folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Iste Gercek Niyet, İste İspat

Iste Gercek Niyet, İste İspat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

birde 2. resim hakkinda goruslerinizi alsaydik    

Under hocam burda noktayi koymusun :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

Akparti için yapılan bazı açıklamaları hayretle okudum...

1-Bayrağın ufak olması büyük olması onu ne derece sevdiğinin göstergesi olarak algılamak hamasetten başka bişey değildir.ayrıca o fotoğrafın 23 nisanda çekilmiş oldunu nerden bileceğiz? tıpkı tavasta milli eğitim müdürnün yazısının çarptırıldığı ve gerçeği yeni çıktı ortaya.

2-Bu memlekete yaptıklarına karşılık ülke sevdalısı bir genel başkana yapılan eleştiriler son derece mesnetsiz ve yersizdir.Ötekilerin hayal edip yapamadıkları güncel olaylar haline geldi.Dünü hemen unutmayın nerdeydik nerelere geldik.Kıbrısı sattı denen satılıklar kıbrısa neler yapılmış bir baksınlar.daha yeni 1974 yılından beri elektrik rumlardan alınıyordu şimdi kendi enerjisini kendi üretiyor.bu daha dün oldu.güncel olay gibi .şunu yaptık tuttuk bile demediler.

3-chp  Atatürk ten sonra raydan çıkmış dahada iflah olmamıştır.askeri darbelerin taşeronu hep bunlardır.Bayrakla milleti kandırmasınlar.dünün maocuları lenincileri ateistleri süryanileri burada kümelenmişlerdir.

ben eskilerdenim.1980 öncesi duvarlarda şöyle  yazı şablonu yeryer göze çarpıyordu''rus askerine selam çak, Türk askerini arkadan vur'  diye .yazan kimlerdi ? sol görüşlüler...Ülkücülerde  buna binaen şöyel yazmaya başladılar ''Türk askerine selam çak rus askerini alnından vur''    Allah o günleri yaşatmasın bir daha...aynı zihniyet işbaşında dikkatli ve temkinli olun cumhuriyeti ve demokrasiyi yok sayanlara dik durun izin vermeyin.Hele kutsal bayrağımızı bu işe alet edenlere..

You set up her pickle which you loved
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

hala o manset yazısından sonra konusabılıyorsunuz ya daha ne diyeyim ya yazık vallahi yazık ..sehitlere "kelle" diyen imralıdaki orospucocuguna  "sayin" diyen, vatani "satarim ulan babamin mali gibi satarim" diyen adamları koruyorsunuz ya daha ne diyeyim yazık vallahide billahide yazık

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı:

siz cıktıgınız kızların gecmişine bakıomusunuz ben cok merak ediorum eger ole bişe yapıosanız vay sizin halinize cıkıcak kız bulamazsınız buda öle bişey gecmişte soledikleriyle suanda bunu yapabilirlermi buna kimse izin vermez ona gorede davranırlar saten suanda kimseye yaptıramazlar heralde laikliği kaldırıp seriat tarzı bi iş yapacaklar adamın gotunden kan alırlar oyuzden burtarz seylerle kafa yormayın bak genelin yası 20 altı bu yasta siyaset yapacagına cık dısarı hatun pesşinde yap bu lafları valla cok deli hatun yaparsın ne gereği var kendini yoruyon burda siyaset konusunda

vay anam vay işte yurdum insanında aradığımız zihniyet budur :D

geçmişemi bakıosunuz.tabi nie bakıosunuzki.apo bugün desin ben döndüm artık türküm geçmişi unutalım flan.onuda cumhurbaşkanı seçelim tabi ya geçmişe nie bakıosunuz abiler yaa vay sizin halinize valla billa çıkıcak kız s.kicek karı bulamassınız bu zihniyetle :D

ayhun sana bişe demiom hoca hakkatten sen kendi haline bırakılmaklıksın artık.saygılarımı sunuyorum abi sana bu muhteşem geçmiş gelecek zihniyetinden dolayı.

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    untouchables bunu yazdı:

3-chp  Atatürk ten sonra raydan çıkmış dahada iflah olmamıştır.askeri darbelerin taşeronu hep bunlardır.Bayrakla milleti kandırmasınlar.dünün maocuları lenincileri ateistleri süryanileri burada kümelenmişlerdir.

ben eskilerdenim.1980 öncesi duvarlarda şöyle  yazı şablonu yeryer göze çarpıyordu''rus askerine selam çak, Türk askerini arkadan vur'  diye .yazan kimlerdi ? sol görüşlüler...
    resmen saçmalığın daniskası seni bunlarla kafanı yakamışlar, resmen diyorum kendi yazdıklarını göstermişler..

