İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)
-
Birader demokraside işler sandığın gibi asker varla olmuyor.Devletin en başındaki adam başbakandır.Cumhurbaşkanının bizim gibi demokrası işleten ülkelerde rolu çok başka.
Susurlukla birlikte çıkan devlet mafya ilişkisini asker bilmiyormuydu ne yapabildi.Tansu çiller senelerce çaldı örtülü ödenek altında ne oldu asker mit polis ne yaptı.
Politika devlet gidişatı sandığın kadar kolay bi şey değil.RTE ordudan daha üstün durumdadır.ordu Türki milletinin ordusudur.
Şu para işinide şöle açıklıyım
Domates var Altın var.
Domates 2.750 bin kilosu Ufak altın 45ytl
Neden?
Altın daha azbuda ne demek piyasada az olan bi şey değerlidir.
Sen basarsan parayı gani gani TL nin değeri kalmaz.
Sonuç olarak zamanında basılıp emeklilere verilen %40 zamlarda bu günki enfilasyonun nedenidir.
-
Şunuda sölemeden geçemicem cumartesi günü yürüyüş vardı belirli bir kısım hiç bahsetmezsen bazı şerefsiz basında 100bin kişi falan dedi
1milyon fazla katılım olan yürüyüşe.
Evet
AKP bu ülkenin sonunu hazırlıyor ama başta zaman olmak üzere hükümete yakınlığı bilinen basının bu ülkedeki gerçekleri yazmadıkca fotoğraflardan ancak parlak ve güzel çıkanları gösterdiği sürece.hiç bi şey olmaz
Sivil toplum kuruluşları dernekller ayaklandı satmayın die die die ama ne oldu?
Snn basının şerefsiz olduktan sonra...Ancak telekom satıldı süper oldu diip eller sıkışılırkenki görüntüleri verdi
Neden akepe alehine yayın yapan 1 tane basın organı yok.Yoksa gerçekten bu kadar iyimi bunlar?
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Benim anlamadığım rte ülkeyi satıyor, sunu bunu yapıyor deniliyor. Peki bunun muhalefeti neden itiraz etmiyor. Sadece konusmakla değil. Eğer Cumhuriyete aykırı şeyler yapılıyorsa ki gördümüz kadarıyla yapılıyor neden canları pahasına bunlara son vermiyorlar. Bizim ordumuz var, bunca olay karsısında neden itiraz edip, hiç bir şey yapmıyorlar. Bunun poliside var, miti de var. Hepsinden geçdim Cumhurbaşkanımız var. Eğer tayyibin yaptığı özelleştirmeler ülkenin sonunu hazırlıyorsa buna kesinlikle itiraz etmezmiydi.
---------------------------------------------
Bu konuda aydınlatabilcek bir arkadas aranıyor.
-----------------------------Aynen bende cevabını çok merak ediyorum, yoksa ülkeyi dış güçlermi yönetiyor.
oha! böyle sorumu olur?? tabiiki bizim ülkemizi yöneten tayyip diil. itirazı olanın aklına şaşarım. bi düşünün bakalım ilk teskere geçmediği zaman başbakan kimdi? ilk körfez savaşının gecikmesini ve nihayet engellenmesini sağlayan kimdi???? bülent ecevit! sonra ne oldu? bülent ecevit yawaş yawaş kendini kaybetmedi mi? siz sanıyomusunuzki bülent ecevit eceliyle öldü? onu yavaş yavaş ilaçlarla (tedavi adı altında) öldüren ve onun yerine her dediğini yapacak, kulu kölesi olacak bi başbakan getiren kim?? sizce bir partinin kurulduktan sonra girdiği ilk seçimde yaklaşık %50 oy alması mümkün mü? yoksa bu işte birilerinin parmağımı var?? -
Senin dediklerinde doğru ama asıl nedeni ben söyliyeyim.
