İspanyolca Kur'an-I Nasıl Temin Edebilirim?
-
sagolasin hocam ilgin icin, tbtdeki arkadas amerikadan hallettirecek sali gunu, ona gore tekrar konusuruz, simdilik cozuldu olay. Gelismeleri yazarim
-
Ben siparişini vermiştim sanırım fazla hızlı davranmışım. Artık ispanyolca öğrenir öyle okurum. :-)
-
hocam okumayacaksan arkadasa yollayabiliriz, birilerine verebilir orda ya da kendi kullanir. Posta ucretini ben sana paypal ile yollayabilirim, olur mu? madem almissin, Allah razi olsun ilgin ve hassasiyetin icin, tabi ki ilgi gosteren tum arkadaslara diliyorum
-
o amerikadaki şahıstan cevap gelmedi o yüzden konuyu tekrar yukarı alayım..
@Olgunisik, hocam hala duruyor mu sende?
-
unbalanced bunu yazdı
Adres verirsen yardımcı olurum. Yurtiçi kargo 1kg yu 100Euro gibi bir fiyata arjantine gönderiyor. Az önce sordum.
-
Olgunisik bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Adres verirsen yardımcı olurum. Yurtiçi kargo 1kg yu 100Euro gibi bir fiyata arjantine gönderiyor. Az önce sordum.
sağol hocam ama özel kargo firmalarıyla değil de normal posta ile gönderelim... adresi sordum cevap bekliyorum
-
ya pdf verelim .. iyice yılan hikayesi oldu he
-
yunusdogan bunu yazdı
ya pdf verelim .. iyice yılan hikayesi oldu he
takdir edersin ki bunu herkes düşünmüştür :) zaten eskiden ben ona ispanyolca pdf vermiştim ama okunması, taşınması zor, bir kitap gibi değil, ilk mesajımda da belirttim..
ayrıca arkadaş zaten satın almış onu göndereceğiz, yani bir problem yok.. yılan hikayesine dönen bir şey de yok.. bu konu aktif konularda sadece 2 gün kaldı...