Bu ülkede ateist vs.. tarzda herkez oldu olacaktır buna karşısınız ama bu ülke özgür bir ülkedir.Ta ki rejime tehdit oluşturuna dek.

Ayrıca solcular diyorsun siz orda burda bir takım şeylerle geçinirken mitingleri düzenleyen yine solcular oldu.Solcuları azıcık tanısan ülkesine bğalılıklarını bilirsin.Solcuları şerefsiz diye suçlama

ŞErefsizler bu ülkeyi osmanlıda başörtmesini türban yapanlardır.Osmanlıda saçlarının telleri açıkteyken bu zmaanda götlerini karaçarşafla saranlardır ülkeri geriye götürenlerdir.ŞErefsizler askere karşı gelip Türkiyenin içine edecek abdullah güllerdir.Şerefsizler bu ülkenin ilerlememesini isteynelrdir
    -----------------------
    edited -kokainman

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ZUMSUK'A
    zumsuk adam gibi konuş muridlere karşı.500 kere uyarıldın artık sıktın ama.sen kimsin muridlere karşı salak salak konuşma falan filan gibi yazılar yazıyosun her seferinde.sen kimsinde muridlere karşı kişiliksiz yazabiliyorsun.bunu bi daha yapma hoca.rica edicem bunu bi daha yapma murid muridin ne görüşte olursa olsun kardeşidir bunu da kafandan çıkarma.postunu editledim son olsun lütfen.tartışırken düzgün cümleler kuramıcaksan hiç kurma.
    bende milletin önünde sana bunları yazmak istemem ama artık yeter.pm den 500 kere uyardım seni.artık şu saçmalıklarına bi son ver hoca.adam orda gayet güzel saygılı bi biçimde kimseye hakaret etmeden fikirlerini belirtmiş.sende öle olucaksan ol.olmucaksan da bu konularda bi kelimelik bile post atma.

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

İmralıdakine sayın diyen biri varsa onun Allah belasını versin.Hele bunu yalan yanlış çarpıtarak kamuoyuna yansıtanlara ise

on katını versin..Tayyip böyle bişey dediyse bir daha hayatta oy vermem ve verdirmemek içinde çalışırım.Ancak muhalefet denen ve adı üstünde muhalefet olan kişiler bişey bulamayınca ülkenin kalkınmasını kendi partilerini yok olmak olarak gören zihniyetin pervasızca saldırı yapmasını hainlikten öte bişey olarak görmüyorum.etikhaber.com daki sesi Allah aşkına dinleyin Tayyiple ilgi ve alakası varmı insaf ya.. Adam ne yapsa yaranamıyor.Birde çamur atılıyor. chpliler diyorki sezerde giderse son kalemizi kaybedeceğiz.zaten kaybettiler kaybetmeyede mahkumlar..

You set up her pickle which you loved
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

untouchables : burda sag soldan bahseden oldu mu ?  hala yazilari okumadan yorum yapiyorsunuz cehepe nin vatanseverligini mi tartisiyoruz ? gelmissin burda 80 oncesini bilmeyenlere caka satiyorsun. madem cok iyi biliyorsun solcular oyle yazilar yaziyordu, asiri sagcilarda iran isteriz, arabistan isteriz seriat isteriz diye yaziyorlardi
    o zaman vatani tek sevenler asiri milliyetcilermiydi ? onlarda cok kisinin canini yakti, profosorler olduruldu, gazeteciler olduruldu oldurenler asiri milliyetciler cikti.
    o zaman ulkeyi kim seviyordu kim savunuyordu ?
    yada herkes sevdigini sanarak vuruyor, kiriyor olduruyordu.

evet bayrak sevginin olcusudur. bayragin buyuklugude vatani sevmenin en azindan saygi duymanin olcusudur. her sene daha kucuk bayrak asilacak buyuk bayrak asinca sevginin olcusu mu oluyor diyerek, sonra bayrak asilmayacak asinca kutlaniyorda asmayinca mi kutlanmiyor bayram diyerek, sonra torenler yapilmayacak ne geregi var diyerek,

peki ya sonra ?

