İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz
-
Ek olarka bu kadar bilgisi olsa neden O programa katılıyor. Ben olsam program heyklerdim.
He onu da bırak Bankayı heykler 10 TL para çeker gider çikulata alırım
He onu da bırak Üni sistemine girdin kendine burs verdin ? video ya çektin adamlar da sana tam burs verdi 1. sınıftan okumaya başladın :D
He onu da bırak Sinema bileti sistemini heykledin neden 100 Tane ? Birde hediye etmiş hmm.
He onu da bırak madem bu kadar iyisin ? Neden saçma sapan şeyleri anlatıyorsun ? :D
He onu da bırak madem bu kadar iyisin ? Seni gizleyip sağlam şirketler teklif gönderir şirketi bünyesine almaya çalışır :D gelip burda birşeyler anlatmazsın :D :D Ya çok güldüm video yu izlerken halen gülüyorum :D
@Andrei abi sen programa çıkmadın sana bişe yok. Gidip anlatman gerekiyor kimse inanmaz :D Bu videolar terör saldırılarından daha acıklı cidden.
MhmdAlmz tarafından 07/May/16 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
@Andrei abi sende haklısın ne diyim
-
Gözlüksüz hekır mı olur a.q, kolpaçı ipneler,
-
Ashtar Galaktik Haçkerlar Federasyonu olarak kayıtlarımızda böyle bir tipe rastlamadık.
@Robinson;
Dennis Ritchie kullanmıyordu. :DDD
SkynetX tarafından 07/May/16 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ulan bu elemanın ortalarda böyle dolanması koymuyordu bu kadar yalancı adam ortada bilim adamıyız diye dolaşıp diploma dağıtıyorlar kimsenin sikinde değil.
-
bazı insanlardaki özgüven ve rahatlık gerçekten inanılmaz boyutlarda.
-
-
Twitterda yaptigimiz tasak muhabbetinin tuyu bitmeden tvye cikmis eleman shshhs yazik milletimize izleyip izleyip inaniyorlar.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Gözlüksüz hekır mı olur a.q, kolpaçı ipneler,
-
Andrei bunu yazdı
bu elemana basvuru sayfasında zafiyet buldu diye burs verildiyse, bana madalya filan gerekiyordu o zaman.
sunucuları talan ettigimde önce dolaylı yoldan tehdit edip sonra geri vites yapan, facebook'u hosts dosyası yönlendirmesiyle local'deki paint terk HACKED yazılı bir sayfaya yönlendirip, bunu da youtube'a atıp "Facebook'u hackledim" diyen, blogdaki yazı binlerce kisi tarafından okununca aceleyle o videoyu da kaldıran, sovmen bir saklaban kendisi, fazlası degil.

https://youtu.be/TrF6KoW-hDI?t=9s