sağduyulu ve akılcı olmak gerekir.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

şayet birilerine kinaye yapmadıysan.kendinden beklenmeyecek derecede saçma bir yorum yaptın.

shockman bunu yazdı:
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Din bu!

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    Din bu!

İnsan bu! Din değil... 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yazmayacaktım velhasıl;

Boşverin. İnancımızı etkileyeceğini sanıyorsa yanılıyorlar. bi anda karşıma çıktı Hz. Alinin duası.

Ey ihsanı bol Allah'ım!
    Sana hamdederim.
    Ey yegâne Ma'bud! Senin önünde eğilirim. Yücesin, kullarından dilediğine sonsuz nimetler verirsin.
    Dilediğini hüsrana duçar edersin. Ey Yaradanım! Sana sığınırım. Varlık ve darlık zamanında Sana münâcaat ederim, her an sana yalvarırım. Gerçi günahlarım çok, fakat Senin afvın ondan daha büyüktür, ümitsizliğe sebep yok. Eğer Sen de beni kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim, bana başka kim şefaatçi olur?"

"Yâ Rab!
    Hâlimi görüyorsun, yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma,
    kusuruma bakma, daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, beni muhabbetine kandır, sevgini eksik etme. Senin azametin Önünde boyun eğdim, dize geldim, secdeye kapandım,
    beni gufranına boğ, azabından esirge, Allahım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayırma.
    Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde senin afvına nail olmak isterim, bana affın yeter, lûtfunu göster."
    Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolumu şaşırmam.  Sen yol göstermezsen, dalâlette kalırım.  Eğer Senin affın yalnız iyilere mahsus ise ya kötülerin bağışlayıcısı kim olacak?  Herkesin İlah'ı sen'sin. Ben ümmetin en müttakîsî olamadımsa, şerîri de sayılmam.  Senin afvına sarılıyorum, îtiraf ederim, günâhım büyük,  fakat Senin affın ondan daha büyüktür." "Senin lûtfunu hatırlayınca kalbime tesellî doluyor.
    Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaş dökülüyor.  Sen, şânına lâyık olanı yap, beni affet!  Beni, senin fazlu lûtfundan başka bir yere başvurmayacak bir tıynette yarattın.  Ne umarsam sen'den umarım. En büyük endişem şudur:  Beni Sen de kapından kovarsan, eli boş çevirirsen hâlim nice olur?  Allah'ım, görüyorsun gafiller uykuda, ben ise gece karanlığında el açıp Sana niyaz ediyorum. Dualarım Sana yükselsin, niyazlarım makbul olsun. Herkes ne beklerse ancak Senin lûtfundan bekler.
    Her biri Cennete girmek ister, Sen bana Cennette dîdârını göster, bu bana yeter."
    Ey insanlara doğru yolu göstermek için Peygamber gönderen Allah!  Rasul-i Hâşimi hürmetine, Seni tesbih eden, takdis eyleyen hayırlı ümmet aşkına, 
    bizi imandan, Kur'an'dan, İslam'dan ayırma.Müslüman olarak haşret. Rasulünden şefaat umarım. Beni ondan mahrum etme.
    Senden afv-u mağfiret dilerim.Beni boş çevirme Allahım"
    ...amin...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    mayrip:
    Adam zaten islama inanmıyor bu cümlelerle savunma yapamazsın adama bir ateiste kurandan ayet gösterek savunma yapamayacağın gibi.buradaki müslümanlar zaten inandıkları peygamberleri için bu adam gibi düşünmezle.Mühim olan bunun böyle olmadığını anlatmaya çalışmak,umursarlar veya umursamazlar ama yine de sempati oluşturulabilir ama çoooook zor.
    İran,Arabistan,Afganistan gibi ülkelerdeki muameleleri gördükçe insanlar inanmazlar hocam.Onlar bu ülkeler dini yanlış uyguluyor diye düşünmez,İSLAM BU! der.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Şu dini konuları çok seviyorum arkadaş...Birileri hemen başlamış ayet sure c/p yapmaya.Siz şu kendi kabugunuza çekilip içinzde yarattıgnız küçük dünyada hala olayları 1000 yıl öncesinden yazılmıs çizilmiş konular ile yargılayıp çiçek toplamaya devam edin.İslamın bu günlerde çıkardıgı yegane eleştirel bazda yazı yazın alimi-cihan-ül bilgini harun yahya adından ki şarlatan hokkabazlar oldugu sürece hadi keselim dograyalım biçelim dikelimden öte adam gibi cevap çıkmaz.Devam devam ayet vb şeyleri c/p etmeye.Ama dikkat edin Türkçe olmasın arapca olsun ki x10 iman bonus + takva ile daha iyi bir kombo olur ki buda düşmana extra fazladan 10 ile 20 arası bir damge verir.hahah

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:

yazmayacaktım velhasıl;

Boşverin. İnancımızı etkileyeceğini sanıyorsa yanılıyorlar. bi anda karşıma çıktı Hz. Alinin duası.

Ey ihsanı bol Allah'ım!
    Sana hamdederim.
    Ey yegâne Ma'bud! Senin önünde eğilirim. Yücesin, kullarından dilediğine sonsuz nimetler verirsin.
    Dilediğini hüsrana duçar edersin. Ey Yaradanım! Sana sığınırım. Varlık ve darlık zamanında Sana münâcaat ederim, her an sana yalvarırım. Gerçi günahlarım çok, fakat Senin afvın ondan daha büyüktür, ümitsizliğe sebep yok. Eğer Sen de beni kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim, bana başka kim şefaatçi olur?"

