İşte Samsung Galaxy S7

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=zEmqiSxz0Z4

Galaxy S6'yla aynı tasarıma sahip olacak.

Gelen özellikler :

USB-C giriş. Bu girişle daha hızlı şarj ve daha hızlı veri aktarımı sağlanacak. Üstelik eski şarj girişine ters takma olayı bitiyor.

Hafıza kartı girişi. S6'da yoktu büyük tepki almıştı.

4 GB ram

İris tarama (Telefonun ekran kilidi sizin gözünüzle açılıyor. 90'ların Amerikan filmleri gerçek oluyor.)

Force touch (iPhone tarzı bastırınca ekranın sağ tık yapmış gibi sayması)

Odak noktasına anında kilitlenen ve odak noktası hareketli olsa bile takip eden 20 MP kamera.

mkyb tarafından 20/Oca/16 19:27 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

şuan kullanmakta olduğum s4 aldığım günden beri sıkıntıları bitmediği için. samsunga tövbe ettim. Androidden de vazgeçemiyorum. 
    Bence alınacak bi telefon olmamış..
    En çok hoşuma giden usb-c olayı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung geçtiyse diğer üreticilerde geçecektir diye düşünüyorum. Microsoft bu işin öncüsü oldu. Samsung'u bende naylon telefonlar üreten firma olarak görürdüm fakat Note 4 sonrası çıkardığı telefonları gerçekten sağlam adamların. Yoksa S3, S4 vs hem yazılım hemde donanım olarak facia telefonlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

expectations and rumored features review

kesin olduklarını söyleyen ne?

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

expectations and rumored features review

kesin olduklarını söyleyen ne?

Telefonun aynı tasarımla gelmesi buna en büyük sebep. Samsung cihazın içini doldurmalı ki tüketici S6'yı satıp bunu almak istesin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

5.1 Edge gerçekten çok güzel görünüyor :)
    Hiç samsung kullanmadım ama, bilemiyorum uçuk fiyatlar sonuçta...

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Hala S2 mi değiştirmek için bir neden göremiyorum. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İşletim sistemi boktan, kayıp etmesinin tek nedeni o,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Galaxy S2, Samsung'un en efsane cihazıydı. İlk çıktığı zaman almışım bi foto çekiyorum milletin dibi düşüyor vs. Arkadaşlar amk telefon mu televizyon mu belli değil eşek kadar ekranı var diyordu. Hoş o lafı diyen arkadaşımda şuan Note 5 var. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Galaxy S2, Samsung'un en efsane cihazıydı. İlk çıktığı zaman almışım bi foto çekiyorum milletin dibi düşüyor vs. Arkadaşlar amk telefon mu televizyon mu belli değil eşek kadar ekranı var diyordu. Hoş o lafı diyen arkadaşımda şuan Note 5 var. :)

Bende o zamanlar aldım. Arka kapağında bir çatlak var. Onun dışında çizği dahi yok henüz. Temiz kullanırım. Samsung beni telefon konusunda hiç üzmedi şimdiye kadar. D900i kullandım, star kullandım, şimdi de S2 kullanıyorum ve cidden değiştirme ihtiyacı duymuyorum. Şarj problemi vardı, yeni orjinal batarya aldım ve problemi çözdüm. Çok fazla uygulama yüklemiyorum, oyundur vesayredir. Asistan olarak kullanıyorum. Gayet memnunum.

Ama mikrofon kayboldu nedenini anlamadım. Klavyede sesten metine özelliği olan mikrofon yok artık. Siri miri yokken en hızlı konuşmayı bile çevirirdi metine hemen. İşime yarıyordu yardımcı olabilirsiniz nedenini biliyorsanız.

Şuan telefon alsam siri kadar etkin bir sistem yok sanırım androidde değil mi ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google'ındı zaten konuşma olayı. Sanırım eski Android sürümlerine desteği kestiler. Siri açıkçası oyuncak gibi bir şey. İlk kullanınca insanın hoşuna gidiyor fakat belli bir zaman sonra kullanma ihtiyacı görmüyorsun. Android cephesinde Samsung Now var fakat Samsung'ta onu geliştirmeyi bıraktı diye biliyorum.

Toplam Hit: 3955 Toplam Mesaj: 33
samsung galaxy s7