Iste Gercek Niyet, İste İspat
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------acıklamaların beni güldürmeye yetti ve arttı...
neden akp yi savunuyorum.. ?!? Yada neden Sol Görüşü savunmuyorum ..
Chp Vb Partilerin başlıca amacı neydi mesela..
Deniz Baykal muhalefet ya..her boka muhalefet olmasa olmaz... amacı başa geçmek belli..futbolda bi terim vardır..bu maç 90 diil 900 dk oynansa yine yenemez bunlar diye..aynısı onlar içinde gecerli..siksen başa gelemez o .. ama niye?
yine futbolda bazı futbolcular seyircilere oynar..chp de bundan farksız diil..deniz bykal ağzından Atatürk lafını eksik etmez saolsun...evindede bayrak çoktur onun...e niyee ? bizim laik ülkemiz ne görse hoşuna gider ? bunları görse bayağ bi hoşuna gidiyo..oyun böyle bişeydir..Atatürk ismi ve bayraklara bazı veleterin gözünü boyamak.. kaldı ki chp başa geçse a.q bu ülkenin..
Neden akp ?.. belki sempatik geliyolar bana onlardan başkasını tutamıyorum beşiktaşı tutmak gibi bişey olsa gerek bu..
ne planlar yapsak ta bi açıklarını bulsak die ugrasanlar..gecen yıldan basladılar.. akp şöye şöyle vs vs diye..hepsi eridi gitti altından ne cıktı ? akp başa geçti mi geçti kim geçirdi ? sizin kendiniz.. memnunmusunuz durumdan ? ben memnunum sizin memnuniyetiniz hakkında bi düşüncem yok..ama görüyoırum ki...sen sonunda 10 yıl öncesine kadar gidebildiniz demek buna gülerim işte..
----------------
Dün kızın biriyle bi muhabbetim oldu...SOl cu bi kız..yası 16 daha bebek...
düşüncesini aynen aktarıyorum... ben laik bi kızım ve laik kalcam hep..
Ben : "lakiklikten kastın nedir ?"
kız : "ben sokakta açık dolaşmak istiyorum ya akp buna izin vermez :("Ben: "senin laiklikten kastın buysa kafanı sikim senin..".... bide diyolar ki...mitingde bilmem kaç kişi varmış...ulan o bilmem kaç kişinin bilmam yüzde kaçı geçen seçimlerde akp ye oy verenler değilmiydi ? Geri kalanların çoğuda cocuk zaten..ve onlar hayatında hiç oy kullanmamış insanlar...
Kimseye karsılık o larak yazmadıgım bu yazı yüzünden kimseye de cvp hakkı düşmemektedir...sadece kendi fikirlerimi belirttim o kadar..kimseylede bu konuda alıp veremedigim yoktur..burası özgür bi ülke ;)-----------------------------
evet iste zihniyeti acikca gorebiliyoruz. bayrak asmak milletin gozunu boyamak anlamina geldigi icin asiliyor ve bizim gibi veletlerin hosuna gittigini bildigi icin butun partiler bayrak asiyor ve akepe o bunu bildigi icin boyle bir goz boyama yapmamak icin asmiyor.peki akepe kimin gozunu boyamak icin bayrak asmiyor. "biz bayrak asmiyoruz bakin biz Turkiye nin degil sizlerin hizmetindeyiz" diyerek kimin hosuna gidecek hal ve hakeretlerde bulunuyorlar o zaman.
ben sana sol gorusu savunuyorsun savunmuyorsun diye sormadim. dikkat ettiysen ilk mesajimda parti resmi koyarken bile aciklamada bulundum, bana cehepe desepe deyepe konusunu acma. orda yunan konsoloslugunun resmini koysaydim emin ol yunan konsoloslugunda bile bundan daha buyuk bayrak olurdu.
ben memnunum deyip duruyorsun ama sebebini bilmiyorsun, sirf cehepe ye desepe ye deyepeye veya anapa gicik oldugun icin belki bir ihale vardi faydalanamadigin icin ustun koru gidip akepeye oy veriyorsun.
kardesim burasi ozgur bir ulke istedigin kisiye oy verebilirsin ama vermeden once gercekleri gor. sana sagcisin solcusun diye sormuyorum TURKIYE yi seviyormusun diye soruyorum.
