İspanyolca Kur'an-I Nasıl Temin Edebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@ValentinoRossi, sağolasın hocam, hipokondriyak ı bekleyeyim, ona göre o bahsettiğin kitabı yollayabilirim..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@ValentinoRossi, sağolasın hocam, hipokondriyak ı bekleyeyim, ona göre o bahsettiğin kitabı yollayabilirim..

rica ederim

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam arkadaşa şöyle müslümanlardan uzak dursun. ben bile tiksiniyorum artık.

söyle onların adı müslüman ama kendi müslüman değiller diye.

ben çok üzülüyorum bu tarz gerçekten islamın özünü anlamış müslüman olmuş ama müslüman geçinen pislikleri görünce dünyası yıkılmış insanlara.

bu arada ister sev ister sevme ama cemaatın okulları, kültür dernekleri vs. maalesef yurtdışınıda islamı doğru tanıtan tek adres.

ispanyada okul dernek var mı bilmiyorum ama bilen cemaatçi birileri vardır forumda onlar adres telefon verir.

istersen arkadaşına söyle en azından bi telefon açsın gidebiliyorsa bi ara ziyaret etsin. veya sen irtibatlandır.

bunlarda vardır mutlaka ispanyolca kuranı kerim de, bilimum diğer kaynaklar, peygamberimizin hayatı falan da. 

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Burada da varmış

http://www.megakitap.com/el-noble-coran-ispanyolca-buyuk-boy-abdel-ghani-melara-navio-kitap

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı

hocam arkadaşa şöyle müslümanlardan uzak dursun. ben bile tiksiniyorum artık.

söyle onların adı müslüman ama kendi müslüman değiller diye.

ben çok üzülüyorum bu tarz gerçekten islamın özünü anlamış müslüman olmuş ama müslüman geçinen pislikleri görünce dünyası yıkılmış insanlara.

bu arada ister sev ister sevme ama cemaatın okulları, kültür dernekleri vs. maalesef yurtdışınıda islamı doğru tanıtan tek adres.

ispanyada okul dernek var mı bilmiyorum ama bilen cemaatçi birileri vardır forumda onlar adres telefon verir.

istersen arkadaşına söyle en azından bi telefon açsın gidebiliyorsa bi ara ziyaret etsin. veya sen irtibatlandır.

bunlarda vardır mutlaka ispanyolca kuranı kerim de, bilimum diğer kaynaklar, peygamberimizin hayatı falan da. 

haklısın hocam çoğu şeyde.. Arkadaş dini öğrenmek istiyormuş ama artık oradaki insanlar koca bulmaya çalışıyormuş, bildikleri halde söylemiyorlardı, dertleri başkaydı v.s. diyordu.. Bu tarz davranışların ışid in insanları soğutmasıyla eş değer bana göre..  Öğrenmek istiyor ama senin niyetin böyle.. 

Dün baya bir açıkladım, insanlara bakarak böyle düşünmemesini söyledim ve ona da hak verdim açıkçası. Ben hristiyan bir ülkede doğsaydım ve ışid gibi sözde müslüman bir örgütü görseydim, katiyen müslüman olmazdım.. Bu adamların veballeri çok büyük.. Allah ın karşısında nasıl hesap verecekeler bilmiyorum.. O zaman o kadar çok dini kurum aradım kitap için falan bi kişi bile cevap vermedi.. Camii yi arıyor kız, ilgilenmiyorlar, sizi arayacağız demişler kapatmışlar, tekrar aramış tekrar öyle demişler.. Ne bileyim insan cidden tiksiniyor böyle insanlardan

@cann, sağolasın hocam, hipokondriyak yardımcı olacak o konuda. Mesaj atmış bekliyorum artık

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    unbalanced bunu yazdı

arkadaş müslüman olmuştu hocam hem de baya bir bir derin.. Ama iletişimimiz kesildi ve oradaki müslüman çevresi bu arkadaşa farklı davranmış.. Kıza sürekli koca bulmaya çalışmışlar müslüman kadınlar, erkeklerden yardım isteyince işi başka yönlere çekmişler v.s. bu da soğumuş iyice.. 

