İşlemcinin Isısını Nasıl Düşürebilirim ?
-
tmm hocam sorun halloldu
-
ss için beklemedeyim ..
-
benzer sorun bende de vardı. aldım kasayı götürdüm bi benzinciye bastım içine basınçlı havayı :D 7-8 saat açık bıraktım, takmadım prize. sonrasında rahattım :D
-
yaklaşık 1 saattir kapalıydı 20 dk önce açtım

-
hoca önceden böyle bir sorunun yoktuysa sistemde virüs olabilir Cpu kullanımı kaç ? virüs'üde geçtim donanımsal ısınma varsa işlemci soğutucunu değiştir.
fan devir hızıda gayet ideal başka bir sorun var.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
hoca önceden böyle bir sorunun yoktuysa sistemde virüs olabilir Cpu kullanımı kaç ? virüs'üde geçtim donanımsal ısınma varsa işlemci soğutucunu değiştir.
Cpu kullanımıda normal 2 - 3 lerde geziyo.Önceden böyle bi sorunum yoktu . Yeni bi HDD taktım başka bi pcden alıp , normalde format atmadan açılmaması gerekiyodu ama açıldı kullanıyorum sorun ondanmı acaba :D
-
nidafilm bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Cpu kullanımıda normal 2 - 3 lerde geziyo.Önceden böyle bi sorunum yoktu . Yeni bi HDD taktım başka bi pcden alıp , normalde format atmadan açılmaması gerekiyodu ama açıldı kullanıyorum sorun ondanmı acaba :D
-----------------------------olabilir de olmayabilirde. :| :D göremediğimden dolayı yorum yapamıyorum yanlış olmasın .. :|
-
Macun sür geçer ısınması
-
yassun bunu yazdı:
Macun sür geçer ısınması
macun varmı sende :D -
nidafilm bunu yazdı:
yassun bunu yazdı: