İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?
-
okulunu oku birader 4 yıl aynı yerde kalsanız kızla evlenmenize gerek bile kalmaz.
-
kocaeli ünv.
-
Mümkünse en uzak yere git.Gerçekten seviyorsa bekler hacısı eğer uçup giderse ko gitsin zaten değmezmiş dersin.
-
Benim de kız arkadaşım tercih yaptı bu sene. Liseden beri birlikteydik ben 2 üst dönemiydim. Ankaraya gittim ben 2 sene bekledim. O da ankaraya gelecekti, çok idealist biri ve tıp istiyo ben onu bildim bileli. Maalesef ygs çok kötü gitti daha ygs de bırak ankarayı tüm tıp umutları tükendi nerdeyse. Ama lys de çok iyi yükseltti. Tercih yaparken çok sordu bana nereyi yazayım diye ama aklına girmek istemedim. Ne kadar çok sevsem de, onu etkileyip sadece bana yakın olsun diye kendime yakın bi üniversite seçmesini istemedim. Hoş eskişehir, konya falan yazdık gelmedi, ama kayseri ve çevremdeki diğer tıplar tutuyodu. Fakat manisayı iyi anlattılar, orası daha öndeydi listede, orası geldi. Daha iyi bir eğitimi tercih ettik biz. Siz de öyle yapın. Her ne kadar planlasak da ilerisini, ne getireceği belli olmaz hayatın. Birbirinizi etkilemeyin derim ben...
-
at avrat silah
-
Ben olsam ve bahsedilen kızı çok seviyorsam onun yanında olurum.
-
Herkes üni demiş ama kimse sormamış hangi bölüm hangi üniversite diye sende yeterince açıklama yapmamışsın. Hangi mühendislik bu. Ziraat mühendisliği ise hiç fark etmez bence git istediğin yerde oku, yok bilgisayar mühendisliği ise konu değişir. Sen tam bir açıklama yap önce. Direk bence üni demenin hiç bir mantığı yok
-
eğitim fakültesiyse nasıl olsa atama bekliyecen üni farketmez. mühendislik veya iktisadi idari bilimlerdense üniversiteye önem ver. neden önem vermen gerektiğini yazmış mürid arkadaşlar.
-
Tabiki iyi üni hocam
Aman yapmıyasın böyle bir yanlış
Benim Arkdaşlarım vardı aynı şeklde biri şuan ayrı
Diğer bir taneside 4-5 aydır sürekli kavga halndeler koptu kopacak
Aman dikkat ! Yine görüşürsünüz sen rahat ol tatili var bayramı var
Arada sen kaçarsın onun şehre arada o gelir böyle gittiği yere kadar
Uçakla her yere türkiyenin bi ucundan bi uca 1.30 saat
Hem daha serüvenli ve daha iyi olur
-
kızı seviyorsan iyi bir üniversite.
sağlam gelecek, sağlam temeller.