folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?

İyi Bir Üniversitemi Normal Bir Üniversite Ve Sevdiğinin Yanında Olmak Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

eğitim konusunda bencil olmak lazım çünkü o ilişkinin geleceği war mı kesin deil yani gelin ata binmiş ya nasip demiş ama ii bi üni ii bi geleceğin anahtarıdır 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

tabiiki iyi üniversite yarın birgün ayrıldığnda kafanı duvarlara vurman yetmeyecek ayrıca ayrılmasanız bile işsiz kaldığında kafamı s...yim diye lanet edersin hergün :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

kesinlikle eğitim kocaeliye gel güzel yer :D

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

benim çıktığım x üniversitesinde bende y üniversitesini kazandım. arada 1118 km olucak. önce onla konuşmayı tercih ettim

benim için sorun olmaz senin için olursa bilemem ben dayanırım dyebildi. tabi insandan insana fark var kendisi erkek gibi kız.

içim o konuda rahat sanaysa o üniversiteye gitmek kalıyor eğer çok yanında olmak istersen sevdiğinin.iyi üniversiteden ortalama üniversiteye geçiş yapma konusunda cesaretli olman lazım.
    notlarını yüksek tut geçiş yapmaya çalış şahsen ben ona uğraşıcam

edt : tabi okul sevgili konusunu daha rahat yürütmek istersen bunu yapman daha iyi olur. en azından psikolojin açısından

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iş konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum mühendislik inşallah tutarsa tabi konuşmak en iyi si gibi bakalım hayırlısı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

iş konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum mühendislik inşallah tutarsa tabi konuşmak en iyi si gibi bakalım hayırlısı

-----------------------------
    zaten ciddiyseniz onunda kafasına taktığı şeyler vardır.konuşurken çok güven vermemen senin yararına hocam ama içini rahatlatmalısın

ondan sonra rahat rahat okuluna devam edebilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emresenfb
    emresenfb's avatar
    Erkek

bende 3 senedir ayrıyım sevgilimden..bu son senem inş.. bi şekilde geçiyo hocam sakın ha kızın yanında olmak için kocaeliyi harcama..seviyosa zaten her türlü bekler..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

İyi üniversite, bencil ol bu konuda oda anlaşyışla karşılayacaktır.......

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Seviyosa zaten bekler seni.

Diyelim gittin onun olduğu şehirde okumaya başladın 2 gün sonra ayrılcak ayrılcaksın illaa bi bokluk olur.3

Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin,
    Kendiliğinden s*ktir olup gider zaten... Demiş Küçük İskender.Adam haklı abi.Ne olcagı belli olmaz.Sen gelecegini kurtar kendi dalgana kendi hayatına bak.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Üni. Yeniden sözlenebilirsin. Çalışmaktan daha kolay.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 7128 Toplam Mesaj: 49