folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

İslam Dünyasını Kışkırtacak Yeni Bir Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tartışmaya hiç değmez. Yalnız Baal Hz. Alinin duası eklediğim. ayet ve yahut sure eklemişmiyim acaba ? ferahlatıcı bir dua saygı duymak gerek. Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz bitmiştir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Spacheata bunu yazdı:
    ayrıntıları bilinmeyen olaylar hakkında ayrıntılı şeyler yazmak?.masal gibi bişey yazmış hrhalde.belkid dikkat çekmek istemiş.yada birileri parayla yazdırmıştır infial olsun diye.
    Yazdığımı yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum zira ne desem yanlış anlaşılıyor,kitap 3oo  sayfa diyelim 1 cümlesi de doğru olamaz mı kitabın?

Antioksidan Kardeş bak ayıp ediyorsun, Bir Tek Cümle bile olsa o kitapta nasıl Doğru Ararsın yahu, Bu kadarmı Vurdum Duymazsın.  Orada Cinsel ilişki demiş Kan beynime Sıçrıyor yahu, Bu Terbiyesizliktir yahu, Biraz Mantıklı olsana Gözüm yahu. Olacak işmidir.

Aşırı düzeyde Haddini Aşmaktır bu. Hadsizliğin Üst boyutudur bu. Buna Tepki Gösterenlerede Yobaz Diyenlerin, Hem Akli Dengelerinden Hemde İnsanlığa Olan Saygılarından Şüphe duyarım. Müslüman değilse dahi En azından Bu Konuda Karşı tepki verme hakkı Yoktur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:
    ayrıntıları bilinmeyen olaylar hakkında ayrıntılı şeyler yazmak?.masal gibi bişey yazmış hrhalde.belkid dikkat çekmek istemiş.yada birileri parayla yazdırmıştır infial olsun diye.
    Yazdığımı yanlış anlamamanı dileyerek soruyorum zira ne desem yanlış anlaşılıyor,kitap 3oo  sayfa diyelim 1 cümlesi de doğru olamaz mı kitabın?

Antioksidan Kardeş bak ayıp ediyorsun, Bir Tek Cümle bile olsa o kitapta nasıl Doğru Ararsın yahu, Bu kadarmı Vurdum Duymazsın.  Orada Cinsel ilişki demiş Kan beynime Sıçrıyor yahu, Bu Terbiyesizliktir yahu, Biraz Mantıklı olsana Gözüm yahu. Olacak işmidir.

Aşırı düzeyde Haddini Aşmaktır bu. Hadsizliğin Üst boyutudur bu. Buna Tepki Gösterenlerede Yobaz Diyenlerin, Hem Akli Dengelerinden Hemde İnsanlığa Olan Saygılarından Şüphe duyarım. Müslüman değilse dahi En azından Bu Konuda Karşı tepki verme hakkı Yoktur.

Bir kitabın konusu hz.muhammedin özel yaşamı oldu diye tüm içeriği onun hayatından bahsetmek zorunda mı?
    Dönemin yaşantısıyla,islam peygamberi ile gerçek bilgiler veremez mi?Neden hakaret olarak algılıyorsunuz bazı şeyleri sadece?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

olabilir.olmayabilirde.

kendi fantezilerini de katmış olabilir kitaba :) çünkü nerde böyle bi kaynak varda araştırcan ki.peyamberleri geçtim kralların yatak odalarıyla dahi dışarı bilgi çıkmış olcağını sanmıyorum.

anca şöyle olur. kral iktidarsızdır.sağda solda şöyle yaptıp böyl yaptım diye anlatılmasını ister karısına fln.

bide biz fazla sekse kaçtık galiba.kitabın adı medinenin mücehveri kulağa bir aşk hikaysi gibi gliyor.Hz.Aişe nin Hz.Muhammede aşkını anlatıyor olabilir.iftiralar.fln. aslında kerblayı fln da anımsarsak tarihin en maceralı hikayelerinden biridir Hz.Aişenin hayat hikayesi.

bu yönden de bakılabilir.kitabı okuduktan sonra değerlendirmek gerek 

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

Bir kitabın konusu hz.muhammedin özel yaşamı oldu diye tüm içeriği onun hayatından bahsetmek zorunda mı?
    Dönemin yaşantısıyla,islam peygamberi ile gerçek bilgiler veremez mi?Neden hakaret olarak algılıyorsunuz bazı şeyleri sadece?

