folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?

İyi Uyumak Ve Dikkat İçin Ne Kullanıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı

Rexapin 5mg ağzıda eriyen formundan al. Hem uyku yapıcı hem ruhsal yatıştırıcı ben senelerdir kullanıyorum güzel uyutuyor sersem filanda yapmıyor uyanınca. Bazı yerler reçetesiz vermiyor bazıları veriyor

Hocam olanzapin etken maddesi var.Dopamin antagonisti herhalde.Bana da lazım ama reçetesiz veriyorlar mı sorayım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Seraquel - Ritalin

Errare Humanum Est
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

İyi uyumak için öncelikle yatmadan en az 1 saat önce telefon, tv, pc ne varsa kapat. Mavi ışıktan mümkün oldukça uzaklaş. Sonrasında da yattığın oda serin, havadar ve hiç ışık almayan bir oda olsun. Yatmadan 4 saat önce yemeyi, 1 saat önce de su dahil her sıvıyı içmeyi kes. En iyi uyku bu şekilde alınır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

iş stresinden dolayı gece uyandığımda düşünceler basıyor birden sonra sabaha kadar uyku yok. üst üste 3 5 gün böyle olduktan sonra halsizlikten sızıyorum artık.

5-HTP Kullanıyorum bikaç aydır. bana iyi geldi.

seratonin üretmeye yardımcı oluyor. 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

2 duble rakı ev yapımı deliksiz gece uykusu  dün tüfek raporu için psikiyatriye gittim  artan intiharlardan dolayı  içişleri bakalnlıgı aile hekimi+psikiyatri görüyor hayatımda ilk defa rapor için gittim depresyon için 2 duble rakı mı ilaç mı dedim 2 duble rakı dedi  uzun vadede ilaç ama dedi

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

alakası varmı bilemiyorum 

akşam yemeklerini bıraktığımdan beri , en az %30 35 daha iyi uyku çekiyorum . ağzımda burnumda iğrenç tatlar da olmuyor . 

Hocam sende reflü olabilir. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

deliksiz uyuyan biriyimdir . sandalye de yatakta yolculukta  gece gunduz sicak soguk demeden uyurum. 

önce kafan zihnin bos olacak. vicdanin temiz olacak. yalan söylemeyeceksin. birinden birsey saklamayacaksın.  birine birsey söylemen lazim ama söylemedin. olmaz . söyleyeceksin. icinde birsey birakma.  

diger hersey teferruat. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    futurist bunu yazdı

deliksiz uyuyan biriyimdir . sandalye de yatakta yolculukta  gece gunduz sicak soguk demeden uyurum. 

önce kafan zihnin bos olacak. vicdanin temiz olacak. yalan söylemeyeceksin. birinden birsey saklamayacaksın.  birine birsey söylemen lazim ama söylemedin. olmaz . söyleyeceksin. icinde birsey birakma.  

diger hersey teferruat. 

hahh evet  kafa boş olmadımı uyunmuyor hele yengeç burcuysan 10 yıl önceki olayları hatırlayıp duruyorsa ve takıyorsan uykularrrr harammm olduuuuu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

hayatımın hangi döneminde insan gibi beslensem, şekeri ekmeği hamuru kessem ve biraz düzenli hareket, yürüyüş, spor yapsam uyku kalitem %2000000 arttı gerisi boş

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Yazdıklarınızı okudum hocalar. Sağolun tavsiyeleriniz için. Bu arada uykuya dalamamakla alakalı sorunum yok kafayı koydukdan 30 saniye sonra uyuyorum. Uykuyu güzel alamama gibi bir durum var. 9  saat de uyusam yaramıyor gibi oluyor.

Melatoninin, 5 HTP si, çinko magnezyumu hepsi içinde olan şöyle bişey buldum. Bunu alacam. 

https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-iron-dreams-520-gr-19740

Toplam Hit: 2485 Toplam Mesaj: 44
vitamin