Iste Gercek Niyet, İste İspat
-
karatahta Ben bizim pencereye bile aynı boyutta bayrağı astım burda mesele bayrak boyutu değil konuyu ne kadar çarptırıyorsunuz. Orası Bi parti binası okullarda bile kocaman bayraklar asılıyor.. Paralarımı yoktu bayrak almaya.. Bushtan isteseydiler bi tanede bizde burda konuşuo olmasaydık..
-
BiGGest bunu yazdı:
----------------
Dün kızın biriyle bi muhabbetim oldu...SOl cu bi kız..yası 16 daha bebek...
düşüncesini aynen aktarıyorum... ben laik bi kızım ve laik kalcam hep..
Ben : "lakiklikten kastın nedir ?"
kız : "ben sokakta açık dolaşmak istiyorum ya akp buna izin vermez :("Ben: "senin laiklikten kastın buysa kafanı sikim senin..".... bide diyolar ki...mitingde bilmem kaç kişi varmış...ulan o bilmem kaç kişinin bilmam yüzde kaçı geçen seçimlerde akp ye oy verenler değilmiydi ? Geri kalanların çoğuda cocuk zaten..ve onlar hayatında hiç oy kullanmamış insanlar...
Kimseye karsılık o larak yazmadıgım bu yazı yüzünden kimseye de cvp hakkı düşmemektedir...sadece kendi fikirlerimi belirttim o kadar..kimseylede bu konuda alıp veremedigim yoktur..burası özgür bi ülke ;)
-----------------------------bende kadının biri ile konustum yası 40-50 bebekte deil...
soylediklerini aynen aktarıyorum...
ben:neden akp ye oy verdin?
teyze: kasımpasalı. bende kasımpasalıyımda ondan.egerki 2zihniyeti kıyaslamaya kalkıyosan once akp tarafına bir bak. senin aşşagıladıgın fikri yurutucek kapasite bile yok. ayrıca miting hakkında kursaktan yorumlar yapma. ben oradaydım sabahın korunde gittim bitene kadar yerimden kıpırdamadım. oradakiler ne cocuktu ne akp ye oy vermiş insanlardı. evet içlerinde türbanlı teyzelerimde vardı onlar belki vermiştirler bilemem. orada cocuk falan yoktu herkez bilincli aydın insanlardı. bu kadar aydın insanı bir arada gordumya bu ulkede, artık olsemde gam yemem. esas konuya akp nin yaptıklarına gelince, artık soyleyecek sozum kalmadı konusmaktan yoruldum usandım. artık bunlar okadar olagan seyler olduki rutin hale geldiki haberleri acmadan muneccim gibi gundemi sıralayabilirim.
-
birde 2. resim hakkinda goruslerinizi alsaydik
-
underzero şey vardır ya adamlara bir olay gösterirsin üste çıkmak için sebepler uydururlar ikinci resimde herşey bariz.Bunuda savunuyorlarsa kesin Atatürk düşmanı şeriatçı kişilerdir yoksa ben Cumhuriyetçiyim ben laiğim diyen biri bunu yapmaz.
Şuda var başları sıkışında nasılda ülke demokrasi ile yonetiliyor, seçildik diyorlar.Önce Cumhuriyet, laiklik gibi bir takım kavramları bilin ona göre hayatınızı yaşayın sonra demokrasiden konuşun işinize geldiği gibi istediğiniz yone çekmek kolay dimi.
-
utanmadan nası asmıslar onu yahu unuttuk falan deselermiş(!)yada dev tayip+gul seysi assalarmıs(!) bizim evde bile daha buyuk bayrak var
TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK!
-
katiliyorum zumsuk
demokrasiden bi haber insanlar baslari SIKISINCA demokrasi dersi vermeye calisiyorlar
-
siz cıktıgınız kızların gecmişine bakıomusunuz ben cok merak ediorum eger ole bişe yapıosanız vay sizin halinize cıkıcak kız bulamazsınız buda öle bişey gecmişte soledikleriyle suanda bunu yapabilirlermi buna kimse izin vermez ona gorede davranırlar saten suanda kimseye yaptıramazlar heralde laikliği kaldırıp seriat tarzı bi iş yapacaklar adamın gotunden kan alırlar oyuzden burtarz seylerle kafa yormayın bak genelin yası 20 altı bu yasta siyaset yapacagına cık dısarı hatun pesşinde yap bu lafları valla cok deli hatun yaparsın ne gereği var kendini yoruyon burda siyaset konusunda
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan kendini bilmezler cıkacaktır. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
ve sende saygı duyacaksın eğer demokrasiye inanıyorsan.Ben akp den yana değilim bu dışlayıcı zihniyete karşıyım.Yıllardır neden chp iktidar olamıyor.Bu adamları ben oy vermesemde halk seçti saygı duymalısın. -
Ordu gereken cevabı vermiştir fazlasına gerek yok. İsterlerse Gülü cumhurbaşkanı yaparlar o zaman görürüz bakalım. Akpyi dağıttıklarında kaç tane akpliyim diyen çıkacak, kaç kişi miting yapabilecek. Türkiye özgürlüklerin olduğu bir ülkedir fakat özgürlükte bir yere kadardır. Kimse kendini anayasamızdan üstün görme gafletinde bulunmasın sonuçlarına katlanırlar.
-
byhacktr bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
bunları gördügü halde hale akp yi ve yandaslarını savunan kendini bilmezler cıkacaktır. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
ve sende saygı duyacaksın eğer demokrasiye inanıyorsan.Ben akp den yana değilim bu dışlayıcı zihniyete karşıyım.Yıllardır neden chp iktidar olamıyor.Bu adamları ben oy vermesemde halk seçti saygı duymalısın.
hala chp diyorlar, kardesim CHP, MHP, DYP vs demiyorum kimse burda chp nin propagandasini yapmiyor. konu ile alakasiz yazacaksan yazma. hangi halkin sectiginden bahsediyorsun ulkede 100 milyon insan varken, 30 milyon un oylariyla 100 milyon insani yonetmesi nasil halkin sectigine saygi duymak oluyor.kime saygi duymami bekliyorsun, sehitlere "kelle" diyen, apo ya "sayin" diyen, vatani "satarim ulan babamin mali gibi satarim" diyen, "biz cumhuriyeti yikip seriati getirecegiz" diyene mi saygi duyalim ?
NERDE KALDI BENIM VATANSEVERLIGIM, SOZ DE DEGIL OZDE VATANSEVERLK.
yeri gelince mangalda kul birakmiyor ama karsisindaki ciftci ise, memur ise, isci ise.
barzani elini kolunu kirarim diyor adam sineye cekiyor, cikip bir laf soyleyemiyor.
"ananida al git" diyebiliyor ciftcisine, "askerlik yan gelip yatma yeri degil, elbette sehit olacaksin" diyebiliyor halkina,
burslu okuyan oglu milyon euro luk yat alabiliyor.
bunlara mi saygi gostermemizi bekliyorsun.
UYUMAYA DEVAM EDELIM, BI SONRAKI DURAK PARCALANMIS VATAN.
YA AMERIKANIN SOMURGESI OLURUZ, YA IRAN IN HIMAYESINE GIRERIZ.