Arkadaşlar bakın Mahremiyet hayatının Korunması hususunda Anayasamızda dahi hükümler mevcuttur. Kaldıki Bu Deyyus Yazar Bozuntusu O Dönemi Çarpıcı Anlatımlı Hikaye ile Anlatmak Gerçekleri Derin çizmek istemiş olabilir, Buraya kadar Tamam, Ayrıntıyı Severiz, ayrıntı Daima iyidir. Amma Velakin Senin Anlamadığın Noktayı irdeliyorum Dikkatle Düşün ve cevabını yaz. Orada Kainatın Efendisinin Mahrem Hayatından Bahsedecek Bir Bölüm Bile Giremez, Bu Vicdansızlıktır. Bu hayasızlıktır. Canavarlıktır. Anlatabildim umarım. Gerisin geri Tüm Doğrularını Siler süpürür bir olgudur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Hoca İslamı böylemi savunucan Allah aşkına ? Ne fark kalır El-kaideden, yobazdan bilmem ne den? 

Orda olsa da şuna bi güzel anlatabilsem İslam ı sonrada bi Tövbe kitabı yazdırsan daha büyük yararı olmazmı ? 

Hocam Zaten bi halta yaramıyoz, Bari Bu Densizi Temizleyerek Tüm Müslümanların Vicdanlarını Rahatlatma Şerefine Nail oluruz Düşüncesiyle Bunu dedim. Ammaki Hakikattirki Kalbimden Geçenler Cidden bu eylemi yapmam yönünde Telkindir.

O Tür Kişiliksizler, Dil Uzattıkları Değerler Üstü bu Değere Hakaret ederlerken Sanada Banada Ailemizin Mahremiyetinede Dil Uzatmış kadar Haddini Aşan Kişilerdir, Onlar için Öğreti Sanatı ve Sabrı Geçerli olamaz, Zira Kalpleri Kapkaradır Asla Işığı Göremezler. Kainatın Efendisine Edilecek Sözmü bu yahu. Ya Rabbim Onu Gebertme Şerefine Beni Hak Sahibi ve Sadık Kıl...

Hoca üzerine düşenin ve yapman gerekenin bu olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.. Müslüman dediğin insan aklını kullanan insandır, ki öylede olmalıdır.

Müslümansın diye diyorum; Şeytanın varlığına inanıyorsun ve onun vesvese verdiğini biliyorsun, neden bir an düşünüp yapman gerekenin ne olduğu hakkında fikir yürütmüyorsun ?

Telkin eden seni aldatmasın ?

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

shockman cahil hoca moduna girmişsin gece gece Birazdan monitörümden  'deyyusss' diye fırlayarak çıkmandan korkuyorum..Neden vicdansızlık,ahlaksızlık olsun?Senin peygamberin.Onun değil.Sen saygından kâbeye gidip onun için ağlarsın veya adını söylemeden önce besmele çekersin ama bunu başkalarından isteyemezsin.Senin hayatının odak noktası din olabilir.Ben başta konuyu islamiyet düşmanlığı var diye algıladım.Fakat antioksidanın dediklerini görünce acaba konuyu açan eleman kendi yorumunu mu yazmış dedim.Neyse..hz.muhammedin mahrem hayatından kuran bahsederken bu yazarın bahsetmesi neden vicdansızlık olsun?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

AmoR bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:
    Haddini Bilmez Kafir, Allah Belasını versin. Burada yanımda Olsa Saniye Durmam Kellesini Ayırırım Bedeninden.

Hoca İslamı böylemi savunucan Allah aşkına ? Ne fark kalır El-kaideden, yobazdan bilmem ne den? 

Orda olsa da şuna bi güzel anlatabilsem İslam ı sonrada bi Tövbe kitabı yazdırsan daha büyük yararı olmazmı ? 

Hocam Zaten bi halta yaramıyoz, Bari Bu Densizi Temizleyerek Tüm Müslümanların Vicdanlarını Rahatlatma Şerefine Nail oluruz Düşüncesiyle Bunu dedim. Ammaki Hakikattirki Kalbimden Geçenler Cidden bu eylemi yapmam yönünde Telkindir.

