İspanyolca Kur'an-I Nasıl Temin Edebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sagolasin hocam ilgin icin, tbtdeki arkadas amerikadan hallettirecek sali gunu, ona gore tekrar konusuruz, simdilik cozuldu olay. Gelismeleri yazarim

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Ben siparişini vermiştim sanırım fazla hızlı davranmışım. Artık ispanyolca öğrenir öyle okurum. :-)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam okumayacaksan arkadasa yollayabiliriz, birilerine verebilir orda ya da kendi kullanir. Posta ucretini ben sana paypal ile yollayabilirim, olur mu? madem almissin, Allah razi olsun ilgin ve hassasiyetin icin, tabi ki ilgi gosteren tum arkadaslara diliyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o amerikadaki şahıstan cevap gelmedi o yüzden konuyu tekrar yukarı alayım.. 

@Olgunisik, hocam hala duruyor mu sende? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Adres verirsen yardımcı olurum. Yurtiçi kargo 1kg yu 100Euro gibi bir fiyata arjantine gönderiyor. Az önce sordum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Adres verirsen yardımcı olurum. Yurtiçi kargo 1kg yu 100Euro gibi bir fiyata arjantine gönderiyor. Az önce sordum.

sağol hocam ama özel kargo firmalarıyla değil de normal posta ile gönderelim... adresi sordum cevap bekliyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ya pdf verelim .. iyice yılan hikayesi oldu he

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ya pdf verelim .. iyice yılan hikayesi oldu he

takdir edersin ki bunu herkes düşünmüştür :) zaten eskiden ben ona ispanyolca pdf vermiştim ama okunması, taşınması zor, bir kitap gibi değil, ilk mesajımda da belirttim..

ayrıca arkadaş zaten satın almış onu göndereceğiz, yani bir problem yok.. yılan hikayesine dönen bir şey de yok.. bu konu aktif konularda sadece 2 gün kaldı...  

Toplam Hit: 5128 Toplam Mesaj: 49
ispanyolca kuran