folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Iste Gercek Niyet, İste İspat

Iste Gercek Niyet, İste İspat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

23 nisandaki bayraklar :

not: gelen mailde chp resmi vardi maksat chp yi one cikartmak degil ama chp degil yabanci ulke temsilcilikleri bile bu kadar kucuk bir bayrak koydugunu goren varmi ? 

VE YENI CUMHURBASKANI ADAYIMIZIN SOZLERI

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ABDullah :) Guzel olmus under abi,hala bunlari savunanlar var ve hala gercekleri gormekten kaciyorlar.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    hiç koymasaymışlar o bayrağı bari ne o be benim odamdaki daha büyük 3-4 ayda bir giriom odaya da zaten (:

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Güle  o kadar kafa yoranlar  Sosyal  Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne  yapmıslar  konusmaktan baska........

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
    -----------------------------

Güle  o kadar kafa yoranlar  Sosyal  Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne  yapmıslar  konusmaktan baska........

evet ulke topragini satmadilar.

ozellestirme diye devlet kurumlarini peskes cekmediler.

teroristlere kefil olmadilar ayaklarina kapanip el pence durmadilar.

kopeklere sayin demediler meselaa

daha yapamadiklari o kadar cok sey varki yazarken ile gicik oluyorum.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek
    gercekten arsivlik birsey tesekkür ederim. 10sene önce bunlari diyen gercek yüzünü göstermistir, herkesin ne bok oldugu bellidr. gül benim hemserimdir. memleketimden normalde komando cikar, cumhuriyet/ataturk sevdalilari, milliyetciler cikar...apo cürük cikti...ibnator
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:

Güle o kadar kafa yoranlar Sosyal Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne yapmıslar konusmaktan baska........

kardes chp bu ulkeye cok faydali seyler yaptigini veya yapmadigini tartismiyoruz. burda asil maksadi goremiyorsun hala, takim tutar gibi parti tutuyorsunuz, bende parti tutuyordum ama yanlisini gorunce sayip sovmesinide bilmisimdir.

hic degilse sosyal demokratlar bu ulkeyi bolmeye, bu rejimi yikip  baska rejim getirmeye calismamislardir. 

bunlari gormeyip hala savunabiliyorsan tek soyleyecegim : "ali sen baskan fenerbahce sampiyon" zihniyetine devam devam

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan  kendini bilmezler  cıkacaktır.  Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Müridlerle  bıcak gibi qayrıldıgım tek nokta bu herhalde...bazen dusunuyorum yasam tarzlarımızdan mı kaynaklanıyor bu dusüncelerimiz.görduklerimiz algıladıklarımız bu kadar mı farklı...gercekten üzülüyorum.. bi turlu cözemiyorum........

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan  kendini bilmezler  cıkacaktır.  Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
    akp olayı fln deilde kendini ispat ettirme ya da temizmiş gibi gözükme sadece bayrak astırmakla mı belli oluo? o "akıllı bina(!)" dedikleri trilyonluk binayı hangi parayla yapmışlar acaba merak ediorum!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    AQ party işte hoca kanıta falan gerek yok.Bu saate kadar görmemiş adamın zihniyeti değişmez zaten.Hatta bunların başımıza gelmesinede gerek yoktu gerçekleri görmek için.Daha ilk seçimlerde belliydi böyle olacakları.Sen getir başa sonra indirmeye kalk.İnermi adam devlet gücünü arkasına almış.

λ
Toplam Hit: 20518 Toplam Mesaj: 72