İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)
-
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=528134 işte 150.000 kişi
-
aga simdi sag-sol diye ayırma, her nekadar ankaradaki mitingde öyle olmasa bile.
-
RahmetLi Turgut ÖzaL İçin O KaLabaLık Az BiLe
-
rte cumhurbaskani olunca kesinlikle Turgut ozal gibi bir cumhurbaskani olamaycaktir, olmayacaktir.
rte nin hirsi yuzunden bu ulke kaosa suruklenecek bir zamanlar underzero soylemisti dersiniz. adam askere inatlasmak ugruna barzani, talabani vb leri yine cikip tehdit edecek, ileri geri konusacaktir.
-
rte ile turgut özal arasındaki en carpıcı farklardan birini söyleyeyim;
Turgut Özal , kendi zamanında dısarıdan borc almamıstır yada içeri borclanmamıstır, ne yapmıstır? Merkez bankasında parasını bastırmıstır bu parayla işleri halletmiştir ve cok da iyi olmuştur, Kemal Derviş geldigi zman Türkiye'nin 20-25 yıllık borc bilancosunu hazırlamıstı ve sadece Turgut Özal zamanında borç çizgisi sıfırdaydı.
Rte ise borcu borçla kapatıyor, içe borclanıyo , borcu kapamak icinse dısardan borc alıyo, nden böyle yapıo anlamadım valla :)
-
Açıkcası bande sevmiyorum tayyibim izlediği politikayı ama bazı kesimlerin kışkırtması ister istemez tayyibin yanına çekiyor beni
-
hacılar turgut özal ı ne kadar övsek vatan için yaptıklarına azdır hakkımızda hayırlısı olsun (yasa var sandık var)
-
kusura bakmayın anlamadım ama turgut özal iyi bi cumhurbaşkanıysa.bende mitnick kadar sağlam biriyim.Bu arada tbt den katılan varmıydı bilemiyorum ama ben cumhuriyet mitingine ta izmirden kalktım gittim.satılmış medya onbinlerce yüzbinlerce desede orda en az bir buçuk milyonun üstünde insan vardı.ve okadar kalburüstü insanlardıki anıtkabirin çıkış giriş yolunda izdiham yaşanırken hiçkimse yolun kenarındaki çiçeklere bile basmadı
-
Ammına koyayım ya, millet uçan araba icat ediyor taşşaklı silahlar icat ediyor bilim ile uğraşıyor
Bizim Türkler gece gündüz siktiğim siyasetine yorum yapıyor.
-
işte sen bukadarsın ne diyim.gençler siyasetle uğraşmıcak bu ülkenin tönetimine el uzatmıcak.msn de arkadaşlık sitelerinde dolaşcak..Önce bilim için taban hazırlaman lazım taban.sen bilim yapcak adamı parasız bırakırda gavurlara kaptırırsan bilim milim olmaz tabi.Önce bunu düzeltmen lazım.Kendin oturup uçak yapamıcağına göre yapacak adamlarada zemin hazırlaman lazım bunun içinde siyaset lazım.Bu kadar boş kafalı olcağını tahmin etmezdim..Tartışmaya girme söyleyip çıkıyorum zaten
-
demokrasiyi savunanlar demokrasiyi uygulasa bu dediğin olmaz bizde bilimle uğrasırızda demokratik geçinenler demokrasiden uzaklar ataturkte yasaydı akpye bişe demezdi çünkü o kurdu demokrasiyi seçimi