İşte Samsung Galaxy S7
-
samsung derhal boktan touchwiz arayüzden vazgeçmeli.. benim samsungdan vazgeçme sebebim touchwiz olmuştu.. şuan xiaomi kullanıyorum gayet memnunum..
-
21li bunu yazdı
samsung derhal boktan touchwiz arayüzden vazgeçmeli.. benim samsungdan vazgeçme sebebim touchwiz olmuştu.. şuan xiaomi kullanıyorum gayet memnunum..
Android'de en işlevsel arayüz yinede Touchwizz'de. Eski S4'te vs gereksiz kasılmalar vardı fakat satışlar düşünce Samsung arayüze ayar çekti. HTC'den tut Sony'e kadar kullanmadığım Android kalmadı. Sony'nin arayüzü saf Android'e en yakın arayüz. Ama inan bok gibi geliyor saf Android. iPhone gibi. Hiç işlevsel değil sadece düz telefon. HTC Sense ise güzeldi oda son güncellemeyle sıçtılar arayüzün içine. LG'nin arayüzüde gayet iyi.
-
samsung da apple gibi 2 sene aynı tasarımı kullansa hem alan için hem biz satanlar için daha iyi olur , dün bir müşterimiz geçen yıl aldıgı galaxy s5 e kılıf almaya gitmiş adama bu telefon eski artık kılıfı gelmez demişler , doğrumu kısmen telefon yeni ama artık bize ( büyük timlere ) kılıfı aksesuarı gelmeyecek çünki satmıyor
her sene tasarım değiştirmek yerine 2 yılda bir olayı daha iyi.
bu arada video beni çok ilgilendirmiyor ama tüm üreticilerin USB type C ye geçmesini ümit ediyorum apple vs dahil ula hepimiz farklı giriş kullanıyoruz problem oluo
-
forever s2
-
Yigit bunu yazdı
şuan kullanmakta olduğum s4 aldığım günden beri sıkıntıları bitmediği için. samsunga tövbe ettim. Androidden de vazgeçemiyorum.
Bence alınacak bi telefon olmamış..
En çok hoşuma giden usb-c olayı :)Bende de s4 vardı fakat ben memnundum cihazdan. Barometre, termometre vs. de hışuma gidiyordu. Çift hat sebebinden dolayı Zenfone 2 ye geçtim fakat S4 kadar tat vermiyor.
-
Yalnız telefonlarda arka cam tasarımı bir tek ben mi gereksiz buluyorum ? Elde tutulmuyor terden kayıyor, leş gibi parmak izi tutuyor bi yere düşürmede de anında gidiyor.
mkyb tarafından 22/Oca/16 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Kamera 12 mp olacak. Sensör büyütülecek. Gece çekimleri daha temiz olur diye düşünüyorum.
-
mkyb bunu yazdı
Yalnız telefonlarda arka cam tasarımı bir tek ben mi gereksiz buluyorum ? Elde tutulmuyor terden kayıyor, leş gibi parmak izi tutuyor bi yere düşürmede de anında gidiyor.
ne tür bi el onu tutmuş da o hale gelmiş acaba, çok fazla kayması kötü oluyor ama resimdeki kadar da bok olmuyor hocam :D
-
Yigit bunu yazdı
şuan kullanmakta olduğum s4 aldığım günden beri sıkıntıları bitmediği için. samsunga tövbe ettim. Androidden de vazgeçemiyorum.
Bence alınacak bi telefon olmamış..
En çok hoşuma giden usb-c olayı :)aynen hocam s4 tam bir bela.. bende lg aldım kurtuldum.
-
Ben android telefon olarak Samsung, LG , Sony neredeyse hepsini kullandım.
Açıkcası ne alırsam alayım Cyanogen Mod yüklemeden kullanamıyorum. Bazı ekstralardan vazgeçmiş oluyorum ama her zaman performansı artıyor telefonun bence.