folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)

İşte Sağdaki Kalabalık (Cumhurureisi Anma)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

bugun icinde bulundugumuz kürt sorununun hazırlayıcısı olan ve emekli olan genelkurmay baskanının cumhurbaskanı olmasını kaldıran ve bu sayede ulkeyi satılmısların eline teslim eden turgut deilmi bu?

birde sayıın vehbi olayları sag-sol olarak ayırıpta polemik yaratmayın. bizim o mitingdeki amacımız sag-sol davası falan degildi. zahmet edip canlı yayında izleseydin başında türbanıyla elinde atatürk posterleriyle türkiye laiktir diye bagıran kadınlarımızı teyzelerimizi gorurdun. olayın boyutu cok farklı ama anlayana işte... 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DkN_JaN bunu yazdı:
    -----------------------------

birde sayıın vehbi olayları sag-sol olarak ayırıpta polemik yaratmayın. bizim o mitingdeki amacımız sag-sol davası falan degildi. zahmet edip canlı yayında izleseydin başında türbanıyla elinde atatürk posterleriyle türkiye laiktir diye bagıran kadınlarımızı teyzelerimizi gorurdun. olayın boyutu cok farklı ama anlayana işte... 

-----------------------------
    evet artık türkiyede sadece sağ ve sol yok. artık sağ, sol ve tayyip war. Şu günlerde sağcısıda solcusuda tayyibin karşısında. düşünsenize chp - mhp koalisyonu konuşuluyo. sağ ve solun önde gelen partileri tayyibe karşı birleşiyolar. artık bunun sağı solu yok. tayyip ve anti tayyip var...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
Toplam Hit: 4572 Toplam Mesaj: 33