"Yâ Rab!
    Hâlimi görüyorsun, yoksulluğumu biliyorsun. Gizli niyazımı duyuyorsun. Beni Sen'den ümit kesenlere katma,
    kusuruma bakma, daha fazla bekletme, ümitsizliğe atma. Rahmetine güvenim tamdır. Gönlümdeki aşk ateşini yandır, beni muhabbetine kandır, sevgini eksik etme. Senin azametin Önünde boyun eğdim, dize geldim, secdeye kapandım,
    beni gufranına boğ, azabından esirge, Allahım! Dünyâdan sıyrılıp huzuruna gelirken beni, Kelime-i Tevhid'den ayırma.
    Senin nârın da hoş, nurun da hoştur. Senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur. Mal ve oğulların fayda vermediği o korkunç günde senin afvına nail olmak isterim, bana affın yeter, lûtfunu göster."
    Sen bana yol gösterirsen hiçbir vakit yolumu şaşırmam.  Sen yol göstermezsen, dalâlette kalırım.  Eğer Senin affın yalnız iyilere mahsus ise ya kötülerin bağışlayıcısı kim olacak?  Herkesin İlah'ı sen'sin. Ben ümmetin en müttakîsî olamadımsa, şerîri de sayılmam.  Senin afvına sarılıyorum, îtiraf ederim, günâhım büyük,  fakat Senin affın ondan daha büyüktür." "Senin lûtfunu hatırlayınca kalbime tesellî doluyor.
    Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaş dökülüyor.  Sen, şânına lâyık olanı yap, beni affet!  Beni, senin fazlu lûtfundan başka bir yere başvurmayacak bir tıynette yarattın.  Ne umarsam sen'den umarım. En büyük endişem şudur:  Beni Sen de kapından kovarsan, eli boş çevirirsen hâlim nice olur?  Allah'ım, görüyorsun gafiller uykuda, ben ise gece karanlığında el açıp Sana niyaz ediyorum. Dualarım Sana yükselsin, niyazlarım makbul olsun. Herkes ne beklerse ancak Senin lûtfundan bekler.
    Her biri Cennete girmek ister, Sen bana Cennette dîdârını göster, bu bana yeter."
    Ey insanlara doğru yolu göstermek için Peygamber gönderen Allah!  Rasul-i Hâşimi hürmetine, Seni tesbih eden, takdis eyleyen hayırlı ümmet aşkına, 
    bizi imandan, Kur'an'dan, İslam'dan ayırma.Müslüman olarak haşret. Rasulünden şefaat umarım. Beni ondan mahrum etme.

Senden afv-u mağfiret dilerim.Beni boş çevirme Allahım"
    ...Amin...
    Bende yazmayacaktım çünkü çok gereksiz buldum. Bu muhteşem duayı gördüm buraya aktardığın için sana teşekkür etmek istedim. Yukardaki düşüncene tamamen katılıyorum. Müslümanları böyle yollarla etkileyeceklerini sanıyorlarsa çoook yanılıyorlar. Elhamdulillah daha kalbimimizde iman var. Ve inşaallah hep böyle devam eder... Bizim kalbimizde iman varloldukça yanlış kişilerin düşünceleriyle kafalarımız bulanmayacaktır.

Bunun gibileri daha öncede müslümanların kafalarını bulandırmak için (sözde) çok yol denemişlerdi. Görüyorum ki bıkmadan halen devam etmekteler, ve devam da edeceklerdir. Çoğuna Allah C.C çeşit çeşit musibetler verip dehşetli ölümler nasip etti. Onların o kücücük beyinlerinde kurguladıkları planları varsa Allah'ın da planları vardır. Bize düşen yolumuzdan sapmayıp dosdoğru ilerlemek. Ben onu Allah'a havale ediyorum. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Kitabı yazana hediyem olsun;

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ayrıntıları bilinmeyen olaylar hakkında ayrıntılı şeyler yazmak?.masal gibi bişey yazmış hrhalde.belkid dikkat çekmek istemiş.yada birileri parayla yazdırmıştır infial olsun diye.

Ayrıca çok şekersin :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Hoca İslamı böylemi savunucan Allah aşkına ? Ne fark kalır El-kaideden, yobazdan bilmem ne den? 

Orda olsa da şuna bi güzel anlatabilsem İslam ı sonrada bi Tövbe kitabı yazdırsan daha büyük yararı olmazmı ? 

Hocam Zaten bi halta yaramıyoz, Bari Bu Densizi Temizleyerek Tüm Müslümanların Vicdanlarını Rahatlatma Şerefine Nail oluruz Düşüncesiyle Bunu dedim. Ammaki Hakikattirki Kalbimden Geçenler Cidden bu eylemi yapmam yönünde Telkindir.

O Tür Kişiliksizler, Dil Uzattıkları Değerler Üstü bu Değere Hakaret ederlerken Sanada Banada Ailemizin Mahremiyetinede Dil Uzatmış kadar Haddini Aşan Kişilerdir, Onlar için Öğreti Sanatı ve Sabrı Geçerli olamaz, Zira Kalpleri Kapkaradır Asla Işığı Göremezler. Kainatın Efendisine Edilecek Sözmü bu yahu. Ya Rabbim Onu Gebertme Şerefine Beni Hak Sahibi ve Sadık Kıl...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:
    ayrıntıları bilinmeyen olaylar hakkında ayrıntılı şeyler yazmak?.masal gibi bişey yazmış hrhalde.belkid dikkat çekmek istemiş.yada birileri parayla yazdırmıştır infial olsun diye.
    Yazdığımı yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum zira ne desem yanlış anlaşılıyor,kitap 3oo  sayfa diyelim 1 cümlesi de doğru olamaz mı kitabın?
Toplam Hit: 10556 Toplam Mesaj: 64