folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İTÜ Ve Gazi Üniversitesi"Nden İstifalar!

İTÜ Ve Gazi Üniversitesi"Nden İstifalar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

bu kadr gerizekalılık olamaz,müslümanlığı sadece baş örtülülermi temsil ediyor,baş örtüsü takmayan bayanlarımız müslüman değilmi?veya başı örtülü bayanlarımızın tamamı gerçek müslümanlığı yaşıyorlar,müslümanlığın tüm gereklerini yerine getirip,bütün günahlardan uzakmı duruyorlar.tabi ki hayır,önemli olan insanın gönlündeki örtüdür,beynini kapatan örtü deil.

atamalara gelince,bu şekilde kaos ortamı çıkması gayet normal,zaten cumhurbaşkanımızın başbakanımızı daha önceki yandaşlarını destekleme faaliyetlerini görmüştük.oda bunlardan bir tanesi.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

özel üniversitelerde vs. derslere girip çuvalla para kaldırcaklar...

adamlar görevlerinden istifa etmiş emeklilik istememiş ki...sizlerde tartışıyorsunuz...

nolcak onlar için sorunmu gider falanca üniversite de derse girer...bilmem ne konferansı verir bla bla bla...

Zaten bunca yıldır prof. olmuş ama akıl edememiştir özel üniversite, dışarıda daha fazla para kazanacağını+mesele para değil

Bir de emeklilik isteselerdi tam olurmus, tam anlatmak istediğim şey kaybet-kaybedelim. Ülkede prof. kaynıyor zaten, hepsi de birbirinden maharetli. 

Yani olay üzerinden baska bir yerlere cikmanin baska bir bahane aramanın anlamı yok. Ne demek istedigimi anlattigimi dusunuyordum ama mutlaka birilerini suçlamak alışkanlık olmuş. 

Edit: Bak şimdi aklıma geldi yazayım, bu post üzerinden de ne yani sen Abdullah Gül'ü suçlamadın mı şimdi  diye bir mesaj gelebilir. Yanlış aramak, açık aramak,çıkış noktası aramak alışkanlık olmuş bizde galiba.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    biri bana  mantıklı  sekılde  bi  bayan ın üni ye  türbanlı ,baş örtülü  girmesinde  ne gibi  bi sakınca  oldugunu sölesin ya bu bizim dinimizde var  ne mutlu müslümanım ne mutlu bana ki müslüman doğdum .bunu diyebilen herkes su  baş örtüyle ilgili yaparken  biraz  düşünsün .....saygılar

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    "adamgibi" , defalarca yazdik hoca , ne zamanki birileri universite kampusu icindeki cami dururken dersliklerde namaz kilmayi birakir iste o zaman universitede turban serbest olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:
    biri bana  mantıklı  sekılde  bi  bayan ın üni ye  türbanlı ,baş örtülü  girmesinde  ne gibi  bi sakınca  oldugunu sölesin ya bu bizim dinimizde var  ne mutlu müslümanım ne mutlu bana ki müslüman doğdum .bunu diyebilen herkes su  baş örtüyle ilgili yaparken  biraz  düşünsün .....saygılar
    hoca sen her şeyin olumlu yönünden bakıyorsun.senin için türban sadece dimizde olan birşey,ama başkaları için ayrıca simge ve araç.bu aracı kullanarak bi takım insanları kendilerinin sesi olarak kullanıyorlar.kendilerinin çıkıp meydanlarda bağıracak haliyok ya,takacaklar birilerinin başına türbanı salacaklar meydana.ama türbanı bahsettiğim şekilde değil,sadece kendisi için takan bayanlarımızda var,ne mutlu onlara,ülkemizde Allah ile aldatmaktan ne zaman vazgeçerlerse işte o zaman türban serbest olabilir diye düşünüyorum

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    Armigerovs bunu yazdı:

Bizi bu güne kadar türbansız Kafalar muasır medeniyet seviyesine getirmedi hatta varlıgımız Türban Kafalı analarımıza baglıydı..

Birazda Türban Kafalı insanlar denesin bu ülke için hizmet etmeyi belki o zaman biraz adalet kavramını kendimizde buluruzda atalarımızın kemiklerini sızlatmayız

hoca gene geldi olay turban davasına!!!

bu ülkeyi bu hale getiren şey türban kafalı olup olmamak değil cehaletti!! ülkede diyanete ayrılan bütce eğitimden fazla ise sen zaten bu ülkenin gelişmesini bekleme! neden türban kafalı kişiler hizmet etsin sadece? bu zihniyetle gelişebileceğimizi sanıyorsan kendini kandırıyorsun! ülkenin gelişmesi için türbanlınında türbansızın da elinden gelen her türlü çabayı göstermesi lazım! ne yani şimdi türbansızlar çalışıyor türbanlılarda oturup seyirci mi kalıyo? tabiki de hayır! türbanlı kişiler her yerdeler ve hizmet ediyorlar zaten ülkelerine!!!

senin anlayacağın bizim gelişmemiz için türbanı türbansızı, kürdü türkü cardı curdu bırakıp bilime yönelirsek, ülkemizden çalmaktan vazgecersek bu ülke gelişir adam olur!!!

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Diyanet'e bütçe ayrılmasında İslâmî meseleler sapkın tarikatların eline mi düşsün?

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Real Kurd kardes eğitime nazaran diyanete ayrılan paradan bahsediyor. Yani diyanete para ayrılmasına anormal demiyor,tüm ülkelerde 1. öncelik eğitim iken bizde sonuncu sırada neredeyse onu diyor.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

Real Kurd kardes eğitime nazaran diyanete ayrılan paradan bahsediyor. Yani diyanete para ayrılmasına anormal demiyor,tüm ülkelerde 1. öncelik eğitim iken bizde sonuncu sırada neredeyse onu diyor.

Hocam ona bakarsak orduya da epey bir bütçe ayrılıyor; ama gerekli ki ayrılıyor. Üstelik eğitim en sonlarda. Yani sadece diyanet yok onun önünde, çok tane ayrı kurum var.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

özel üniversitelerde vs. derslere girip çuvalla para kaldırcaklar...

adamlar görevlerinden istifa etmiş emeklilik istememiş ki...sizlerde tartışıyorsunuz...

nolcak onlar için sorunmu gider falanca üniversite de derse girer...bilmem ne konferansı verir bla bla bla...

Eğer hakkıyla kaldırabiliosa istediği kadar para kazansın kime batar?Yıllarca çalışmış,gece-gündüz ayırt etmeden okumuş uğraşmış.Bunu da başkalarına öğreterek para kazanıcak.Alan memnun,satan mamnun.Suç mu?
    suç değil istediğini yapsın tabiki ama bu istifanın tartışılması gereksiz :S

çok tepki göstermek istiyorsa mesleği bırakır

Toplam Hit: 9825 Toplam Mesaj: 66