folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)

İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ammına koyayım ya, millet uçan araba icat ediyor taşşaklı silahlar icat ediyor bilim ile uğraşıyor

Bizim Türkler gece gündüz siktiğim siyasetine yorum yapıyor.

sana seviyorum spy 

tespit budur, yorum budur, gercek budur.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Merkez bankasının para basmasını iyi bi şey olarak gören zihniyetin aklından şüpe ederim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

legendary ben bumuyum?

Burda göt büyüterek yorum yapınca ne değişiyor tayyip bize bakıyor "aaa bunlar kızdı kendime çeki düzen vermeliyim"mi diyecek?

Eğer çok kendinize güveniyorsanız 30 yaşında millet vekili olup bunları mecliste protesto edebilirsiniz. Devlettede suç yok demiyorum devlet azimli bilgili kişileri barındırmıyor başka ülkeler parayı basınca mecbur oda gidiyor! Burda komplo teorilerine inanmaya gerek yok ülkemizde nükler varmış çok iyi uçak üretirmişizde

Her bi boku yurt dışından alıyoruz bağımlıyız yani, alın en basidi plesk nerdeyse tüm windows makinası olan plesk kontrol paneli kullanıyor windowsda öyle bu tür ufak tefek şeyler çok büyüyor.

Devletle gençlerimiz el ele vermesi lazım, eğer benim üstün özelliklerim olsaydı şerefsizimki elin gavurunun yanında çalışmazdım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Antikky bide anlatsan arkadaşlara neden nasıl olduğunu...!neden 1 abd doları bilmem kaç türk lirasına denk geliyo

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    ee bu dediklerini nasıl yapıcaksın .Siyasetle uğraşarak ben sana otur pc başında yorum yap demiyorum.rengin düşüncen ne olursa olsun git aktif siyeset yap diyorum

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Merkez bankasının para basmasını iyi bi şey olarak gören zihniyetin aklından şüpe ederim.

boş yere basılmıyo para, karsılıgı var yani , enflasyonuda etkilemez böyle bi durumda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hitbaytar bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

boş yere basılmıyo para, karsılıgı var yani , enflasyonuda etkilemez böyle bi durumda.

hey yavrum hey yoruma bak, iceride basilan para enflasyonu etkilemez :) ozaman simdiki iktidar niye akil edemiyor para basmayi

bir dusun bakalim Turk Lirasi piyasada haddinden fazla olunca nasil bir zincirleme reaksiyon oluyor, ekonomiye, enflasyona, fiyatlara, dolara, faize vs vs 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    hitbaytar bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

hey yavrum hey yoruma bak, iceride basilan para enflasyonu etkilemez :) ozaman simdiki iktidar niye akil edemiyor para basmayi

bir dusun bakalim Turk Lirasi piyasada haddinden fazla olunca nasil bir zincirleme reaksiyon oluyor, ekonomiye, enflasyona, fiyatlara, dolara, faize vs vs 

haddinden fazla basılmaz olur biter, yurt dısından para alınca cokmu farklı şey oluo, diosan o yabancı para ozman gidersin parayı basar döviz alır piyasaya verirsin, işte düşünemiolar harcanıoz buralarda, konu yine saptı amg :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım rte ülkeyi satıyor, sunu bunu yapıyor deniliyor. Peki bunun muhalefeti neden itiraz etmiyor. Sadece konusmakla değil. Eğer Cumhuriyete aykırı şeyler yapılıyorsa ki gördümüz kadarıyla yapılıyor neden canları pahasına bunlara son vermiyorlar. Bizim ordumuz var, bunca olay karsısında neden itiraz edip, hiç bir şey yapmıyorlar. Bunun poliside var, miti de var. Hepsinden geçdim Cumhurbaşkanımız var. Eğer tayyibin yaptığı özelleştirmeler ülkenin sonunu hazırlıyorsa buna kesinlikle itiraz etmezmiydi.

---------------------------------------------

Bu konuda aydınlatabilcek bir arkadas aranıyor. 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Benim anlamadığım rte ülkeyi satıyor, sunu bunu yapıyor deniliyor. Peki bunun muhalefeti neden itiraz etmiyor. Sadece konusmakla değil. Eğer Cumhuriyete aykırı şeyler yapılıyorsa ki gördümüz kadarıyla yapılıyor neden canları pahasına bunlara son vermiyorlar. Bizim ordumuz var, bunca olay karsısında neden itiraz edip, hiç bir şey yapmıyorlar. Bunun poliside var, miti de var. Hepsinden geçdim Cumhurbaşkanımız var. Eğer tayyibin yaptığı özelleştirmeler ülkenin sonunu hazırlıyorsa buna kesinlikle itiraz etmezmiydi.

---------------------------------------------

Bu konuda aydınlatabilcek bir arkadas aranıyor. 

Aynen bende cevabını çok merak ediyorum, yoksa ülkeyi dış güçlermi yönetiyor.

Toplam Hit: 4564 Toplam Mesaj: 33