İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?
-
Beyler şimdi kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum sözlünüz normal bir üniversite olan bir şehirde (ortalamalarda bir üniversite) sizin puanınız kocaeli üni. yetiyor ne yapardınız?
geyik yapmayın beyler
-
Puanımın yettiği en yüksek yeri yazar kızı siklemezdim.. Yarın öbür gün ayrıldnız 2. sınıf bir üniversite diplomasıyla göt gibi kalırsın ortada Hoca.
Edit : başlıkta konuda anlaşılmıyo düzenle hocam. -
kızı da kafala seneye tekrar girin :D
-
Konuyu editle daha düzgün cümle kur 4 kere okuduktan sonra çıkardım anlamını ;)
Zor durum hacı; Gerçekten mi sözlüsünüz yoksa pastahane sözlüsümüsünüz ?
-
ama emeği var üzerimde ayrılık felan da Allah korusun ailesini tanıyorum cittiyim hocam
-
İyi bir üniversite tabiki hocam, kızı def et demiyorum seven eller 4 senede bekler. Emin ol ilerki hayatınız için en iyisi iyi bir üniversite.
-
kendi puanını sonuna kadar düşüneceksin ona göre yapıcan kız mız düşünme.yarın ayrılmama garantin yok 3 ay sonra ayrılsan napıcan sap gibi ?
-
iyi bir üniversite tabiki geleceği meçhul olan işler için eğitimini riske atma.ayrılmam ayrılmam dersin gün gelir sap gibi ortada kalınca giden zaman geri gelmez.
-
hoca biz kaç senedir uzaktayız birbirimizden seviyosa bekler sevmiyosa salla gitsin
sen geleceğine bak ha onun yanında olayım dersin yarın mezun olduktan sonra bi bok olamazsın (şekil 2A) sonra kız tutar başkasına gider malak malak bakarsın
abi tavsiyesi geleceğine bak gerisini siktir et
-
delımsın lan :W iyi bi unıversıte tabı kız dıye haytını karartma :W
-
aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık derler ya .. ama mantıklı olan iyi bir üniversite.. :|