-
Under hojam ellerine sağlık. Bu adamlara diyecek söz yok. Hala memleketin başında duruyorlar. Hepsini indireceğiz. TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK!
-
ben deniz bykal göz boyyo dediysen akp hakkında o konuda yorum yapmadım..boyamıyo diye bişeyde söylemedim..
normalde pek siyaset konusmayı sevmem konuscaksamda yüzyüze olmalı...ama bazı tartısma özürlüler ne gelirse söylüyolar adamların şahsına sadece r.tayyip erdoğan yada abdullah gül diil baskalarınada aynı seyler yapıldı bu forumda..
bende diyorum ki...nasıl osla arasıra il il dolasıyolar ya hani..burda küfreden biri cıksın orda bagırsın bi agzını acsın yerse...demek istedigim sey buraya yazı yazmakla bi yere varamazsınız ..hı görüşlerinizi ortaya koyarsınız ama görüşlerinizin içinde şahsa küfür varsa e birazda erkekseniz buyrun görelim bi icraatınızı küfredicne noluyomuş... kendi açımdan bu konuya nok-ta. -
.......................................................................
-
Simdi olay neden hemen parti tartismasina cekiliyor anlamadim,yazilan mesajlari CHP yi mi ovduk ? Soyleyecek lafi olamayanlar olayi parti boyutuna tasiyor...bizim chp ile baska bir partiyle isimiz yok,burada hukumetin ve uygulamalarinin sonucu Turkiye'nin suruklendigi yonu belirtiyoruz,tehlikeye dikkat cekiyoruz ama birileri bunlari gormeyip olayi saptirip particilik tartismasi yapiyor.
-
Abi dünki miting herkeslere cvp oldu ztn. İStanbul istanbul olalı böle bi kalabalık böle bi mitinq görmedi milyonlar hepbir ağızdan haykırdı TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK! diye hala kulaklarımda çınlıyor... Dünki kalabalıktan sonra baya bi umutlandım..
-
biggest ya yazdiklarini okumuyorsun yada yazdigin konular arasinda kopukluk yasiyorsun.
bir onceki konuda yazdigini bir sonraki konuda inkar ediyorsun, tartismayi sevmiyorum, forumlarda ulke mi kurtarilir diyorsun elli sayfa methiye duzuyorsun.
sen hangi mitinge gidipde icinden gecenleri soyleyebildin ? varmi bu ulkede bu cesareti gosterebilecek biri ? bunun adi cesaret veya durustluk olmazdi bunun adi bunun adi "ahmakli" olurdu. bknz: linc girisimi
-
abi bu ülkede yıllardır provakkasyonlar göz boyamalar vardır iş isyasete ya da medyaya gelirse bu gün teknolojinin nekadar gelimiş durumda olduğunu hepimiz biliyoz bayrak aşkıda vatan sevgiside gönüldedir böle küçük şeylere aldanıpta karışıklık ayrım çıkarmayalım lütfen abiler...
-
Arkadaşlar bilmiyorum fikrinizi almak istedim antitayyip diye site açmayı düşünüorum ama işte malum saldırılar filan olur vede Yasal yoldan sorun olurmu diye size danışmak istedim..
Kafama koydum açmazsam bile çıkıp sokaklarda bağırııcam bu adama oy vermeyen diye artık tahammul edemiyorum bu adamın başbakan olmasına Cumhurbaşkanını bunların seçio olmasına..
Sorduğum sorular haricinde bana karşı gereksiz polemik yaratacak arkadaşlar düşünceleriniz size kalsın pls..
-
Hocalar bir de şöyle düşünmek gerek,vatanseverliğin ölçüsü olan bayrak boyutları nedir 50 x 70 mi dir? Eskaza Akp 'nin daha büyük bir bayrak astığını düşünsek,chp nin de daha küçük,bu vatanseverliğin ya da ülkemizin milli bayramına sahip çıkmanın göstergesi midir?Bayrak bayraktır kardeşler,büyük küçük ayırıp ortamı germeye gerek yok,bayrak boyutundan da kimsenin kimseyi niyetine göre suçlamaya da hakkı olmamalı