Ama hala inancı var.. yani islam dinini biliyor da işte problem maalesef bizim insanlarımızda.. Böyle bir müslüman millet olursa ne bekliyoruz ki.. 

Birden fazla gnderebilirsen güzel olur,bir de hocam orada dini vecibelerini yerine getirmesini anlatan kitapçıklar v.s. olsa iyi olur, o zaman bulmakta çok zorlandık, camiyi aramıştı kız, doğru dürüst cevap vermemiş adamlar, ben bir sürü yere mail atmıştım bi kişi bile dönmedi... Kendi imkanlarıyla bir şeyler öğrenmeye çalışıyordu.. Yani kaynak v.s. hiç yok. O yüzden ne ayarlanabilrse o kadar iyi olabilir.. Arkadaşa söyledim, kendi çevresine de verebilir kitap..

Problem bizim insanimizda/suclu bizim millet yazmis misin diye geldim, yazmissin, gidiyorum :D

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Problem bizim insanimizda/suclu bizim millet yazmis misin diye geldim, yazmissin, gidiyorum :D

burada kastettiğim müslüman insanlar, millet olarak türkleri kast etmedim..   

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

diyanet ücretsiz veriyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

diyanet ücretsiz veriyor

hocam türkiyede değilim o yüzden alma şansım yok, zannetmiyorum ki arjantine postalasınlar, posta parasını ödesinler v.s. 

o yüzden online şeyler bakıyordum, kendim alıp posta adresi olarak arjantini vermek

unbalanced tarafından 06/Ağu/15 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    cann bunu yazdı

haklısın hocam çoğu şeyde.. Arkadaş dini öğrenmek istiyormuş ama artık oradaki insanlar koca bulmaya çalışıyormuş, bildikleri halde söylemiyorlardı, dertleri başkaydı v.s. diyordu.. Bu tarz davranışların ışid in insanları soğutmasıyla eş değer bana göre..  Öğrenmek istiyor ama senin niyetin böyle.. 

Dün baya bir açıkladım, insanlara bakarak böyle düşünmemesini söyledim ve ona da hak verdim açıkçası. Ben hristiyan bir ülkede doğsaydım ve ışid gibi sözde müslüman bir örgütü görseydim, katiyen müslüman olmazdım.. Bu adamların veballeri çok büyük.. Allah ın karşısında nasıl hesap verecekeler bilmiyorum.. O zaman o kadar çok dini kurum aradım kitap için falan bi kişi bile cevap vermedi.. Camii yi arıyor kız, ilgilenmiyorlar, sizi arayacağız demişler kapatmışlar, tekrar aramış tekrar öyle demişler.. Ne bileyim insan cidden tiksiniyor böyle insanlardan

@cann, sağolasın hocam, hipokondriyak yardımcı olacak o konuda. Mesaj atmış bekliyorum artık

pardon hocam dikkatli okumamışım ben ispanya sanmıştım ama arjantindeymiş arkadaşın :)

hocam bu arada bildiğim kadarıyla camiler falan tam bi çekişme yeri. araplar, iranlılar falan ciddi adam ve paralar akıtıyor buralara kendi sapıklıklarını yaymak için.

diğer bir kısmı da sonradan ihtida etmiş müslüman olmuş adamlar onlar da kendi ülkeri adına ajanlık faaliyeti olarak görev yapıyorlamış genelde.

ortadoğunun hali meydanda keşke peygamber bu arap şebekelerinden değil de türklerden çıksaydı anasını satıyım.

edit: ayna programına baktım ispanyada yok galiba dernek okul falan ama arjantinde varmış. türkiyedeki paralellere bakma ne kadar sevmesen de yönlendir bence.

en azından konuşabileceği bayanlar, öğretmen eşleri, öğrenci kızlar ablaları falan vardır onlarla irtibat kursun. 2 

cann tarafından 06/Ağu/15 14:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
Toplam Hit: 5125 Toplam Mesaj: 49
ispanyolca kuran