NOT : KIMSE BURAYA GELIP CHP PROPAGANDASI YAPIYORUZ SANMASIN, PARTI PROPAGANDASI YAPMIYORUZ. YAPMIYORUZ. YAPMIYORUM.

ben bu ulkeyi seviyorum gordugum yanlislari yaziyorum, sizde benim yanlisimi gorun yazin cevap vereyim veremezsem susayim. ama gelip su partide soyle, su partide boyle diye cevap yazmayin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

untouchables neden basbakan cikip bu ses benim degildir demiyor.

niye bir partili cikip bu genel baskanimizin sesi degildir demiyor.

kendisi bile bunu kabul etmisti gerekce olarak cok eski bir radyo programi gibi bir laf soylemisti, bulursam linkini koyarim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    zumsuk adam gibi konuş muridlere karşı.500 kere uyarıldın artık sıktın ama.sen kimsin muridlere karşı salak salak konuşma falan filan gibi yazılar yazıyosun her seferinde.sen kimsinde muridlere karşı kişiliksiz yazabiliyorsun.bunu bi daha yapma hoca.rica edicem bunu bi daha yapma murid muridin ne görüşte olursa olsun kardeşidir bunu da kafandan çıkarma.postunu editledim son olsun lütfen.tartışırken düzgün cümleler kuramıcaksan hiç kurma.
    bende milletin önünde sana bunları yazmak istemem ama artık yeter.pm den 500 kere uyardım seni.artık şu saçmalıklarına bi son ver hoca.adam orda gayet güzel saygılı bi biçimde kimseye hakaret etmeden fikirlerini belirtmiş.sende öle olucaksan ol.olmucaksan da bu konularda bi kelimelik bile post atma.
    ne diyorsun ne müridi sayıklıyorsun?Chp ateistler var diye, leninciler şu bu var diye demdiğini bırakmadı, solcular ülkeyi sattın demek isteri iftira demiyicem resmen şerefsizlik dedi iftira bile inanılabilir bir boyutta olur.

Birisi kalkıp solcular Türk askerini sattı derse mürid falan tanımam kusura bakma benim için herkez eşittir.Fakat böyle bir ağır hakaret konusunda derim fazlasını demedim frenledim.Sinirlerim tepemde ellerim titriyor şu anda daha fazlasını yazmıyorum tutmazsam bu işin boku çıkacak yazıyı burda kesiyorum sakin kafayla yazıcam.

Bana bak mürid yada başka birşey kimsen solcular hakkında resmen şerefsiz tarzda birşey diyemessin.MEsajda da yazdım kuranı bilmezsin kalkıp dinden bahsedersin, başın sıkıuşında demokrasi ile geldiler dersin laiklikten Cumhuriyetten demokrasiden haberin yoktur, işine geldi mi Atatürk meclisi dua ile açtı dersin ancak Atatürk hakkında bilgin sıfır.

Önce gidip kuranı öğrneirsin orda iftira atma, yalan söyleme,örnek ol vs.. tarzı mesajları iyice alırsın, gidersin Atatürk ü öğrenirsin reformlarını ülkelerin kişiliğini bilirsin sonra git solcularıda öğren gelip burda eleştir yada savun.

konudan bilgin yok çıkıp solcuları ülke satan şerefsizler gibi gösteremssin.Kokainman madem öyle saygılı hakarettir buyur ülkücüler bu ülkeyi bölmek için ellerindne geleni yapıyorlar Türk'üm derler ama Türkleri döverler ellerine fırsat geçse Türklerin sol görüşlülerini şunu bunu öldürürler işte budurlar.

Böyle bir yazı nasıl senide benide rahatsız ederse kusura bakma ama solcuları ben burda suçlarttırmam. milyon kere pmden de uyarsan bu şekilde bir saygısızlığa izin veremem.Resmen solcular Türk askerini arkadan vuranlardır diyor.

Soruyorum esas kim vurdu askeriyeyi bitirmek için ellerinden geleni yapan tayyit ve ekibimi yoksa solcular mı

edit: Bu ülkede atesit müslüman hristiyan herkez yaşar.Herkez seçilir seçer Türk olması yeterli.Bunca zamandır konu konu tartışıyorum fakat böyle bir saçmalığa daha rastlamadım.Chp diyor hala o yetmezmiş gibi solcular ülke satıcı asker vurucu dimi.

Siz evinizde otururken Atatürk düşünce derneği mitingleri düzenledi halk sesini duyurdu, sizin için maaşlar için eylem yaptı.Ne konuşuyorsun kimi anlatıyorsun.Görüyoruz sizler gibileride dincileride ne oldukları belli tayyip erdoğan, abdullah gül hepsi amerikada yaşamışlardır hatta tayyitin oğlu amerikada dır ne işin var orda.Hangi solcu oğlunu amerikada okutmak için hevesli.

Kesiyorum kesiyorum...ilerlersem bu sinirle feci cümleler çıkacak.Madem modsun bu şekilde bir olayada dikkat etmen gerek en demk ya saygılı ben burda küfür kullanmadan Türkleri yerden yere vursam bu saygılı bir olay mı olcak önemli olan nasıl yazdığı değil ne yazdığıdır adalete davet ediyorum yazdığı yazıda

Toplam Hit: 20532 Toplam Mesaj: 72