İzafiyet Teorisi, Sonsuzluk, Paralel Evrenler, Karadelikler Vs..
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------blimsel gerçrekleri sunuyorsun önlerine bi bok diyemiyolrar sonra sıkısınca tanrı yarattı şöyşe oldu böyle oldu bu konudakş yazanlar kadar birazık tv de bari konusanlar kadar gercege yakın bişey söyleyin amw ya kafam düzelince ayrıntılı yazacam
-----------------------------şu an konusunda bulunduğun izafiyet teorisi islamcıların "zaman kavramının tanrı için farklılığı" iddasını desteklemektedir
-
Parelel evreneler olduğu tahmin ediliyor. Bunun kanıtı içinde yaşadığımız evren var olduğnuda 100000 dercetdi şimdi -270 bu ısı nereye gitti. Isı bir maddeden alınır diğer maddeye verilir. Demekki paralele evrenelr var ki ısı oraya gitti.
-
E=mc2 belgeseli var , izlemenizi öneririm.
Teorinin temelinde zaten , saatlerin zamanı algılayış biçimimize göre uzayıp kısaldığı temel alınıyor. Bu fikre bende katılıyorum. Çok zor bir sınavda geçmeyen 2 saatlik zamanın tam aksine , 4-5 saat League of legends oynadığımda aynı sürenin 10 dakika gibi geçtiğini hissediyorum. Cennet - cehennem paralel evren olayına gelince. Bunlar insanların inançları , çok fazla yoruma açmak kimsenin zülfü yarine dokunmak istemem. Benim bu konuyla ilgili altında kalkılamayacak sorularım var. Keşke cevabını verecek birileri olsa . Zaten sanıyorum ilahi konuları tartışmak forum kurallarına aykırı :( -
Valla benim emin olduğum tek şey yaşadığımız tek bir an var oda şu an geçmiş gelecek şimdi hepsi bir anda yaşanıyor zaman dediğimiz kavramı bile bilmiyoruz sadece bize öğretilen bir takım ezberler dayatmalar,