İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?
-
Türk kızına güvenip iş yapacak kadar ahmak olma.Bak kardeşim , sevmenin miktarı olmaz , herkes aynı şeyi hisseder sevdiğinde lakin
; yaşanılan şeyler farklıdır sadece. Ve sen geleceğini bu UNI'ye bağlısın malum ülke şartları yüzünden. sakın olaki bir ahmaklık
yapıp kız için kendini riske atma ve hele ki bu bir Türk kızı ise ( neden bahsettiğimi anlayan anladı mürideler alınmazsa sevinirim. ). sonradan başını taşlara vurucağına baştan bazı gereksiz şeyler için dişini sık ve dayan herşeyı yoluna sok
böykesı daha hayırlı olacaktır emın olki senin için .
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
Türk kızına güvenip iş yapacak kadar ahmak olma.Bak kardeşim , sevmenin miktarı olmaz , herkes aynı şeyi hisseder sevdiğinde lakin
; yaşanılan şeyler farklıdır sadece. Ve sen geleceğini bu UNI'ye bağlısın malum ülke şartları yüzünden. sakın olaki bir ahmaklık
yapıp kız için kendini riske atma ve hele ki bu bir Türk kızı ise ( neden bahsettiğimi anlayan anladı mürideler alınmazsa sevinirim. ). sonradan başını taşlara vurucağına baştan bazı gereksiz şeyler için dişini sık ve dayan herşeyı yoluna sok
-----------------------------google da iş teklifi alıp bu sebepten gitmeyip sonra kafasını düzmeye çalışan adam tanıyorum.
Kesinlikle kendi geleceğin önemlidir. Kız seni seviyorsa zaten eninde sonunda kavuşursunuz.
-
yemişim sevgılıyı bana kız mı yok büyük üniversitede okumak farklıdır. ege lıyım ve mutluyum hiç kimse için başka üniv e gıtmezdım (:
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------Türk kızına güvenip iş yapacak kadar ahmak olma.Bak kardeşim , sevmenin miktarı olmaz , herkes aynı şeyi hisseder sevdiğinde lakin
-----------------------------google da iş teklifi alıp bu sebepten gitmeyip sonra kafasını düzmeye çalışan adam tanıyorum.
Kesinlikle kendi geleceğin önemlidir. Kız seni seviyorsa zaten eninde sonunda kavuşursunuz.
-----------------------------bak sana tagext en güzel örneği vermiş. nolursa olsun alın yazına karşı koyamazsın zaten , elbet
gün geldiğinde hakkında hayırlı olacak olan olur ama sen buna en yakın en güzel düşünceyi ortaya koymalısın , bunu yaşamalısın ki ,herşey
yolunda ilerlesin (;
-
geçen sene hukuga puanı yeten arkadaşım sırf sevgilisi ank üni sınıf öğretmenligine gidiyor diye salaklık yapıp o da onun yanına gitti.okul başladıktan 3 ay sonra kızdan ayrıldı.aynı hataya düşme.kız işi kalıcı değil.ama üniversite tüm hayatını etkileyecek
-
iyi üniversiteye git sonrada her gün çıkışında kızın yanına git ikside olsun
-
yarın kızdan ayrılırsan çok söversin kızada kendinede o yüzden iyi bi üniversite.
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------Beyler şimdi kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum sözlünüz normal bir üniversite olan bir şehirde (ortalamalarda bir üniversite) sizin puanınız kocaeli üni. yetiyor ne yapardınız?
geyik yapmayın beyler
-----------------------------kesinlikle iyi bir üniversite. eğer gerçekten hayatının geri kalanını geçirecebileceğin biriyse ve aynılarını o da hissediyorsa, farklı üniversitelerde okumak çok sorun yaratmamalı hem beraber yaşlanacaksanız önünüzde uzun bir zaman var demektir. adam gibi oku, sonra istediğin gibi yaşa. aksi durumda zaten bi heves için eğitimini kısıtlaman saçma; daha büyük/iyi bir üniversitede kendine daha çok yakışan biri bulabilirsin zaten.
böyle bi'şeyi açıklamak bile garip geldi..
-
Kız seni dört sene bekleyebiliyorsa zaten seviyordur, beklesin ikiniz de rahat edin. Msn var kamera var ille de koklaşacaksanız ayda bir görüşürsünüz. Ne insanlar gördüm sevdiklerini yıllarca bekleyen.
-
sakın öyle bi hataya düşeyim deme git üniversitene paşalar gibi oku diplomanı al. kız seni seviyosa zaten bekler. beklemeycek olsa bile düşün bakalım dünyada sadece bitanemi kız var ?