Iste Gercek Niyet, İste İspat
-
23 nisandaki bayraklar :
not: gelen mailde chp resmi vardi maksat chp yi one cikartmak degil ama chp degil yabanci ulke temsilcilikleri bile bu kadar kucuk bir bayrak koydugunu goren varmi ?
VE YENI CUMHURBASKANI ADAYIMIZIN SOZLERI
-
ABDullah :) Guzel olmus under abi,hala bunlari savunanlar var ve hala gercekleri gormekten kaciyorlar.
-
hiç koymasaymışlar o bayrağı bari ne o be benim odamdaki daha büyük 3-4 ayda bir giriom odaya da zaten (:
-
Güle o kadar kafa yoranlar Sosyal Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne yapmıslar konusmaktan baska........
-
xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
-----------------------------Güle o kadar kafa yoranlar Sosyal Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne yapmıslar konusmaktan baska........
-----------------------------
evet ulke topragini satmadilar.ozellestirme diye devlet kurumlarini peskes cekmediler.
teroristlere kefil olmadilar ayaklarina kapanip el pence durmadilar.
kopeklere sayin demediler meselaa
daha yapamadiklari o kadar cok sey varki yazarken ile gicik oluyorum.
-
gercekten arsivlik birsey tesekkür ederim. 10sene önce bunlari diyen gercek yüzünü göstermistir, herkesin ne bok oldugu bellidr. gül benim hemserimdir. memleketimden normalde komando cikar, cumhuriyet/ataturk sevdalilari, milliyetciler cikar...apo cürük cikti...ibnator
-
xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
-----------------------------Güle o kadar kafa yoranlar Sosyal Demokratların son 4 yılda neler yapıpı yapmadıklarına baksınlar.. bu millet için ne yapmıslar konusmaktan baska........
kardes chp bu ulkeye cok faydali seyler yaptigini veya yapmadigini tartismiyoruz. burda asil maksadi goremiyorsun hala, takim tutar gibi parti tutuyorsunuz, bende parti tutuyordum ama yanlisini gorunce sayip sovmesinide bilmisimdir.
hic degilse sosyal demokratlar bu ulkeyi bolmeye, bu rejimi yikip baska rejim getirmeye calismamislardir.
bunlari gormeyip hala savunabiliyorsan tek soyleyecegim : "ali sen baskan fenerbahce sampiyon" zihniyetine devam devam
-
bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan kendini bilmezler cıkacaktır. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
-
Müridlerle bıcak gibi qayrıldıgım tek nokta bu herhalde...bazen dusunuyorum yasam tarzlarımızdan mı kaynaklanıyor bu dusüncelerimiz.görduklerimiz algıladıklarımız bu kadar mı farklı...gercekten üzülüyorum.. bi turlu cözemiyorum........
-
TorNaVida bunu yazdı:
bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan kendini bilmezler cıkacaktır. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
akp olayı fln deilde kendini ispat ettirme ya da temizmiş gibi gözükme sadece bayrak astırmakla mı belli oluo? o "akıllı bina(!)" dedikleri trilyonluk binayı hangi parayla yapmışlar acaba merak ediorum! -
AQ party işte hoca kanıta falan gerek yok.Bu saate kadar görmemiş adamın zihniyeti değişmez zaten.Hatta bunların başımıza gelmesinede gerek yoktu gerçekleri görmek için.Daha ilk seçimlerde belliydi böyle olacakları.Sen getir başa sonra indirmeye kalk.İnermi adam devlet gücünü arkasına almış.