İspanyolca Kur'an-I Nasıl Temin Edebilirim?
-
cemaati çok tastiklemiyorum hocam, yani onlar da evlerde çok baskı yapıyor :) paralel mevzusundan önce ben cephe almıştım.. Onlaa rda elini verdin mi kolunu kapıyorlar :)
Ünivdeyken, ingilizceyi geliştirelim diye bir kaç arkadaş todays zaman a abone olmak istedik ama birileri vazgeçti, biz de vazgeçtiğimizi söyledik, her bir kaç ayda arayıp soruyorlardı :D bir kaç yıl boyunca inan bırakmadılar aramayı .. laftan anlamıyorlar .. o yüzden durduk yere ateşe atmayalım.. Zaten o evlerde de evlenme baskısı yapılıyor.. Cemaatçi olabilirsin sorun yok ama o kadar temiz değiller :) bizzat şahit olduğum yanlış işleri var..
-
unbalanced bunu yazdı
cemaati çok tastiklemiyorum hocam, yani onlar da evlerde çok baskı yapıyor :) paralel mevzusundan önce ben cephe almıştım.. Onlaa rda elini verdin mi kolunu kapıyorlar :)
Ünivdeyken, ingilizceyi geliştirelim diye bir kaç arkadaş todays zaman a abone olmak istedik ama birileri vazgeçti, biz de vazgeçtiğimizi söyledik, her bir kaç ayda arayıp soruyorlardı :D bir kaç yıl boyunca inan bırakmadılar aramayı .. laftan anlamıyorlar .. o yüzden durduk yere ateşe atmayalım.. Zaten o evlerde de evlenme baskısı yapılıyor.. Cemaatçi olabilirsin sorun yok ama o kadar temiz değiller :) bizzat şahit olduğum yanlış işleri var..
hocam, konu dağılmasın ama ben cidden bu tarz insanlara çok üzülüyorum.
zamanında çok tanıdım böyle tertemiz düzgün insanlar uzanacak bir el bekliyorlar sadece.
cemaati siktir et dediğin gibi maalesef çok yavşak adam var, çok temiz düzgün insanlar da ama yapacak bir şey yok.
ben cidden arkadaşın için yazdım söyledim. misal şu eski videodaki adam bana türkiyedeki çoğu müslümandan daha samimi geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=LGSew90fCXs
öncelikle çaban ve inceliğin için bir müslüman olarak ben teşekkür ederim
umarım arkadaşın için hayırlısı olur.
-
sağol hocam tavsiyen için, cemaatin hepsini suçlamak olmaz zaten :) çok temiz insanlar var.. Benim kastettiğim belirli bir kesim var, yönetici taraflarında, onlarda sıkıntı var..
Ama bakalım duruma göre bir şeyler yapılabilir.. Ama işte güven meselesi.. samimiyet meselesi..
-
Diyanetin meali yeni çıktı tavsiye ederim.
-
EvladiFatihan bunu yazdı
Diyanetin meali yeni çıktı tavsiye ederim.
tavsiyen için sağol da hocam konuyu okumadın mı? ben nasıl alacağım bu meali? türkiyede değilim.. online olarak baktım hiç bir yerde bulamadım. Yoksa zaten onu almak istemiştim
-
Hocam Nur cemaatinden birileriyle görüşüp o konuyu aslında ayarlayabiliriz. Fetullah gülen cemaati değil sakın karıştırılmasın.
Onlarda dünyanın her yerinden insan var. daha sağlıklı düzgün çevirilmiş meal bulabilirler. istersen bir kaç kişi ile iletişime geçebilirim ben de.
-
rui bunu yazdı
Hocam Nur cemaatinden birileriyle görüşüp o konuyu aslında ayarlayabiliriz. Fetullah gülen cemaati değil sakın karıştırılmasın.
Onlarda dünyanın her yerinden insan var. daha sağlıklı düzgün çevirilmiş meal bulabilirler. istersen bir kaç kişi ile iletişime geçebilirim ben de.
bak o olur hocam, nurculara güvenirim.. ama kendilerini iyi ayırt edemediler ya da bu fetullahçılar kendilerini başta nurcu olarak gösterdikleri için ayırt etmek zor..
-
bende olacaktı adres ver kargoyla göndereyim hemen
yunusdogan tarafından 06/Ağu/15 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
bende olacaktı adres ver kargoyla göndereyim hemen
hangisi var hocam? arjantine mi göndereceksin :)
-
kitap istemiyosan dawah-mission'un sitesinde birçok dile çevirilmiş kurân var.