İstanbul Bostancı"Da Teröristlerle Çatışma
-
Vay be helal olsun adama ne yetenek varmış 6 saat çatışmış tek başına.. Ölen polislerimize allah rahmet eylesin.. Şehit ailelerimizin başı sağ olsun..
-
acaba 1 kişimi vardı yoksa geri kalanlar ortada yok mu :W
1 kişinin bu kadar direnebilmesi :W
-
Kapalı alanda, el bombası, silahı, mermisi varsa direnır.
-
ilk başta içerde karıda var demişlerdi
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kapalı alanda, el bombası, silahı, mermisi varsa direnır.
-----------------------------
Artı, sıradan birisi değil zaten, örgütün üst düzey 3 yöneticisinden biriymiş. -
Olayı yeni izledim şu an tv'den ama bu kadar amatör operasyonu da ilk defa gördüm..
1-Daireye operasyon yapılacak, neden üst katları boşaltmıyorsunuz?
2-Balıklama kapıdan içeri dalıyorsunuz hiç mi düşünmüyorsunuz içerde bomba olacağını?
3-Dairenin 4bir yanı açık ve içerde 1 kişi var salla bombaları içeri peşpeşe ne bekliyorsunuz?
4-Yukardan polis sopayı uzatmış camı kırmaya çalışıyor rezalet.
5-Adam camdan dışarı ateş etti çocuğu öldürdü cadde insan kaynıyor araba vızır vızır geçiyor, nerde emniyet şeridi nerde trafik kapatılması?
6-Diğer binalarda neden keskin nişancılar yok?
say say bitmez o giden canlar kısaca boşuna gitti..Allah rahmet eylesin..Başbakan olacak adama soru soruluyor ergenekonla bağlantısı var mı diye? incelemenin ardından açıklama yapılır diyor, sanırım bu işte ergenekona yıkılacak..
-
şu habere bakın müridler
artık dayanılıcak gibi değiller..http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Politics&id=X1240844273421&date=27Nisan2009
-
onca polis , adamı kıstırmıssın , 1 kisi ya 1 kisi arkadas... adam sana telsizde söylüyor canlı ele geçiremezsiniz beni diye... inanmadın hadi müthiş taktiklerinle canlı yakalarız dedin... o ölen gencin hesabını hanginz verebilirsiniz? 1 kisi ile 6 saat catısılırmı arkadas el insaf... yapacakları operasyonun a..... k..... sinirden kudurucam evden nasıl 1 kisi cıkar ya... rte de açıklama yapmıs 'Çok çok abartılı yapılan canlı yayınlarda izleyenlerin çocuk ve diğer kişilerin üzerinde yarattığı olumsuz psikolojinin hep birlikte farkında olmamız gerekiyor. Gerek ulusal, gerekse uluslararası camiada meydana getireceği tesirleri göz önüne almalıyız.' diye...
ulan 1 kisi ile 6 saat catısan polis teskilatın varsa , istedikleri kadar abartırlar... dış basına yansısın adamlar götüyle güler götüyle... tek bir keskin nisancıya bakar olay... ama yazık günah o ölen gence yazık sadece...
daha da söyleyecek bisey bulamıyorum... ins evden saklanmıs bicimde bi 5-10 kisi daha cıkarda(!) 6 saatlerini bosa harcamamıs olurlar