İsrail'den Küstah Cevap
-
Hava yağmurlu olsa bazıları neden yağmur yağdırdın tayyip diyor. Acaba rüyanızda da tayyip mi görüyorsunuz?
Bu olaya tayyibin gündem değiştirmesi diyenlere sadece gülüyorum hala gülüyorum. :))
-
ozaman israil sitelerine savaş açıp Sitelerine Belirlediğimiz bir yazıyı koyalım herkez aynı yazıyı koysun ve aynı indexi kullansın.?* Nasıl fikir? ben yapıcam ama index farklı olmasımn istiyorum sizden.
-
bizim büyük elçide halinden memnun gibi oturuyo kalkıp ayago lafı sokup kapıyı çarpıp çıkta büyüklüğünü görelim ama nerde bizim elçilerde o "büyüklük"
-
mirliva bunu yazdı:
-----------------------------
bizim büyük elçide halinden memnun gibi oturuyo kalkıp ayago lafı sokup kapıyı çarpıp çıkta büyüklüğünü görelim ama nerde bizim elçilerde o "büyüklük"
-----------------------------lafta büyüklük yapacaklarına hiç yapmasınlar, geçen senede eline vuruyoduk indir o eli dahada gelmem davosa diyoduk ne kadar salladıklarını görüyoruz simdi.
neyse yeni bi film çeker öcümüzü alırız.''kurtlar vadisi koltuk'' yakındır.
-
fenerist07 bunu yazdı:
mirliva bunu yazdı:
-----------------------------lafta büyüklük yapacaklarına hiç yapmasınlar, geçen senede eline vuruyoduk indir o eli dahada gelmem davosa diyoduk ne kadar salladıklarını görüyoruz simdi.
-----------------------------ne oldu ?
tayyip yine davosamı gitti?
-
guneyduğu sınırlarımızı israile vermek için cırpınan tayyeb değilmi arkadaslar, komedi bunlar
-
Atillla bunu yazdı:
-----------------------------guneyduğu sınırlarımızı israile vermek için cırpınan tayyeb değilmi arkadaslar, komedi bunlar
-----------------------------Güneydoğu sınırlarını israile vermeyi istemiyor tayyip, sadece güneydoğu diyebilmeni istiyor :D Tövbe ya:D
Ayrıca haberde ön planda tayyip yok. Daha çok kurtlar vadisi var :D Zoraki Tayyip'e sempati kazandırıyorsunuz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Olayı direk Tayyipe bağlamışsınız :|
Başbakan ve ülke nüfusu ateist olsa ya da başka bir din, insanlık namına aynı politikayı sürdürmeli herkes.
Hiç bir ademoğlu buna tepkisiz kalmamalı;

İsrail güçlü bir ülke olabilir. Ama Türkiye'nin ondan daha güçlü olduğu aşikardır.
-----------------------------çok başka noktaya çekmişin olayı ama bu geberen velet müslüman olmasaydı hiçbirinizin umrunda olmayacağını kargalar bile biliyor ki dünyanın 4 bir yanında anasının kucağında anasıyla birlikte gebertilen binlerce onbinlerce farklı ırk ve dinlerden çocuklar olupta şeyimizden aşşaada kaldığı gibi ...
yahudileri günahım kadar sevmem ama bunu yapmak herkes kadar onlarında hakkı, dünya üzerinde yaşayan her mahlukatın - yahudi de olsa - kendini savunmaya ve düşmanını yok etmeye hakkı vardır. bu ufaklık büyüseydi hamas militanı olacaktı ve ölümünden israilden önce onu (yavrularını) koruyamayan hatta kalkan olarak kullanan basiretsiz araplar sorumludur.
öte yandan , yahudilerin insanlığın - buna araplar ve sende dahilsin - ezelden beri düşmanı olduğunu ve bu ırkın var olmasının herkesin ( her din, ırk ve renkten ) aleyhine oldğunu kafamıza sokmamız acaba daha ne kadar sürecek. yahudinin herhangi bir düşman olmadığını anlamanız için acaba daha ne kadar tecavüzlerine uğramamız gerekiyor.
yahudi sermayesi ile kurulmuş ve iktidara atanmış sefil bir hükümetten bizi yahudi şerrine karşı savunmasını beklemek denyoluğunu da yapmayacağınızı umuyorum.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------çok başka noktaya çekmişin olayı ama bu geberen velet müslüman olmasaydı hiçbirinizin umrunda olmayacağını kargalar bile biliyor ki dünyanın 4 bir yanında anasının kucağında anasıyla birlikte gebertilen binlerce onbinlerce farklı ırk ve dinlerden çocuklar olupta şeyimizden aşşaada kaldığı gibi ...
-----------------------------Olay başka noktaya çekilmemiştir. Olayın temeli budur.
Ayrıca o bebek yerine senin gibi gözümde değeri bir eşek kadar olmayan bir adamın bebeği bile olsaydı o bebek, yine aynı tepkiyi verirdim. Emin ol.
-
HaYVaN bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------Olay başka noktaya çekilmemiştir. Olayın temeli budur.
Ayrıca o bebek yerine senin gibi gözümde değeri bir eşek kadar olmayan bir adamın bebeği bile olsaydı o bebek, yine aynı tepkiyi verirdim. Emin ol.
-----------------------------Tamam o zaman gidin afrikadakiler içinde,çindekiler içinde aynı tepkiyi koyun da görelim.