folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?

İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

Türk kızına güvenip iş yapacak kadar ahmak olma.Bak kardeşim , sevmenin miktarı olmaz , herkes aynı şeyi hisseder sevdiğinde lakin

; yaşanılan şeyler farklıdır sadece. Ve sen geleceğini bu UNI'ye bağlısın malum ülke şartları yüzünden. sakın olaki bir ahmaklık

yapıp kız için kendini riske atma ve hele ki bu bir Türk kızı ise  ( neden bahsettiğimi anlayan anladı  mürideler alınmazsa sevinirim. ). sonradan başını taşlara vurucağına baştan bazı gereksiz şeyler için dişini sık ve dayan herşeyı yoluna sok

böykesı daha hayırlı olacaktır emın olki senin için .

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

Türk kızına güvenip iş yapacak kadar ahmak olma.Bak kardeşim , sevmenin miktarı olmaz , herkes aynı şeyi hisseder sevdiğinde lakin

; yaşanılan şeyler farklıdır sadece. Ve sen geleceğini bu UNI'ye bağlısın malum ülke şartları yüzünden. sakın olaki bir ahmaklık

yapıp kız için kendini riske atma ve hele ki bu bir Türk kızı ise  ( neden bahsettiğimi anlayan anladı  mürideler alınmazsa sevinirim. ). sonradan başını taşlara vurucağına baştan bazı gereksiz şeyler için dişini sık ve dayan herşeyı yoluna sok

google da iş teklifi alıp bu sebepten gitmeyip sonra kafasını düzmeye çalışan adam tanıyorum.

Kesinlikle kendi geleceğin önemlidir. Kız seni seviyorsa zaten eninde sonunda kavuşursunuz.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

yemişim sevgılıyı bana kız mı yok büyük üniversitede okumak farklıdır. ege lıyım ve mutluyum hiç kimse için başka üniv e gıtmezdım (: 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

tagext bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

google da iş teklifi alıp bu sebepten gitmeyip sonra kafasını düzmeye çalışan adam tanıyorum.

Kesinlikle kendi geleceğin önemlidir. Kız seni seviyorsa zaten eninde sonunda kavuşursunuz.

bak sana tagext en güzel örneği vermiş. nolursa olsun alın yazına karşı koyamazsın zaten , elbet

gün geldiğinde hakkında hayırlı olacak olan olur ama sen buna en yakın en güzel düşünceyi ortaya koymalısın , bunu yaşamalısın ki ,herşey

yolunda ilerlesin (;

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

geçen sene hukuga puanı yeten arkadaşım sırf sevgilisi ank üni sınıf öğretmenligine gidiyor diye salaklık yapıp o da onun yanına gitti.okul başladıktan 3 ay sonra kızdan ayrıldı.aynı hataya düşme.kız işi kalıcı değil.ama üniversite tüm hayatını etkileyecek

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

iyi üniversiteye git sonrada her gün çıkışında kızın yanına git ikside olsun

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

yarın kızdan ayrılırsan çok söversin kızada kendinede o yüzden iyi bi üniversite.

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

Beyler şimdi kendinizi benim yerime koymanızı istiyorum sözlünüz normal bir üniversite olan bir şehirde (ortalamalarda bir üniversite) sizin puanınız kocaeli üni. yetiyor ne yapardınız?

geyik yapmayın beyler

kesinlikle iyi bir üniversite. eğer gerçekten hayatının geri kalanını geçirecebileceğin biriyse ve aynılarını o da hissediyorsa, farklı üniversitelerde okumak çok sorun yaratmamalı hem beraber yaşlanacaksanız önünüzde uzun bir zaman var demektir. adam gibi oku, sonra istediğin gibi yaşa. aksi durumda zaten bi heves için eğitimini kısıtlaman saçma; daha büyük/iyi bir üniversitede kendine daha çok yakışan biri bulabilirsin zaten.

böyle bi'şeyi açıklamak bile garip geldi..

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kız seni dört sene bekleyebiliyorsa zaten seviyordur, beklesin ikiniz de rahat edin. Msn var kamera var ille de koklaşacaksanız ayda bir görüşürsünüz. Ne insanlar gördüm sevdiklerini yıllarca bekleyen.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

sakın öyle bi hataya düşeyim deme git üniversitene paşalar gibi oku diplomanı al. kız seni seviyosa zaten bekler. beklemeycek olsa bile düşün bakalım dünyada sadece  bitanemi kız var ?

Toplam Hit: 7129 Toplam Mesaj: 49