O Tür Kişiliksizler, Dil Uzattıkları Değerler Üstü bu Değere Hakaret ederlerken Sanada Banada Ailemizin Mahremiyetinede Dil Uzatmış kadar Haddini Aşan Kişilerdir, Onlar için Öğreti Sanatı ve Sabrı Geçerli olamaz, Zira Kalpleri Kapkaradır Asla Işığı Göremezler. Kainatın Efendisine Edilecek Sözmü bu yahu. Ya Rabbim Onu Gebertme Şerefine Beni Hak Sahibi ve Sadık Kıl...

Hoca üzerine düşenin ve yapman gerekenin bu olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.. Müslüman dediğin insan aklını kullanan insandır, ki öylede olmalıdır.

Müslümansın diye diyorum; Şeytanın varlığına inanıyorsun ve onun vesvese verdiğini biliyorsun, neden bir an düşünüp yapman gerekenin ne olduğu hakkında fikir yürütmüyorsun ?

Telkin eden seni aldatmasın ?

Değerli Kardeşim Ne olur yanlış Değerlendirme beni, Tabiki İslam Dini Güzellikler Dinidir, Bakma bana Bende Mendeburun tekiyim, Ne namaz kılarım Nede Dua ederim. Feleğimiz Zaten derin şaşmış gidiyor, Her neyse amma bazı şeyler vardırki, Kabullenilemez, Netice itibari ile inanıyorum Anayasasında Geçenleri Her ne kadar yerine getirmiyorsamda Edepsizlik etmedim, Şirk koşmadım, Ona inandım, Ondan başka kimsem yok bunuda biliyorum, biliyor olmalıyız.

Arkadaşlar Böyle birisi Yanınızda Allaha Küfrederse Güzel Cümleler le gidilirmi üstüne varın siz düşünün. Şöyle Düşünün Lafım Meclisten Dışarı, Biri Gelirde Hayali Tasfiri ile Senin Yatakta yaptığın Maceralarını Kitap yapacam Lan dediğinde Vereceğin Tepki, Anında Adamı Yoketmek Olmayacakmıdır. Bunun Aksini Düşünen varmıdır aranızda. Buna Sessiz kaılnabilirmi. Adam Dünyada yapılabilecek en büyük hakareti yapıyor sizlere Ve siz Onu Güzel Sözler le Edepli olmayamı Davet edeceksiniz. Biraz bencil olmamalısınız. Kendiniz üzerindeki etkisini Düşünün ve Anlayınki Büyük bir gaflet ve hıyanet içerisinde Bulunan bu insanın Bu Yüce Kuruma Daha fazla Sövmesi Engellenmelidir.

Ben Değil Benim yerimde kim olursa Olsun Varsa Fırsatı Kellesini almalıdır Deyyus puştun. Allah Belasını Tez Zamanda versin.!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Eyvaaah hocam sen koptun gittin yahu...30 küsür yaşlarında gençlere böyle mi örnek oluyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    Eyvaaah hocam sen koptun gittin yahu...30 küsür yaşlarında gençlere böyle mi örnek oluyorsun?

Olması gereken budur, Yahu Arkadaşlar bende bir tuhaflıkmı var Yoksa Bu Devrin adamımı değilim ben, Kendimdem Kuşku duymama sebep olmayın yahu, Orada Hz. Ayşe ye Hakaret ediliyor, Bil Cümle İslam Aleminin Bacısına Küfür ediliyor yahu. Ve Bu Adam bunu Rant Amacıyla yapıyor. Alçaklık değilmidir, Geçtik Öldürmeyi Hayde O Gelmez elimizden Fantezi olarak kalır bu düşünce, Ama olması gereken Bu düşünce olmamalımıdır yahu. Neyse Allah Sizide benide İslah etsin ne diyim. Siz uyumaya Devam edin. Ey Müslüman Kardeşler.

O Adam inanmasada İslam Dinine inananların varoluşu nedeniyle Bu Densizliği Yapmamalıdır. İnce düşünün yahu. Neden bu kadar vurdum duymazsınız anlayamıyorum.

Toplam Hit: 10553 Toplam Mesaj: 64