İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz
-
Merhaba mürit kardeşlerim belki de birçoğunuz rastgelmişsinizdir belki ama ben yine de duymanyanlar için paylaşmak istedim. Ve düşüncelerinizi almak istiyorum.
-
Ajans oyuncusu hocam bunlar. Evlilik programına çıkan oyuncu müşterimiz var. :) Hatta Youtube'ta falan bayağı meşhur oldular.
-
-
wh0 sandım ben bu elemanı tipide benziyo birazda değilmiş
ismini felan paylastılar dün yapmıs hakketen
-
gecen yine arkadaslarla twitter'i heykliyoruz.....
-
unbalanced bunu yazdı
Sonra bastım tekmeyi girdim albayın odasına dedim lan sen kime iş koyuyorsun.
mkyb tarafından 07/May/16 19:11 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Albay dedi ki : "Pardon heykır bey , Bizde sizi arıyorduk isabet oldu . Şu bizim hanımın facesini de hekler misin erkeklerle konuşuyor mu bakalım ."
-
mkyb bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Albay dedi ki : "Pardon heykır bey , Bizde sizi arıyorduk isabet oldu . Şu bizim hanımın facesini de hekler misin erkeklerle konuşuyor mu bakalım ."
Bu durum atma ziyaya kadar uzar ve gider
-
Söz alan kız arkadaşı pc de virüs var halen çözemedi dedi. Bizim elemanda yok ben o öğrensin diye halletmedim dedi. Hic inanmadım da hadi inanalım.
Adam bankanın hediye olarak gönderdiği bileti beğenmemiş gitmiş bilet satılan yeri hacklemiş. Niye bankayı hacklemedin.
Hep şunu derim dediğinde, kendine has birşey diyecek diye düşündüm. Sonra o meşhur cümle iyi hacker kotu hacker. Bunu tüm dünya söylüyor. Üstelik iyi hacker niye gariban,olaydan bi haber bilet sitesini hacklesin.
-
do_som bunu yazdı
wh0 sandım ben bu elemanı tipide benziyo birazda değilmiş
ismini felan paylastılar dün yapmıs hakketen
wh0 gelip burda bunları söylemez amk.
kolpacıdan başka birşey değildir. hiç birşey bilmeyenler daha çok laf edenlerdir.
-
bu elemana basvuru sayfasında zafiyet buldu diye burs verildiyse, bana madalya filan gerekiyordu o zaman.
sunucuları talan ettigimde önce dolaylı yoldan tehdit edip sonra geri vites yapan, facebook'u hosts dosyası yönlendirmesiyle local'deki paint terk HACKED yazılı bir sayfaya yönlendirip, bunu da youtube'a atıp "Facebook'u hackledim" diyen, blogdaki yazı binlerce kisi tarafından okununca aceleyle o videoyu da kaldıran, sovmen bir saklaban kendisi, fazlası degil.