folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Ek olarka bu kadar bilgisi olsa neden O programa katılıyor. Ben olsam program heyklerdim.

He onu da bırak Bankayı heykler 10 TL para çeker gider çikulata alırım

He onu da bırak  Üni sistemine girdin kendine burs verdin ? video ya çektin adamlar da sana tam burs verdi 1. sınıftan okumaya başladın :D

He onu da bırak Sinema bileti sistemini heykledin neden 100 Tane ? Birde hediye etmiş hmm. 

He onu da bırak madem bu kadar iyisin ? Neden saçma sapan şeyleri anlatıyorsun ? :D 

He onu da bırak madem bu kadar iyisin ? Seni gizleyip sağlam şirketler teklif gönderir şirketi bünyesine almaya çalışır :D gelip burda birşeyler anlatmazsın :D :D Ya çok güldüm video yu izlerken halen gülüyorum :D 

@Andrei abi sen programa çıkmadın sana bişe yok. Gidip anlatman gerekiyor kimse inanmaz :D Bu videolar terör saldırılarından daha acıklı cidden.

MhmdAlmz tarafından 07/May/16 19:25 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istnbullu
    istnbullu's avatar
    Erkek

@Andrei  abi sende haklısın ne diyim  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gözlüksüz hekır mı olur a.q, kolpaçı ipneler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Ashtar Galaktik Haçkerlar Federasyonu olarak kayıtlarımızda böyle bir tipe rastlamadık.

@Robinson;

Dennis Ritchie kullanmıyordu. :DDD

SkynetX tarafından 07/May/16 19:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

ulan bu elemanın ortalarda böyle dolanması koymuyordu bu kadar yalancı adam ortada bilim adamıyız diye dolaşıp diploma dağıtıyorlar kimsenin sikinde değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

bazı insanlardaki  özgüven ve rahatlık gerçekten inanılmaz boyutlarda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Elamanın ismi Cihan Nalbant.

Sitesi : http://cihannalbant.com/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Erkek

Twitterda yaptigimiz tasak muhabbetinin tuyu bitmeden tvye cikmis eleman shshhs yazik milletimize izleyip izleyip inaniyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Gözlüksüz hekır mı olur a.q, kolpaçı ipneler,

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

bu elemana basvuru sayfasında zafiyet buldu diye burs verildiyse, bana madalya filan gerekiyordu o zaman.

sunucuları talan ettigimde önce dolaylı yoldan tehdit edip sonra geri vites yapan, facebook'u hosts dosyası yönlendirmesiyle local'deki paint terk HACKED yazılı bir sayfaya yönlendirip, bunu da youtube'a atıp "Facebook'u hackledim" diyen, blogdaki yazı binlerce kisi tarafından okununca aceleyle o videoyu da kaldıran, sovmen bir saklaban kendisi, fazlası degil.

https://youtu.be/TrF6KoW-hDI?t=9s

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
Toplam Hit: 13063 Toplam Mesaj: 77
hacked cihannalbant cihan nalbant çakma hacker