İsrail: İran 2010"A Kadar Atom Bombası Yapacak
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Sürenin 2010'a indirgenmesi savaşın yakında geleceğinin işaretçisi. İran'a bir an önce girilmesine zemin oluşturacak güzel bir bahane olarak görüyorum. İran elini çabuk tutarsa İsrail'e hasar verebilir. Amerika'nın araya girmesiylede rüzgar tersine dönebilir. Fakat İran savaşının Irak'a göre kat kat zor, kanlı ve uzun süreceği ortada. Kötü komşumuz İran ve sahte müttefikimiz Amerika'nın savaşını izleyip durumu göreceğiz demek düşüyor. Fakat bu işlerin çocuk oyuncağı olmadığınıda uzun yıllar savaş görmemiş bir halk olarak anlayamayacağız. Horoz dövüştürür gibi yorumlar yapıyorsunuz. Orada insanlar ölüyor, evlerinden mahrum kalıyor. Bir düşünün gecenin 3'ünde 4'ünde sirenlerin çaldığını uçakların yanıbaşınızdaki binaları bombaladığını ve ölüme ne kadar yaklaştığınızı.
-----------------------------abi bahane üretseler nolcak.K.ırağa girecekleri belliydi, girdilerde kimse birşey demedi.Nasıl bir yer oldu bu dünya yaw..
Ayrıoca savaşta olmak cidden çok kötü.İranda binlerce sivil ölecek.Bu işlten bizde zarar görücez.Fakat bu savaş bir gerçek.
-
pkk'ya destek verdiğimize dair kanıt göster ben de sana verecem :B
Irakta kürtlere kafa tutan tek milletiz aşkım bitanem looll
Ahmedinejad koyacağı kişiyi bilir sen canını sıkma :)
sen İncirlik üssünü amerikaya sewee sewe açarsın orası ayrı mewzu
orası senin genişliğin antim o senin güzelliğin :)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------pkk'ya destek verdiğimize dair kanıt göster ben de sana verecem :B
Irakta kürtlere kafa tutan tek milletiz aşkım bitanem looll
Ahmedinejad koyacağı kişiyi bilir sen canını sıkma :)
sen İncirlik üssünü amerikaya sewee sewe açarsın orası ayrı mewzu
orası senin genişliğin antim o senin güzelliğin :)
unutulanlar dışında yeni birşey yoku oku bakalım.
pkklıların yanındaki iranlı subayları bi öğren bakalım.
pkknın irandaki kamplarını oku bakalım,operasyonlar son anda iptal edilmişti bu kamplara,gıda-giyim yardımlarını hatırla bakalım.
Lan bu kadar da insan yalancı inkarcı olmaz.
İlk defa diyorm ki tayyip aç şu incirliği çak şu acem pisliklerine,bir de Türk hava kuvvetleri de girsin ! geçmişin öcünü alalım,müslüman ayağına pkkya destek olan yobaz devrimcilerine iki tane de biz koyalım.İki rokette thk atsın çaycı tipli askerlerinize. -
olum bana somut delil göstersene :S
bende söyliyim o zaman bil titanic aslında buz dağına çarpmadı
alman denizaltılar tarafından batırıldı :) al sana komplonun babası ...
ben müslümanım müslüman ülkeden yanayım sen inançsızsın müslümanı ezen taraftasın
pkk'ya destek olan asıl ülke abd'dir sen illa koynuma alacam diyosun
apo gücünü irandan mı alıyo anticim :) amerika değil miydi birinci dünya sawaşından sonra uçak fabrikamızı bize kapattıran :)
abd'den dost olucağını hala daha sanıyosan ben örneklerimi arttırmaya dewam edebilirim
sana burda 11 eylül'de abd'nin nasıl müslüman halkı kötülemeye çalıştığını da ispatlarım
erol mütercimlerin harika videolarıyla :) sen hala abd gel koynuma diyosan da de arkadaşım
hadi selametle ...
