İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?
-
Enquinx35 bunu yazdı
Rexapin 5mg ağzıda eriyen formundan al. Hem uyku yapıcı hem ruhsal yatıştırıcı ben senelerdir kullanıyorum güzel uyutuyor sersem filanda yapmıyor uyanınca. Bazı yerler reçetesiz vermiyor bazıları veriyor
Hocam olanzapin etken maddesi var.Dopamin antagonisti herhalde.Bana da lazım ama reçetesiz veriyorlar mı sorayım.
-
Seraquel - Ritalin
-
İyi uyumak için öncelikle yatmadan en az 1 saat önce telefon, tv, pc ne varsa kapat. Mavi ışıktan mümkün oldukça uzaklaş. Sonrasında da yattığın oda serin, havadar ve hiç ışık almayan bir oda olsun. Yatmadan 4 saat önce yemeyi, 1 saat önce de su dahil her sıvıyı içmeyi kes. En iyi uyku bu şekilde alınır.
-
iş stresinden dolayı gece uyandığımda düşünceler basıyor birden sonra sabaha kadar uyku yok. üst üste 3 5 gün böyle olduktan sonra halsizlikten sızıyorum artık.
5-HTP Kullanıyorum bikaç aydır. bana iyi geldi.
seratonin üretmeye yardımcı oluyor.
-
2 duble rakı ev yapımı deliksiz gece uykusu dün tüfek raporu için psikiyatriye gittim artan intiharlardan dolayı içişleri bakalnlıgı aile hekimi+psikiyatri görüyor hayatımda ilk defa rapor için gittim depresyon için 2 duble rakı mı ilaç mı dedim 2 duble rakı dedi uzun vadede ilaç ama dedi
-
samaccc bunu yazdı
alakası varmı bilemiyorum
akşam yemeklerini bıraktığımdan beri , en az %30 35 daha iyi uyku çekiyorum . ağzımda burnumda iğrenç tatlar da olmuyor .
Hocam sende reflü olabilir.
-
deliksiz uyuyan biriyimdir . sandalye de yatakta yolculukta gece gunduz sicak soguk demeden uyurum.
önce kafan zihnin bos olacak. vicdanin temiz olacak. yalan söylemeyeceksin. birinden birsey saklamayacaksın. birine birsey söylemen lazim ama söylemedin. olmaz . söyleyeceksin. icinde birsey birakma.
diger hersey teferruat.
-
futurist bunu yazdı
deliksiz uyuyan biriyimdir . sandalye de yatakta yolculukta gece gunduz sicak soguk demeden uyurum.
önce kafan zihnin bos olacak. vicdanin temiz olacak. yalan söylemeyeceksin. birinden birsey saklamayacaksın. birine birsey söylemen lazim ama söylemedin. olmaz . söyleyeceksin. icinde birsey birakma.
diger hersey teferruat.
hahh evet kafa boş olmadımı uyunmuyor hele yengeç burcuysan 10 yıl önceki olayları hatırlayıp duruyorsa ve takıyorsan uykularrrr harammm olduuuuu
-
hayatımın hangi döneminde insan gibi beslensem, şekeri ekmeği hamuru kessem ve biraz düzenli hareket, yürüyüş, spor yapsam uyku kalitem %2000000 arttı gerisi boş
-
Yazdıklarınızı okudum hocalar. Sağolun tavsiyeleriniz için. Bu arada uykuya dalamamakla alakalı sorunum yok kafayı koydukdan 30 saniye sonra uyuyorum. Uykuyu güzel alamama gibi bir durum var. 9 saat de uyusam yaramıyor gibi oluyor.
Melatoninin, 5 HTP si, çinko magnezyumu hepsi içinde olan şöyle bişey buldum. Bunu alacam.
https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-iron-dreams-520-gr-19740