folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

apply bauya ben de başvurmuştum bu çocuğa tedx konuşması da yaptırdılar blogu da var apply bau da reklamını yaptı hepsinde burda söylediğinin birebir aynısını söylemiş o yüzden biraz itici duruyor biraz da pr çalışması medyanın abartması falan var kendileri de söylemişler ama tebrikler diyorum twitter konusu falan doğruysa yine. applybau'da da xss açığı varmış yamulmuyosam

edit: yeni medya bölümü için başvurmuştum 17 yaşındayım ve birsürü web sitesi tecrübem var hepsini anlattım. mülakata çağırdılar galata kampüsüne gittim. özel olduğumu o yüzden çağırılanlar arasında olduğumu yüksek burs alacağımı söylediler. %30 burs çıktı (başvuran herkese kafadan %30 çıkıyor)

slanger tarafından 08/May/16 01:29 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bim posetli hacker okani arar olduk. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

apply bauya ben de başvurmuştum bu çocuğa tedx konuşması da yaptırdılar blogu da var apply bau da reklamını yaptı hepsinde burda söylediğinin birebir aynısını söylemiş o yüzden biraz itici duruyor biraz da pr çalışması medyanın abartması falan var kendileri de söylemişler ama tebrikler diyorum twitter konusu falan doğruysa yine. applybau'da da xss açığı varmış yamulmuyosam

edit: yeni medya bölümü için başvurmuştum 17 yaşındayım ve birsürü web sitesi tecrübem var hepsini anlattım. mülakata çağırdılar galata kampüsüne gittim. özel olduğumu o yüzden çağırılanlar arasında olduğumu yüksek burs alacağımı söylediler. %30 burs çıktı (başvuran herkese kafadan %30 çıkıyor)

Katılıyorum banada %30 burs vermiştiler belge falanda yollamıştılar gerisi tırt zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

gecen yine arkadaslarla twitter'i heykliyoruz.....

Kah kah kah :)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ülkede neler var amk bu kim ki. 

bide bu lise 2de okulu bıraktım diyordu dimi? sonra nasıl üniversitede burs kazanınca giriyor? :D 

Daniel-Koo tarafından 08/May/16 11:47 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek

Vay amk adam bu kadar yeri hekliyor (B.M Sitesinden falan bahsediyoruz) İnternette bunları heklediğini söylüyor, Televizyonda da çıkıp söylüyor Kimse bi sikimin kafasını demiyo mu ? Nerde o filmdeki CIA Ayanları ? FBI fln ? Lan 2dk götü boklu bebenin e postasına girdik diye mahkeme açıldı onla uğraşıyoruz bana kolpa gibi geliyo bunlar aq

edit: Bu kadar iyi bilgili olan birisi wordpress kullanıp kendi bilgisini arka plana atar mı o da ayrı bir konu işte

Claw tarafından 08/May/16 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

Real Eyes Realize Real Lies
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Zone-h kaydın yoksa söylediklerin yalandan ibarettir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek
    Claw bunu yazdı

Vay amk adam bu kadar yeri hekliyor (B.M Sitesinden falan bahsediyoruz) İnternette bunları heklediğini söylüyor, Televizyonda da çıkıp söylüyor Kimse bi sikimin kafasını demiyo mu ? Nerde o filmdeki CIA Ayanları ? FBI fln ? Lan 2dk götü boklu bebenin e postasına girdik diye mahkeme açıldı onla uğraşıyoruz bana kolpa gibi geliyo bunlar aq

edit: Bu kadar iyi bilgili olan birisi wordpress kullanıp kendi bilgisini arka plana atar mı o da ayrı bir konu işte

Ayrıca sen kalk harvırdı hekle sonra bahçeşehir ünisine kaydol qweqw

Real Eyes Realize Real Lies
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orheyn
    orheyn's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

ülkede neler var amk bu kim ki. 

bide bu lise 2de okulu bıraktım diyordu dimi? sonra nasıl üniversitede burs kazanınca giriyor? :D 

İşin en ilginç taraflarından biri o zaten 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    orheyn bunu yazdı

Merhaba mürit kardeşlerim belki de birçoğunuz rastgelmişsinizdir belki ama ben yine de duymanyanlar için paylaşmak istedim. Ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=TNqYBePpmLo

bu sensin bana göre :) 

Emekli
Toplam Hit: 13102 Toplam Mesaj: 77
hacked cihannalbant cihan nalbant çakma hacker