İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma
-
insanın başına gelen ya meraktan ya da .....
Bizim toplumumuzda hiç mi suç yok eğitimsiz bilinçsizkoyun bir millet olduk.
Poşedin içinde bomba vardır bizimki gelir açar ne var la bunun içinde diye..
Aslında polisinde yapacağı pek birşey yok. Polisinde yetkileri belli ve özellikle insanların gözünde polis mesleği "korur ama coptan başka bişeyi yoktur" şeklindedir. bu empoze edilmiştir ne yazık ki..
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------1. polise her taş atan değil ama bu ortamda amacı bu olan tüm çocuk bebek yaşlı kadın erkek farketmez yok edilmeli.
-----------------------------bu mantıkda ancak Neo-Nazizm ve Faşizm Yeniden Hortlar.
-----------------------------Ben de diyorum ki faşist değilim ama BENİ FAŞİST YAPMAYIN SİZİN İÇİN İYİ OLMAZ!
Irkçı değilim ama BENİ IRKÇI YAPMAYIN SİZİN İÇİN İYİ OLMAZ!
anlamıyorsun anlamayacaksın...
-
Halk salak anlatsanda olur anlatmasanda...
canlı ele geçirmeyle ölü ele geçirme arasındaki fark hiçe sayılıyor ..
yoksa penceredeki adamı tek mermiyle vuramayan özel harekatçı varsa siktirsin gitsin.
Silah seslerinden adamın boşa sıkmadığı belli oluyordu rast gele takır takır saydırmıyordu görerek ve bilerek tek tek ateş ediyordu.
Polis bir anlamda suçlu. sağ olarak yakalayamayacaklarını polise polis telsizinden anons geçmiş. bukadar yaralı ve zannedersem 2 şehit vermek aptalca oldu.
cabası yayın yasağı
sonuçmu? ..ölen ölür kalan sağlar bizimdir .
-
ölüsü ele geçirildi.
-
http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=933235&Date=27.04.2009&CategoryID=77
-
Ben Bu Kadar Acemice Operasyon Görmedim. Sadece 1 Şerefsize karşı kaç saat çatışıyorsun.Adam kafasına göre istediğini vuruyor ve öLdürülemiyor.Hem Nasıl sağ alın emri verilmiş.Şerefsizin çatıştığı camın Yanında Mermi Deliklerinden birşey görünmüyordu. Heralde Solcu Bir Grup Lideriymiş.Deniz gezmiş çakmaları bunlar askere polise mermi sıkarlar...
-
En yakin bir binaya 1 keskin nisanci konuslandirsalar aninda hepsini temizler :S gel gor ki no more move... :(
-
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
En yakin bir binaya 1 keskin nisanci konuslandirsalar aninda hepsini temizler :S gel gor ki no more move... :(
-----------------------------
Ne Diyeyim.Adam Telsizde Bas Bas Bağırmış.Yaşasın Sosyalizm , Fln Diye. Bu savaş devam edecek aynı deniz gezmişler gibi diyor.
Attığımı sanmayın Buyrun telsizde konuştukları...:
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1391 -
eleman tek başına 6 saat boyunca bi düzine polisle çatışmış ne diyim
bu arada ölen 2 kişiyede çok üzüldüm yazık la :/