İstiklal MARŞI

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Degerli arkadaslar!

    Merhum Mehmet Akif Ersoy'un Allah bir daha bu millete istiklal marsi yazdirmasin dedigi muhtesem eserini, bu güne kadar Türk olan varligini Türk milletine ve vatanina adamis herkesi dinleyince tüylerini diken diken eder.4.ncüsü düzenlenen Türkce olimpiyatinda 4 yasidaki Sura Bal isminki kücük kizimizin Istiklal marsini bastan sona mükemmel bir sekilde okumasi salondaki herkezi aglatmistir. Eminim sizde ekledigim bu videoyu seyrettiginizde gözyaslariniza engel olamiyacaksiniz.


    http://www.hemenpaylas.com/download/994008/sugra_-_istiklal_marsi.wmv.html
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek
    senin iyi niyetinden şüphem yok ama bunu artık bi showa dönüştürmeye başladılar,TV kanalları reyting savaşına girdi bunun üstünden

    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    sevgili arkadaşım show mu başka bi şeymi bilmiyorum o konuyu ama çocuk gerçekten harika ve içten okuyor. Ben sadece tebrik ediyorum o çocuğu ve ailesini.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Aralık/2003
    Erkek
    sana aynen katılıyom RedKit ve daha ötesinde bir iki kelam da ben edeyim istersen;

    reklamını yaptıkları aslında Türkçe olimpiyatı ve dolayısı ile Fettoşistanlılar ve de onların eli olan akp.

    bunların zaten uzmanlık alanı duygu istismarı. bu din olur, milliyet olur, aşk olur, ölüm olur. hasıl-ı kelam istismar ederek çıkar elde edilecek her ne varsa hiç tereddütsüz ederler. modern ve eğitimli dilenciler bunlar. sokakta dilenmiyolarda daha şekil yerlerde dileniyolar, her şeyi paraya tahvil etmenin, güce tahvil etmenin derdindeler. ALLAH ıslah eylesin bunları.

    İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    sevgili arkadaşım siz nelereden bahsediyorsunuz, sevgili küçüğümüz ne yapıyor ben sizleri anlamakta zorluk çekiyorum ama fikrinizede saygı duyorum cocuk Türk istiklal marşını 10 kıtasını okumuş siz gittiniz akp ye dayandırdınız, dilenciliğe dayandırdınız. böyle bir olayı bir alman bir ingiliz bir japon gerçekleştirse derizki ya helal olsun adamlar yapıyor, vay be adamlar uzaya bizde yaya diyeceğinizden hiç şüphem yok. ben genede o size has yorumlarınızdan dolayı teşekür ederim. selamlarımla..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek
    kızı fazla bilmiyorum neyin nesidir ama artık reklam için kullandıkları gerçek!kız belki iyi niyetli ama medya ve siyaset çakalları hemen ailesinin farkında olmadan kendi oyunlarına alet etmeye başladılar!işte asıl kirlenme budur yani 10 kıtasını bilio vayy be demekten ötesi war bu işin

    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    googledende izlemek isteyen arkadaşlar buyrunuz GOOGLE lingi

    http://video.google.com/videoplay?docid=-8448804781240688110
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    Haklısın sen ben ve diğer insanlar çok güzel tebrikler dediğimiz gibi o siyasetcilerde aynı şeyi söyleyeceklerdir elbet .... bende sende orda olsak o insanların konumunda olsak aceba farklımı davranırız cocuğa karşı ama ben belki dahada ilgili davranırdım sanırım. 3 şahışlar buna siyaset yapıyor da dese, show yapıyorda dese ben bu cocuğa gerçekten ilgili davranırdım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2006
    Erkek
    ben orda olsam onun oraya çıkmasına mani olrdum yani kabaca deil gerçekten samimi olsa gider ewine kızı görür dinler sessizce çeker gider

    her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gelecek
    gelecek's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    gercekten yaklaşımını beğendim oda farklı bi durum ama hiçkimse o çocuğun o harika okuduğu marşı bilemezki okuyacağını.. oraya giden tüm insanlar gibi siyasetcilerde davet edilmiş, sanatcılar, halk herkes orda, siyasetci nerden bilsin bu boçuğu dinnemeyim gidiyim evinde dinleyim kimse görmesin diye bir düşünce herhalde senin kadar ince düşünemez kimse arkadaşım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMBeRoNe
    NuMBeRoNe's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Nisan/2006
    Erkek
    La susun be muhalefet yapmayın sonra banlarlar sizi benden sölemesi herkes göstrerecek tabi onlarında işi bu ondan para kazanıyorlar sende olsan aynısını yapardın marşımızn show u movu olmaz o zaten show dan öte bi şiir marş ona saygılıö olmalıyız ben hemen indiriyorum ve tv de izlediğim de ağladığım gibi tekrardan ağlamak istiyorum..

    |Tandır Tava Gedli Hamur Tükendi| Akıl Başa Geldi Ömür Tükendi |
Toplam Hit: 4234 Toplam Mesaj: 49