İsrail'den Küstah Cevap

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    İŞTE İSRAİL KÜSTAHLIĞI!
    Yediot Ahranot gazetesinde yer alan bir haber ve fotoğraf, Türkiye İsrail ilişkilerinde gelinen son durumu ortaya koydu. İsrail bakan yardımcısı, Türk elçisi ile ısraralara rağmen tokalaşmazken `aşağı`lama gösterisi vardı!

    Kurtlar Vadisi adlı dizide İsrail karşıtı görüntü ve ifadeleri protesto etmek üzere Türk Büyükelçisi`ni dün Dışişleri Bakanlığı`na çağıran İsrail, bir skandala imza attı. Türk Büyükelçisi Oğuz Çelikkol`u kendi koltuğundan daha "alçak" bir yere oturtan ve bundan da "gururla bahseden" İsrail Dışişleri Bakanı Yardımcısı Danny Ayalon, gazetecilerin büyükelçiyle el sıkışması talebini de reddetti ve Çelikkol ile tokalaşmadı.

    İsrail Dışişleri Bakanı Yardımcısı Daniel Ayalon, Türkiye`nin İsrail Büyükelçisi`ni dün bakanlığa çağırarak, "Türk medyasındaki antisemitik içerikli veya İsrail karşıtı yayınların durdurulmasını" istedi. Ayalon, "Bu Yahudi toplumunu, İsrail heyetlerini ve Türkiye`ye giden Yahudi turistleri tehlikeye atan, müsamaha gösterilemeyecek bir durumdur." dedi. Türk Büyükelçi`nin ise diziyi kınadığı ve mesajı Ankara`ya ileteceğini söylediği belirtildi.

    Ancak bugün İsrail medyasında yer alan haberlere göre Ayalon ve Çelikkol`un görüşmesinde diplomatik bir skandal yaşandı. Büyükelçi Çelikkol, görüşmede Ayalon`un koltuğundan daha "alçak" bir yere oturtuldu. Görüşmenin sonunda ise gazetecilerin Çelikkol ile tokalaşmasını istenen Ayalon bunu reddetti. Gazetecilere de İbranice olarak "Dikkat edin o alçakta biz yüksekte oturuyoruz, masada sadece bir İsrail bayrağı var ve gülümsemiyoruz." dedi.

    Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman`a yakın kaynaklar ise Ayalon`un bu ifadeleri kullandığı sırada kameraların açık olduğunun farkında olmadığını belirttiler.


    İŞTE BÖYLE BEKLETTİLER



    Öte yandan Haaretz gazetesinde yer alan haberde ise bu uygulamaların, Lieberman`ın bir politikası olduğu iddia edildi. Haberde Lieberman`ın, önümüzdeki hafta Türkiye`yi ziyaret etmesi planlanan Savunma Bakanı Ehud Barak`ın bu ziyaretini önlemeye çalıştığı ifade edildi. Dışişlerinden bir yetkili, bütün yaşananların Lieberman`ın gündeminde olan bir uygulama olduğunu söyledi. Barak`ın önümüzdeki Pazar günü Türkiye`ye gelmesi planlanıyordu.

    Ayalon, İngilizce olarak da Türk Büyükelçisi`ne "Maalesef bizim endişe duyduğumuz bir şey var ve ihtiyatı korumak için bunu basın olmadığı halde sizinle görüşmek istiyorum." dedi.

    Görüşme sonunda bir açıklama yapan İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yossi Levy de Başbakan Tayyip Erdoğan`ın dün İsrail hakkında yaptığı açıklamalara göndermede bulunarak, şu ifadeleri kullandı: "Başbakan`ın konuşması, İsrail karşıtı ve antisemitik diziye katıldı. Erdoğan`ın Davos`ta Cumhurbaşkanı`na (Şimon Peres) saldırdığı son bir yıldan beri sistematik olarak ve sürekli İsrail`e karşı ciddi bir eleştiri başlatıldı"

    İsrail Dışişleri Bakanlığı`ndan bir yetkili ise Ayalon`un bu tavrını "utanç verici" olarak nitelendirdi. Bunun sadece İsrail ve Türkiye arasındaki tansiyonu yükselteceğini kaydetti.

    İsrail Dışişleri Bakanlığı`ndan Erdoğan`ın dünkü ifadelerinden dolayı yapılan yazılı açıklamada ise İsrail`in kendisini ve vatandaşlarını Hizbullah ve Hamas saldırılarından koruma hakkı olduğuna dikkat çekilerek, "Türklerin İsrail devletine ve dünyadaki en ahlaklı ordu olan İsrail ordusuna ahlak dersi vermeye hiçbir hakkı yoktur" denildi.

     

    Merak ediyorum su israil kime guveniyorda turkiyeye boyle cevaplar verebiliyor.. Bu olanlar karsinda Turk elcimiz  iyi sabretmis..Bu olanlarin hesabi sorulur elbet..


