folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma

İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Halkta tabani olmayan hicbir hareket devrimci olarak nitelendirilemez.Kimsede burada devrim,sol, vb terimleri karalamaya calismasin.Bu yapilanlar insanlik disidir.Bunun devrimle insanlikla alakasi yoktur.Bu terordur...Yalniz donup dolasip bunuda ergenekona baglarlarsa sakin sasirmayin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Halkta tabani olmayan hicbir hareket devrimci olarak nitelendirilemez.Kimsede burada devrim,sol, vb terimleri karalamaya calismasin.Bu yapilanlar insanlik disidir.Bunun devrimle insanlikla alakasi yoktur.Bu terordur...Yalniz donup dolasip bunuda ergenekona baglarlarsa sakin sasirmayin :)
    bunlar devrimci solcu vb. Değil dupeduz terorist hocam..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yaw bu operasyon kadıköyede mi bostancıda mı haberlerde kadıköy diyor burda bostancı demişsiniz :F

edit: ikiside ayri ayri  operasyonmus simdi dinledim:F

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:
    bunlar devrimci solcu vb. Değil dupeduz terorist hocam..

pkk ile birleşmiş bi örgütmüş zaten. pkknın lojistik desteğini alarak eylem yaptıkları söyleniyor.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    Operasyonun düzenlendiği evden çok şiddetli bir patlama sesi geldi. Şu anda bomba imha ekipleri içerde. Bu tip çatışmalarda teröristler eve bubi tuzakları kuruluyor. Bomba imha ekipleri de kontrollü bir şekilde bu bombaları patlatıyor.

EVDEN BİR CESET ÇIKARILDI

Polisler evden bir ceset çıkardı. RTÜK operasyonla ilgili yayın yasağı getirdi.

BİR SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Vurulan Mazlum Şeker isimli genç hayatını kaybetti. Gencin vurulma anı böyle fotoğraflandı

Resim

Habertürk muhabiri Tayfun Güzelmeriç canlı yayında hücre evinden açılan ateş sonucu bir vatandaşın yaralanma anını görüntülemeyi başardı. Güzelmeriç o anı şöyle anlattı: "Perde aralandı ve bir namlu göründü. Bir el silah atıldı. O kurşun Habertürk kameramını Göçhan yıldırımın kulağının dibinden geçip arkasındaki vatandaşı vurdu." Yıldırım da "gencecik bir delikanlı bana tutunarak yere düştü. Önce eğildiğini zannettim. Ama kamerayı çevirince o manzarayı gördüm" dedi.

POLİS DAİRENİN İÇİNDE

Görgü tanığının anlattığına göre polis şu anda operasyonun yapıldığı dairenin içine girdi. Görgü tanığı itfaiye merdiveniyle 5. kata bir sedye çıkarıldığını da söyledi. Teröristlerin üst katlara çıkmış olabileceği söyleniyor.

ÇATIŞMANIN ERGENEKON İLE BAĞLANTISI: Basılan hücre evindeki Orhan Yılmazkaya'nın Ergenekon zanlılarından 4'ü ile bir çok kez telefon görüşmesi yaptığı belirlendi. Bağlantı kurduğu isimler arasında Muzaffer Tekin de bulunuyor.

YARALI POLİSLERİN İSİMLERİ

Çatışmada yaralanan polislerin tedavisi sürüyor. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memurlarının isimleri şöyle; İbrahim Tonyalı (45), Ayhan Kırarslan (42) Arif Buran (36), Muhammet Gültekin (42) Kafasından ve karnından yaralanan polis memuru İbrahim Tonyalı'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Resim

BAŞKOMİSER ŞEHİT OLDU

Yaralı polislerden birinin hayatını kaybettiği haberi geldi. Operasyon amiri Başkomiser Semih Balaban şehit oldu.  6 polis, NTV kameramanı ve 1 vatandaş yaralı...

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    O yerde yatan adamı ben canlı yayında gördüm, çok feci birşey ya, içim kalktı :s.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Güldürme adamı Allah aşkına, ulan ben kendim kınıyorum bu şerefsizliği yapanları sen hala bizi suçlamaya çalışıyosun yazık sana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Olay oturduğum sokakta oldu 5 apartman aşşağıda  :)

Polis resmen sıçtı güvenlik açısından millette gerizekalı  gibi oturmus seyrediyo adam bildğin sıkıyo sağa sola.

6 7 yaralı var dediler ama ambulansların sesi yeni sustu

içeri gazı atmak ne kadar zor olabilir onu merak ediyorum ben.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:

Olay oturduğum sokakta oldu 5 apartman aşşağıda  :)

Polis resmen sıçtı güvenlik açısından millette gerizekalı  gibi oturmus seyrediyo adam bildğin sıkıyo sağa sola.

6 7 yaralı var dediler ama ambulansların sesi yeni sustu

içeri gazı atmak ne kadar zor olabilir onu merak ediyorum ben.

Tv'de içerideki teröristin örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu söyleniyordu, yani işi bilen birisiymiş. Herhalde yanında gaz maskesi veya kendini bombalardan koruyacak bazı zırhlar varmış ki bu kadar uzun süre dayanabildi o kadar bombaya.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Evet işte gerçekler bu kadar gün yüzünde aslında.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=6&folderid=85754

Verdiğim örneğin üzerinden 1 gün geçmedi ve söylediğim kısmen gerçekleşti...

stillalive
    voodoo
    gkhn759
    Felony
    NowalgiN
    SpoofU

Hepinize tekrar buradan da soruyorum var mı söyleyeceğiniz birşey?

Polisin ne yazık ki öldürmediği çocuğun gelecekteki hali budur ve yerde yatan insancıkda belki senin anan senin bacın senin ağabeyin olacak.

Hala mı gözleriniz açılmadı ya da başka bir niyetiniz mi var?

kardeşim ne kadar dar düşünüyorsun ya, hadi o zaman polise taş atan tüm çocukları öldürelim, senin mantığın işte bu kadarcık. derin düşünemiyorsun.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 8993 Toplam Mesaj: 59