-
ya somut kanıtmış,emekli tümgeneral anlatıyor hala kanıt diyorsun,olay mite intikal etti diyor hala yalan somut delilmiş.
sen bana abdnin pkkyı desteklediğine somut delil göster?ama destekliyor di mi,hem de en çok o destekliyor.
ben geçmişte desteklediklerini söyledim kabullenmek istemiyorsan senin problemin pkkyı desteklediklerini herkes biliyor kıvırmayın.
abd vursun evet cezasını çeksinler,abdyi koynuma alalım demiyorum forumdan akpye neden tepkili olduğumu takip etiasıl amacı neymiş,abd koynuna girdiklerinden olmasın mı?istiyorum,acemlere döşemelerini istediğini de ;) -
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------olum bana somut delil göstersene :S
bende söyliyim o zaman bil titanic aslında buz dağına çarpmadı
alman denizaltılar tarafından batırıldı :) al sana komplonun babası ...
ben müslümanım müslüman ülkeden yanayım sen inançsızsın müslümanı ezen taraftasın
pkk'ya destek olan asıl ülke abd'dir sen illa koynuma alacam diyosun
apo gücünü irandan mı alıyo anticim :) amerika değil miydi birinci dünya sawaşından sonra uçak fabrikamızı bize kapattıran :)
abd'den dost olucağını hala daha sanıyosan ben örneklerimi arttırmaya dewam edebilirim
sana burda 11 eylül'de abd'nin nasıl müslüman halkı kötülemeye çalıştığını da ispatlarım
erol mütercimlerin harika videolarıyla :) sen hala abd gel koynuma diyosan da de arkadaşım
hadi selametle ...
-----------------------------zamanındaki iranın pkk ile nasıl bir bağı olduğu tartışılmaz yani bu gün iranın pkk yı bombalamasının nedeni Türkiyeyi düşündüğünden değil pjaktan korunmak içindir.
aslında savaşların tamamına karşıyım, ama malesef dünyanın gerçeği bu savaş herzaman oldu olacakta.
abd iranla savaşırsa iranın kazanmasını isterim. iranı sevdiğimden değil irandan sonra sıranın bizde olacağındandır.
insanların ölmesinden yanada değilim, ama ortada bi savaş varsa ben şahsen savaş kuralı diye birşeyde tanımam. hepimiz kahrolsun abd emperyalizmi diye sokaklarda bağırıp çağırdık. diç düşünmedik emperyalizme karşı biz ne yaptık/yapabiliriz? sadece bağırarak bişeyleri elde edemezsin elde edebileceğin tek şey maaşına %2 fazladan zamdır.
önceki postlarımdada yazdım şimdide yazıyorum iranın öyle ahım şahım bir teknolojisinin olduğunu sanmıyorum sadece insanların zor esir edersiniz onları savaşta yenseniz bile o topraklardan söküp atmanız zor olur.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------ya somut kanıtmış,emekli tümgeneral anlatıyor hala kanıt diyorsun,olay mite intikal etti diyor hala yalan somut delilmiş.
sen bana abdnin pkkyı desteklediğine somut delil göster?ama destekliyor di mi,hem de en çok o destekliyor.
ben geçmişte desteklediklerini söyledim kabullenmek istemiyorsan senin problemin pkkyı desteklediklerini herkes biliyor kıvırmayın.
abd vursun evet cezasını çeksinler,abdyi koynuma alalım demiyorum forumdan akpye neden tepkili olduğumu takip etiasıl amacı neymiş,abd koynuna girdiklerinden olmasın mı?istiyorum,acemlere döşemelerini istediğini de ;)
hacı sen şimdi abd nin pkk yı desteklemediğinimi idda ediyorsun ? konuyu bi anlayım ben ona göre yazayım :D -
bi link versene emekli tümgeneral'in :| ben orgeneral çevik bir'in konuşmalarını da katıldım
avrupa ve amerika ellerini birbirine uzatacak bunu "victor hugo" söylüyo ve
çevik bir ekliyo o avrupa'nın içinde biz yokuz
çünkü din üzerinden birleşecekler bkz. ohama'nın açıklaması da bu yönde oldu
avrupa ve amerika birleşecek biz hala başka olaylara gidelim ...
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
oh oh ne güzel :D böyle söylentiler çıkarttıklarına göre sıra iran a koymaya geldi :D Vur israil vur :M kodumun nejadi inlesin ahaah.süfeğğ olcak bu sefer ırak ve lübnan dan daha zevkli bi i$gal yaşanacak :Dsenin insanlığından şüphe ederim...-----------------------------
-
Darkroasted bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
oh oh ne güzel :D böyle söylentiler çıkarttıklarına göre sıra iran a koymaya geldi :D Vur israil vur :M kodumun nejadi inlesin ahaah.süfeğğ olcak bu sefer ırak ve lübnan dan daha zevkli bi i$gal yaşanacak :D-----------------------------
senin insanlığından şüphe ederim...
-----------------------------Exca gibi düşünen çok elini sallasan ellisi :| Hemen celallenme...