folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

İyi Niyetli Hacker Hakkında Düşünceleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Okulu sonunculukla 8 senede burssuz bitiridim. Bunları da açık açık söylememden dolayı başım derde bile giriyordu neredeyse.

Çıkışta Türkiyenin en pahalı dijital contenti olan Digiturk'un yayın güvenliği ve Internet uzerindeki paylaşımını engellemek üzerine ve Anti-Piracy departmanında senior olarak başladım.

Ben okurken neredeydiniz ey bahçeşehir uni, 10 sene sonra hosts dosyasına facebook.com 127.0.0.1 yazan adamla reklam yapın yapın, bizim calculustan dolayı yıllarımızı alın bravo =)

Bu arada sitemim bahçeşehir üniversitesine değil, Ülkedeki cahillikten kaynaklı ve heryerde geçerli bu. 5 para etmez insanların böyle cahilce yüceltilmesine iş hayatında da tanık oldum. Google'a hatasını bildiren adamın aldığı otomatik yanıt mesajındaki "teşekkürler" kelimesinin kendine özel yazıldığını sanan ve "Google çalışmalarımdan dolayı beni bizzat tebrik etti" diye gezen insanlar gördüm. Daha acısı mevki makam sahibi insanların kolayca bu zümreye inanmaya hazır olduğunu gördüm.

Yani hiç şaşırmıyorum bu haberlere. Çevremde acaip efso insanlar oldu her zaman teknik konularda. Bu adamların hepsini toplasan şu lavuk kadar reklamı yapılmaması üzücü.

İşe girerken diploma notu sormadılar mı :P :D

İyi referanslarla girdim hocam =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Okulu sonunculukla 8 senede burssuz bitiridim. Bunları da açık açık söylememden dolayı başım derde bile giriyordu neredeyse.

Çıkışta Türkiyenin en pahalı dijital contenti olan Digiturk'un yayın güvenliği ve Internet uzerindeki paylaşımını engellemek üzerine ve Anti-Piracy departmanında senior olarak başladım.

Ben okurken neredeydiniz ey bahçeşehir uni, 10 sene sonra hosts dosyasına facebook.com 127.0.0.1 yazan adamla reklam yapın yapın, bizim calculustan dolayı yıllarımızı alın bravo =)

Bu arada sitemim bahçeşehir üniversitesine değil, Ülkedeki cahillikten kaynaklı ve heryerde geçerli bu. 5 para etmez insanların böyle cahilce yüceltilmesine iş hayatında da tanık oldum. Google'a hatasını bildiren adamın aldığı otomatik yanıt mesajındaki "teşekkürler" kelimesinin kendine özel yazıldığını sanan ve "Google çalışmalarımdan dolayı beni bizzat tebrik etti" diye gezen insanlar gördüm. Daha acısı mevki makam sahibi insanların kolayca bu zümreye inanmaya hazır olduğunu gördüm.

Yani hiç şaşırmıyorum bu haberlere. Çevremde acaip efso insanlar oldu her zaman teknik konularda. Bu adamların hepsini toplasan şu lavuk kadar reklamı yapılmaması üzücü.

Şeyhim ben de üniversitemin otomasyon sunucusuna ayrıca web sunucusuna ms sql inj. ile user ekleyıp rdp baglanmıstım bunu bilgi işleme söyledim okuldan atacaklardı bu işler böyle işliyor malesef bizim ülkede.

Bu elemana gelirsek eskıden de böyle elemanlar vardı tv ve gazetelerde böyle işkembeden sallarlardı ama 2 gune , şimdi aktif olmayan baba adamlar bloglarına/websitelerıne indexi boru gibi geçirirdi.

Şekil-1

http://www.zone-h.org/mirror/id/10325697

Okan reisi mumla arar olduk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

İşe girerken diploma notu sormadılar mı :P :D

İyi referanslarla girdim hocam =)

Şaka yapıyorum hocam. Bazı arkadaşlar diplomayı ve notunu çok takıntı yapıyor da ona gönderme yaptım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Bunu yazan Şeyh olmasa inanmam :D

Domain controllerdan bahsediyorum registrer panel değil, anlam kayması olmuşsa düzelteyim =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ayrıca default mail şifrelerini öğrenci numarası yaptıkları (ve öğrencilerin %60 ı bunu 4 sene boyunca değiştirmediği) için az ödev toplamadım milletin mail outboxlarından.

Fakat bunlar genelde zaten kendim de yapabileceğim bilgisayar ödevleri oluyordu uğraşmamak içindi yani.

HolyOne tarafından 10/May/16 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Okurken PCWorld.com web sitesi, sabah gazetesinin bir bölümünü iş olarak alıp kendi adıma yaptım. Okulun ftp sunucusunu mail sunucusuna girdim, Domain serverdan girip 2 katın bütün ekranlarına hacked yazısı çıkmışlığım bile var o ilk zamanların hevesiyle.

Bunu yazan Şeyh olmasa inanmam :D

Domain controllerdan bahsediyorum registrer panel değil, anlam kayması olmuşsa düzelteyim =)

Çok büyük bi abimin güzel bir lafı vardı vefat etti kendisi . "Hiçbir zaman kendini övenlere inanma , susup da ondan iyi olanları da çok uzakta arama sana en yakın onlardır. Kendini övenlere gül geç , ben kötüyüm daha iyi çalışmam lazım diyenler en bilgili insanlardır" derdi :D Harbiden öyle 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ayrıca default mail şifrelerini öğrenci numarası yaptıkları (ve öğrencilerin %60 ı bunu 4 sene boyunca değiştirmediği) için az ödev toplamadım milletin mail outboxlarından.

Fakat bunlar genelde zaten kendim de yapabileceğim bilgisayar ödevleri oluyordu uğraşmamak içindi yani.

Sen başkasın ah nafile bambaşkasın.. :) 

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

1:33 "3 ay sonra dönüş yaptılar"- uzun bir süre. :)

#karipçin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hadi hayırlı isler.

Andrei tarafından 13/May/16 15:52 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

hadi hayırlı isler.

hahaha  acımamışlar kaldıki dahada acımayacaklar bu bebeye :)) bilişim camiasinda rezil oldu .)

Toplam Hit: 13059 Toplam Mesaj: 77
hacked cihannalbant cihan nalbant çakma hacker