Ecevit nasıl başbakan oldu ? Amerika bir gecede aponun yerini söyledi ve bizim onu oradan almamız için izin verdi. Bizim de mitin girişimleriyle apo yakalanıyor. o zamanda Bülen Ecevitt kısa bir dönemliğine başbakan olmustu. Aponun yakalandığı söyleniyor, hatta o saatlerde telefon açılarak uyandırılmıs ve bu haber verilmiştir. Ve bülent ecevitin zamanında yakalandığı için yapılan seçimlerde Ecevit başbakan olmuştu.Bu Amerikanın istediği adamı iktidara getirme projelerinden birisidir. Taki Ecevitin incirlik hava üssünü Savaş sırasında kullanımına izin vermemesiyle Ecevit karalanmaya başlanmıs ve sürekli verilen ilaçlarla hasta gösterilmiş ve oyları kaybetmesi sağlanmıştır. Peki artık iktidara kim geçmelidir?
O sıralar gözde olmaya başlayan Tayyip bu plan için mükemmel bir oyuncudur.Genç, cesur ve İslamcı tutumuyla sevilmeye başlayan Tayyip doğru dürüst bir seçim propagandası bile yapmadan seçimi açık arayla kazanmıştır.Ve artık Amerikanın koruması altındadır.
Tayyip=Amerika
Amerika > Ordu, Mit, Muhalefet, Cumhurbaşkanlığı buda nedir ;
Tayyip > Ordu, Mit, Muhalefet, Cumhurbaşkanlığı
...
-
thonguch371 bunu yazdı:
SPY-CX5 bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Benim anlamadığım rte ülkeyi satıyor, sunu bunu yapıyor deniliyor. Peki bunun muhalefeti neden itiraz etmiyor. Sadece konusmakla değil. Eğer Cumhuriyete aykırı şeyler yapılıyorsa ki gördümüz kadarıyla yapılıyor neden canları pahasına bunlara son vermiyorlar. Bizim ordumuz var, bunca olay karsısında neden itiraz edip, hiç bir şey yapmıyorlar. Bunun poliside var, miti de var. Hepsinden geçdim Cumhurbaşkanımız var. Eğer tayyibin yaptığı özelleştirmeler ülkenin sonunu hazırlıyorsa buna kesinlikle itiraz etmezmiydi.
---------------------------------------------
Bu konuda aydınlatabilcek bir arkadas aranıyor.
-----------------------------Aynen bende cevabını çok merak ediyorum, yoksa ülkeyi dış güçlermi yönetiyor.
oha! böyle sorumu olur?? tabiiki bizim ülkemizi yöneten tayyip diil. itirazı olanın aklına şaşarım. bi düşünün bakalım ilk teskere geçmediği zaman başbakan kimdi? ilk körfez savaşının gecikmesini ve nihayet engellenmesini sağlayan kimdi???? bülent ecevit! sonra ne oldu? bülent ecevit yawaş yawaş kendini kaybetmedi mi? siz sanıyomusunuzki bülent ecevit eceliyle öldü? onu yavaş yavaş ilaçlarla (tedavi adı altında) öldüren ve onun yerine her dediğini yapacak, kulu kölesi olacak bi başbakan getiren kim?? sizce bir partinin kurulduktan sonra girdiği ilk seçimde yaklaşık %50 oy alması mümkün mü? yoksa bu işte birilerinin parmağımı var??
-----------------------------HACIM BEN TAM BUNU YAZARKEN SENDE CEVABI VERMİŞSİN, KALP KALBE KARSIDIR =)
-
sanki turgut özal'ın tayyipten aşağı kalır yanı var da
-
eywallah emirbaba =)
-
pardon ama turgut ozal şu binlerce pkklıya buyur ülkeye gel diyen kişilik dğeil miydi?
-
Kürtlerin götünü kaldıran,bugün kürtlerin yol açtığı sorunlara zemin hazırlayan Turgut Özal'dır.
-
+ olarak turgut ozal zamaninda 1 tane teror olayi olmamistir. niye acaba ?