folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek

Merhaba mürit kardeşlerim belki de birçoğunuz rastgelmişsinizdir belki ama ben yine de duymanyanlar için paylaşmak istedim. Ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=TNqYBePpmLo

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ajans oyuncusu hocam bunlar. Evlilik programına çıkan oyuncu müşterimiz var. :) Hatta Youtube'ta falan bayağı meşhur oldular.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genis özet :

http://www.denizparlak.com/?p=178

özet :

kolpacılar kralı.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wh0 sandım ben bu elemanı tipide benziyo birazda değilmiş

ismini felan paylastılar dün yapmıs hakketen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

gecen yine arkadaslarla twitter'i heykliyoruz.....

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Sonra bastım tekmeyi girdim albayın odasına dedim lan sen kime iş koyuyorsun.

mkyb tarafından 07/May/16 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Sonra bastım tekmeyi girdim albayın odasına dedim lan sen kime iş koyuyorsun.

Albay dedi ki : "Pardon heykır bey , Bizde sizi arıyorduk isabet oldu . Şu bizim hanımın facesini de hekler misin erkeklerle konuşuyor mu bakalım ."

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istnbullu
    istnbullu's avatar
    Erkek

mkyb bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Sonra bastım tekmeyi girdim albayın odasına dedim lan sen kime iş koyuyorsun.

Albay dedi ki : "Pardon heykır bey , Bizde sizi arıyorduk isabet oldu . Şu bizim hanımın facesini de hekler misin erkeklerle konuşuyor mu bakalım ."

Bu durum atma ziyaya kadar  uzar ve gider

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paşa.
    OkudukdaNeOldu
    OkudukdaNeOldu's avatar
    Erkek

Söz alan kız arkadaşı pc de virüs var halen çözemedi dedi. Bizim elemanda yok ben o öğrensin diye halletmedim dedi. Hic inanmadım da hadi inanalım.

Adam bankanın hediye olarak gönderdiği bileti beğenmemiş gitmiş bilet satılan yeri hacklemiş. Niye bankayı hacklemedin.

Hep şunu derim dediğinde, kendine has birşey diyecek diye düşündüm. Sonra o meşhur cümle iyi hacker kotu hacker. Bunu tüm dünya söylüyor. Üstelik iyi hacker niye gariban,olaydan bi haber bilet sitesini hacklesin.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    do_som bunu yazdı

wh0 sandım ben bu elemanı tipide benziyo birazda değilmiş

ismini felan paylastılar dün yapmıs hakketen

wh0 gelip burda bunları söylemez amk. 

kolpacıdan başka birşey değildir. hiç birşey bilmeyenler daha çok laf edenlerdir.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu elemana basvuru sayfasında zafiyet buldu diye burs verildiyse, bana madalya filan gerekiyordu o zaman.

sunucuları talan ettigimde önce dolaylı yoldan tehdit edip sonra geri vites yapan, facebook'u hosts dosyası yönlendirmesiyle local'deki paint terk HACKED yazılı bir sayfaya yönlendirip, bunu da youtube'a atıp "Facebook'u hackledim" diyen, blogdaki yazı binlerce kisi tarafından okununca aceleyle o videoyu da kaldıran, sovmen bir saklaban kendisi, fazlası degil.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 13060 Toplam Mesaj: 77
hacked cihannalbant cihan nalbant çakma hacker