    "Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    Tayyip beyin van minüt demesinimi beklicez yine


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    çığırtkanlık gibi olmasın ama 3. dünya savaşının ayak seslerini duyuyorum :)


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    İsrail'e haddinizi bilin mesajı

    Ankara ile Tel Aviv arasındaki "büyükelçi krizi"nin ardından Türkiye'ye tokat gibi bir mesaj gönderdi.

    Bakanlığa çağrılan Levy'nin, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu ile görüştüğünü bildirdi.

    Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre görüşmede Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'a yapılanların "terbiyesizlik" olduğu ifade edilirken, Levy'ye "Herkes haddini bilecek" mesajı verildi.

    İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon, dün Tel Aviv’in “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin önceki hafta yayımlanan bölümünden duyduğu rahatsızlığı dile getirmek için Çelikkol’u parlamento binasına çağırmıştı.

    Görüşmede, Ayalon diplomatik teamüllere aykırı bir şekilde basın mensupları görüntü alırken, kendisi ve yardımcısının yüksek, Çelikkol’un alçak sandalyede oturduğunun gösterilmesini istemişti.

    Ayalon, ayrıca gazetecilerin ısrarına rağmen Çelikkol’la tokalaşmazken, kameralara yansıyan görüntülerde koridorda toplantıyı bekleyen Türk büyükelçiye herhangi bir şeyin ikram edilmemiş olması da dikkat çekmişti.


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek

    Hukumetin ayak oyunlari bunlar , arkadaslar inanmayin .

     

    Gene acilim sorunu cikti "yasa 45 gune indirilmeli"  falan diye ortalik calkalaniyordu, gene bizim diziler , basbakan israile yazdi.

    Davosta islam dostu , american jewish lobby sinden tek odullu basbakan . kime neyi yediriyorlar.

    her icraatlarinda yok turban , yok ab ile puruz , israil ile puruz ...

    can sikmaya basladi bu durum . Gariban millette bu yobazlara inaniyor .

     

    Israilin ne bok oldugu belli zaten de , nedense artik basbakanbin tek dayanagi israil oldu. Turbanada saramaz , Gunes operasyonu Turban ve belediyeler yasalarinin cankayadan gecmesi icin yapildi . Cok guzel uyutuluyor millet .

     Inanmayin bu ilimci , bopculara .

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    tayyip dayı öle atarlı giderli konustu araplar için adamlar simdide bize kıl oluyor.Düşmanlık bile gizli yapılmalı,tayyibin yaptıgı gibi değil : |

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    İyi yapmış,bende olsam aynısını yapardım.Türkiye olarak bizene filistinden,daha doğuda o kadar sorunumuz varken dünyanın bekçiliğini,ortadoğunun çoban köpekliğini yapmak bizemi düştü.Hükümetin,islamcılık ayağını güçlendirmek için filistinini alet etmesi,ortak düşman yaratması tiyatrosu atltında neler gördük neler görücez daha.Hadi herşeyi geçtim,senin ülkende filistindekilerden aynı ve daha beter durumda aileler var.Onlar bomba ile ölürken seninkiler ihmalkarlık,parasızlık ve çersizlikten ölüyor.Ne farklı var.İlla ona buna hareket çekmek için birilerne kurşun sıkılması gerek.Sen git doğuda ki sorununu hallet ilk önce.Araba ağlarken senin evladın ölüyor adını bilmediği dağlarda.Kendi işcini,öğrencini,vatandaşını ez sonra git araba ağla.Bunların dış siyasette filistin için gösterdikleri çabanın onda birini kendi vatandaşları,insaları için gösterdiler mi ? Siktir git o zaman filistine.İyi yapmışlar,tekrar söylüyorum ben olsam daha kötüsünü yapardım.Gider pkk yı daha iyi daha güzel desteklerdim.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    israil in a.q !


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    S.edin bu o.evlatlarını Göt kadar millet ABD yı arkasına alıp erkeklik taslıyor fazla sürmez 3-5 yıla kadar İRan İSraili ..iker Abd  gıkını çıkartamaz Herkez Kurtulur bu köpeklerden..


    eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Olayı direk Tayyipe bağlamışsınız :|

    Başbakan ve ülke nüfusu ateist olsa ya da başka bir din, insanlık namına aynı politikayı sürdürmeli herkes.

    Hiç bir ademoğlu buna tepkisiz kalmamalı;

    İsrail güçlü bir ülke olabilir. Ama Türkiye'nin ondan daha güçlü olduğu aşikardır.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Yine degiştirdi gündemi tayyip

    bakalım altından ne çıkacak bu sefer..

    ''biz milli duygularla  sırf israile posta koysun diye istemeye istemeye tayyibi desteklerken tayyib götümüze hangi yasayı dayayacak acaba çaktırmadan''


    şeyini şeyettiğimin şeyi
Toplam Hit: 8679 Toplam Mesaj: 45